Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczycielka biologii

Matka wychowuje syna na chama i damskiego boksera!!!

Polecane posty

Przyszedl do mnie ojciec ktory opowiadal mi o tym jak jeden z chlopakow oplul i zwyzywal jego corke. Ja zawolalam tego chlopca i zazadalam wyjasnien a ten do nas ze ta dziewczyna go przesladuje, wyzywa z cala klasa na czele. Ja na to ze w tym na 100% musi byc jego wina, wiecie ze jemu sie zamachnela reka na mnie , tak jakby chcial mnie spoliczkowac. Ja mu powiedzialam ze prawdziwy mezczyzna niezaleznie z tym co by kobieta nie zrobila on nic jej nie zrobi a na nastepny dzien przyszla matka chlopaka i zazadala rozmowy ze mna i dyrektorka, obie zgodnie stwierdzilysmy ze wina lezy po stronie chlopaka a ta matka ublizala nam od najgorszych, grozila kuratorium ale ja jej powiedzialam ze my zdobedziemy poparcie innych rodzicow. Ja widzialam ze ten chlopak jest samotnikiem, ze nie zna sie na zartach (typu zepsute jedzenie wlozone do plecaka), zamkniecie w toalecie i tego typu rzeczy , tylko lata na skargi. Ostatnio przestalam przyjmowac jego zale.

Gość MałaMizielona
Prowo :)

To nie prowo. Napewno jeśli jesteście kobietami postąpiłybyście tak samo. Dwa lata pracuje juz w tej szkole. Zaraz po skonczeniu studiow wyladowalam tam na stazu i zostalam. Nie pozwole na to by jakas matka ktora wychowuje syna na damskiego boksera i chama przychodzila do mnie z pretensjami.

moim zdaniem ona go w ten sposob chce usamodzielnic. jedna z moich znajomych ma chlopca 7lat do ok 5roku zycia bylo z niego takie ciele ze dzieci mu wszystko zabieraly jak mial isc do przedszkola nastapil przelom bo matka zaczela go uczyc; michalku zabierz zabawke- stoi- matka wyciaga na chama dziecku zabawke- michalku tak sie to robi michalku oddaj skoro dziecko cie uderzylo- stoi- matka klapnela 2letnie dziecko- michalku sprobuj \ efekt nie lubie tego chlopca bo ciagle sa krzyki i bijatyki bo dzieciak rzuca sie na wszystkich

Gość ipiożłipżpż
Prowo jak nic.

Gość Anktja
Pewnie, że prowo. Kto jest tak głupi, żeby uważać, że zamykanie w wc, chowanie placaka i wkładanie zgniłego jedzenia do plecaka jest zabawne? I ten nick 100% prowo

Gość według mnie to prowokacja
a jeśli nie to już dawno nagłośniłabym sprawe do tv i innych mediów