Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stęskniona1234

sex ze starszym partnerem

Polecane posty

Gość stęskniona1234

Mam 40 lat on 54 spotykamy się od pewnego czasu i powolutku zbliżamy się do ;-) zbliżenia. Chcemy tego oboje , ale zaczęłam się tego obawiać. Zastanawiam się jak może wyglądać sex z kimś starszym (mój poprzedni partner był moim rówieśnikiem). Oj no po prostu czy "da radę"

Gość Męski Jeż
Spoko. Będziesz zadowolona.

Gość stęskniona1234
Mam nadzieję, że będzie cudownie.

Z całego serca Ci tego życzę. Tylko myśl pozytywnie i nie zaprzątaj myśli, czymś co jest Ci teraz nie potrzebne. Bądź szczęśliwa !!!!!!!

Gość Męski Jeż
Zabrzmi to dziwnie, ale co tam: pieprz się!

Gość stęskniona1234
taki mam zamiar, chociaż bardziej marzy mi się obudzenie przy nim rano dzięki

Gość Męski Jeż
Jedna rzecz. Poważna. W tym wieku wielu głośno chrapie. Jesteś pewna, że wiesz co robisz z tym budzeniem się?

Męski Jeż miałeś już iść spać pesymisto. Idź w swoje liście może one będą Ciebie słuchać, bo tu nie masz posłuchu.

Gość Męski Jeż
Miałem iść, ale lubię wkurzać Tośki, więc jeszcze zostanę i będę sobie liśćmi szurał.

Gość Męski Jeż
A wiesz, Tośka, że jeże mają bardzo sprawne języki? I tymi językami bardzo lubią samiczkom przeczesywać futerko?

To musisz zastartować do jakiejś suni, bądź kangurzycy, ona na pewno będzie szczęśliwa jak jej wyliżesz to i owo :):):)

Gość Męski Jeż
Tak! Zgadłaś! Ja bardzo lubię wylizać i to i owo! Wolisz to czy owo?

buhaha kangurzyca to wylizuje drogę z c.... do wora :D:D:D po porodzie oczywiście drogę maleństwu :P

Gość stęskniona1234
jestem taką popapraną romantyczką i marzy mi się miłe przebudzenie przy wyjątkowym facecie - może nie będzie chrapał,

Gość Męski Jeż
Może. Trzymam kciuki. Powiedz mu, żeby nie przesadzał z niebieskimi pigułkami na pierwszy raz.

Gość stęskniona1234
tego się boję żeby go w szale uniesień coś nie trafiło co prawda nie wygląda na jakoś specjalnie słabowitego , ale ...

Gość sxgaskdxlj;
hej !nie martw sie! ja mam 29 lat i mam partnera 13 lat starszego.Jest cudowny nie tylko w łózku:) Z początku miałam obawy,bo starszy,ale teraz z biegiem czasu nie zamieniłabym go na zadnego innego:) aha i cudownie jest budzic sie koło niego rano ,no i nie chrapie:) Zyczę Tobie tego samego...powodzenia:)

Gość stęskniona1234
Trochę się jednak pomimo wszystko lekk obawiam, bo jednak wiek robi swoje a ja jak się już rozkręcę to jestem, że tak powiem bardzo aktywna. I w związku z tym, boję się, żeby w trakcie naszych uniesień on nie przeniósł się na tamten świat. Tym bardziej, że ma niedawno wstawioną zastawkę i jest lekko sparaliżowany. Na szczęście od pasa w górę :-)

Gość sxgaskdxlj;
bedziesz delikatna ,to bedzie ok:) najlepiej szczerze pogadaj "przed" z nim na ten temat o tej zastawce,itd

Gość stęskniona1234
nie ładnie się podszywać ;-) ale to zabawne, na szczęście jest w miarę sprawny: jeździ na nrtach ,łazi po górach

zaczerniłam się, bo może to dla kogoś śmieszny temat, ale dla mnie to dość ważne .Jest przeciętnym facete z małym brzuszkiem, nic sztucznego nie ma wstawionego ,

Gość _admin_
@stęskniona1234 do poważnych rozmów zaczernij nicka

Gość sxgaskdxlj;
poza tym 54 letni męzczyzna to nie jakis 70 latek,no nie?:) da rade:)

może bardziej to moje obawy żeby było dobrze, tak na prawdę nie wiem jak funkcjonuje facet w jego wieku, a może to tylko ja myślę o zbliżeniu a on już raczej o ziółkach i świętym spokoju (chociaż sygnały wysyła mi jednoznaczne)

stęskniona1234-- widać że jesteś madrą kobieta,podszywaja się a Ty spokojnie reagujesz.Taką młódkę mieć ho ho wcale mu się nie dziwie :D

Gość sxgaskdxlj;
jesli nie spróbujesz to sie nie dowiesz:) mysle,ze na pewno nie rozmysla o ziółkach mając młodą partnerkę:)

Gość alabama003
byłam w podobnej sytuacji ja mialam lat 21 on 34. Myslałam sobie starszy dośiadczony, to musi być fajnie. Okazało się niemilosierne rozczarowanie :( mimo to nadal uważam, że fajny i watościowy facet z niego, ale kochanek żaden :DD

a miało być tak pięknie ;-) w sumie na super kochanka to on nie wygląda to też mnie powstrzymuje teraz jest dobrze, jest między nami pewne napięcie i emocje jeśli zrobimy krok więcej to albo to się fajnie rozwinie, albo po ptakach oczywiście nikt mi nie powie jak będzie,

Gość a po jaką cholerę
pomyśl tylko, że za 15 lat ty będziesz pełną życia 55 (tyle co on teraz) a on ... będzie już staruszkiem zastanów się czy warto.Chyba,że chodzi tylko o sex tu i teraz to nie ma problemu, ale mam wrażenie że tobie nie tylko o to chodzi może lepiej się wycofać