Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ku memu zaskoczeniu

brak seksu w związku bo facet ciągle zmęczony

Polecane posty

Gość ku memu zaskoczeniu

ma 28 lat i mimo, że mieszkamy razem nie ciągnie go do seksu. Jesteśmy ze soba 4 lata, kiedys było lepiej ale też bez szału, od 2 miesięcy mieszkamy razem i z tych rzeczy nic. Zupełnie nic. bo on wiecznie zmęczony. Nie wierze w to. Czy to normalne żeby w tym wieku facetowi się nie chciało?Napewno mnie nie zdradza. Może mu sie nie podobam? A tu ślub za rok..

Gość jerhtyjetyjte
ja 2 lata po ślubie i ciągle sie bzykamy! cos dziwny twój facet może to gej?

Gość grizzzzly
będzie chyba gorzej. My jesteśmy razem od kilkunastu lat i ostatni raz był 7 miesięcy temu. Na kolejny się nie zanosi. Mam już dosyć

Gość hjmdfhtjt
babki toć to masakra! 7 miesięcy - na bank Cie zdradza żaden NORMALNY facet nie wytrzyma 7 miechów bez kiszenia ogóra!

Gość grizzzzly
na bank nie! każdą wolną chwilę spędza przed laptopem grając w WOW-a, prosto z pracy do domu i przed kompem do 2-3 w nocy. Następnego dnia to samo, w weekendy śpi do 15-16, a potem gra do świtu. Niby kiedy???

Gość Senny lot kaczki po jaja
E tam. Mi też już się nie chce tak jak kiedyś.

Gość mamba truskawka
Moj facet tez w podobnym wieku-27 lat,tez zmeczony czesto po pracy ale ,nadrabia to rano hehe,nawet dzis mnie bzyknal tak cudownie mmm:)

Gość ku memu zaskoczeniu
ale bez przesady ,w wieku 28 lat juz nic a nic?! I jeszcze się złości kiedy poruszam ten temat. Twierdzi ze sie czepiam

Gość ku memu zaskoczeniu
nie, nie zdradza mnie na bank. Bo niby kiedy. Kiedys obiecywał ze nie mamy gdzie i że to sie zmieni jak zamieszkamy razem. Zamieszkalismy i jest to samo czyli nic

Gość szyyyyybkoo
moja siostra też tak mówiła, że nie zdradza, bo nie ma kiedy, w czasie pracy znalazł czas :O, a później żałowała, że mnie nie posłuchała i nie wynajęła detektywa, już nie jest z tym facetem, nie mieli ślubu i jeszcze były takie jazdy, że on wyjeżdżał do ich domu na wieś odpocząć (tzn. pobyć sam) , po czym w połowie drogi zawracał, bo jednak mu będzie smutno bez niej ... dlatego nie chciała wierzyć, że może ją zdradzać... no chyba, że Twój luby ma mega stresującą pracę i dodatkowo depresję, to wtedy może nie mieć ochoty, ale normalny zdrowy facet,w takim wieku to ma ochotę...

"bez kiszenia ogóra" :D :D :D no nie mogę, co za porównanie :D :P fakt dziwne aby facet nie potrzebował seksu przez tyle miesięcy może zapuściłaś się i woli sobie dogadzać ręką niż z Tobą? albo ma faktycznie niski temperament lub.... jest ta trzecia...

Gość ku memu zaskoczeniu
no ale kiedy? Razem wychodzimy do pracy i on zawsze o tej samej porze wraca. W pracy ma duzo pracy wiec tez niby kiedy. Mysle ze albo jest chory ( nie wiem np cukrzyca) albo faktycznie zmęczony albo spadło mu libido no albo ta zdrada ( w co wątpie, choc kiedy zdarzało mu sie bajerowac z innymi za moimi plecami ale wtedy czułam ze cos jest nie tak) Nie pracuje z nim ale baaardzo wątplei zeby w ciągu dnia miał czas na zdrade w ciągu pracy. A moze to przez nadwagę? spoooro przytył

Gość ku memu zaskoczeniu
nie, w nocy spi a w pracy ma monitoring nad głowa wiec nie siedzi na czatach