Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grzybiarz

chciałbym mieć przyjaciela, o dziewczynie mogę zapomnieć

Polecane posty

Gość grzybica
ziewam

Gość grzybnia.
słyszę

Gość grzygam
i jem

Gość grzybobój
a szkoda ze nie widzisz

Gość grzybica
o tej porze to raczej zrozumiałe :)

rano jest tak samo, zawszę wstaję z poczuciem ogromnej samotności, po południu trochę jest mi lżej.. całymi dniami siedzę przy kompie, rysuję, patrzę na moje roślinki (lubię cytrusy), albo czytam coś. dzięki temu mam szansę chodź przez chwilę zapomnieć o mojej beznadziejnej sytuacji ;( tak bardzo chciałbym się komuś wygadać, to wszystko siedzi we mnie i się kumuluje i czuję że wkrótce wybuchnie!

Gość tomikowskaa
Grzybiarz a skad jestes?

Gość grzybica
to dawaj

Gość złota mysl
ja będziesz już wybuchał to daj znać, kupię popkorn, browara i przyjdę się pogapić. TY CIOTA CZY FACET? I'm out.

Gość Hzhzb
Nie możesz sobie jakiejś laseczki skołować?

Gość anna.balle.
a ja chciałabym mieć przyjaciółkę, faceta juz mam.. powodzenia zycze w poszukiwaniu przyjaciela :)

@tomikowskaa coventry - uk @złota mysl ciekaw jestem jak ty byś myślał/a gdybyś z nikim nie prowadził/a kontaktów towarzyskich, pewnie byś był/a nader szczęśliwy/a. @Hzhzb łatwo powiedzieć, ja nie mam tyle szczęścia co inni, nie mam powodzenia u kobiet ;(

Gość tomikowskaa
anna.balle Oo bardzo ciezka sprawa z ta przyjaciolka.. kobiety zazwyczaj sa falszywe i na wielu sie zawiodlam. A te, ktore uwazam za przyjaciolki, nie sa nimi w pelni

@złota mysl w tym przypadku powinieneś/powinnaś napisać "i'm leaving" instead of "i'm out" ;)

Zapisz się na jakiś kurs, zacznij uprawiać sport, po prostu wyjdź do ludzi. Jeżeli mieszkasz w dużym mieście to jest napewno dużo imprez, na których można kogoś poznać. Ja większość moich znajomych poznałam na warsztatach fotograficznych. Chodziłam też na spacery fotograficzne (ludzie umawiają się w internecie na wspólne robienie zdjęć). Na nich też poznałam parę osób. Są też organizowane wycieczki po moim mieście, zwykłe czy rowerowe. To tylko przykłady. Wystarczy poszperać w internecie i napewno znajdziesz coś w swoim mieście :)

Gość złota mysl
>grzybiarz Jest taka zasada niepisana: Jak komus za duzo poiwesz to mozesz nieźle po dupie dostac. Zasada ograniczonego zaufania- mowi ci to coś? Chcesz z kims pogadać?- to wypierdol ta roslinke za okno i wyjdz do ludzi

@Anica123 chodziłem przez kilka miesięcy na siłownie ale przestałem bo przestałem widzieć w tym jakikolwiek cel. a jeśli chodzi o imprezy to nie chodzę i nie mam zamiaru, tam chodzą same dziewczyny gdzie jak się zadzwoni pieniędzmi w portfelu to lecą jak muchy do gnoju i faceci co na takie laski lecą..

tomikowska, niestety zgadzam się z Tobą w stu procentach. Łatwiej mi się przyjaźnić z facetami.

Chyba się źle zrozumieliśmy. Mówiąc o imprezach mam na myśli warsztaty, kursy, wycieczki, sporty grupowe, imprezy kulturalne itp. a nie imprezy w knajpach. Na imprezach o których mówię znajdziesz dziewczyny o podobnych zainteresowaniach i na pewno nie takie, które szukają facetów z kasą.

@grzybiarz Wpadłeś w błędne koło na własną prośbę: Jestem Samotny -> Nie wychodzę bo kobiety tylko lecą na kasę -> siedze w domu -> Jestem Samotny Piszesz, że "chciałbym mieć przyjaciela, o dziewczynie mogę zapomnieć" i to jest prawda. Ty nie chcesz kogoś poznać - ty chcesz siedzieć, narzekać i szukasz litości. Jak będziesz chciał coś zmienić - ktoś Ci napisał - trzeba wyjść a domu aby dać szansę losowi. Ty sam sobie strzelasz w stopę i płaczesz, że boli ... co my możemy Ci pomóc?