Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Co definiuje fajnego faceta?

Polecane posty

Gość pararaaam
w matematyce jest chyba nawet takie pojęcie udowadnia się jakąś teorię na zasadzie zaprzeczenie teorii przeciwstawnej noo, i gdzie są ci wszyscy , którzy mówili , że matematyka jest niepotrzebna na maturze ?

Gość ^M^c2
zdesperowana...to samo tyczy się Ciebie więc skończ pierdolić już

Gość ^M^c2
krwawica a czy to ważne?

Dla kazdej kobiety fajny mezczyzna znaczy cos innego i do tego jeszcze gusta sie zmieniaja w zaleznosci od wieku. Dla mnie fajny facet to taki, ktory umie otoczyc kobiete poczuciem bezpieczenstwa. Jest w miare kontaktowy, zaden gbur. Potrafi zrozumiec potrzeby kobiety, nie ogranicza jej i zeby nie byl chorobliwliwie zazdrosny. Musi tez umiec przymknac oczy na te babskie marudzenie. I wiele innych cech powinien miec....

Gość pararaaam
zgłoszę twoją kandydaturę do nagrody nobla , chyba z biologii :o w każdym razie tak poważne odkrycie , ni9e może przejśc niezauważone:p

Gość zenek4234523452
Fajny facet definiuje się sam.

Gość ^M^c2
A fajna cipa?

Gość pararaaam
Musi tez umiec przymknac oczy na te babskie marudzenie co takiego ? żądasz kolego niemożliwego

na razie mamy -wyluzowany -duze poczucie humoru -ma swoje zdanie -nie spuszcza głowy gdy trzeba działac (zdecydowanie, peność siebie) -czujesz sie przy nim bezpiecznie -nie pozwala soba drygowac mam wrazenie ze fajny facet = meski

Gość ^M^c2
o miło z twojej strony i gratuluje pamieci ale niestety nie wiem kim jesteś dlatego nie mogę tego zweryfikować. Poza tym jeżeli mnie pamiętasz to pamietasz i tak kogoś innego. yle w temacie tożsamości...

Gość ^M^c2
kurwa mać....WYŚLUZOWANY:P

Gość pararaaam
yyughiuh porównałeś tą listę do własnych cech ? masz jakieś punkty wspólne ?

Dla mnie fajny facet to taki, ktory umie otoczyc kobiete poczuciem bezpieczenstwa. Jest w miare kontaktowy, zaden gbur. Potrafi zrozumiec potrzeby kobiety, nie ogranicza jej i zeby nie byl chorobliwliwie zazdrosny. Musi tez umiec przymknac oczy na te babskie marudzenie. I wiele innych cech powinien miec.... bezpieczenstwo, otwartosc, zaufanie, potrafi wysluchac a jakie to potrzeby ma kobieta? "wiele innych" jakich?

Gość pararaaam
jakie potrzeby ma kobieta ? nigdy o to nie pytaj bo dostaniesz księgę wielkości encyklopedii i to wielotomową

Gość ^M^c2
Gustuje gustuje...nawet bardzo gustuje. Jestem ja gustlik jeżeli chodzi o cipy szczególnie te fajne;)

Gość ^M^c2
Co masz na myśli wilczyco?

^M^c2, no to co się pytasz jakie to są te fajne? A co sądzisz o złośliwych i wiecznie marudzących naroślach wokół nich? Da się je przeżyć czy zbędny dodatek?:P

Gość ^M^c2
Nie jestem pewien czy do końca rozumiem pytanie... Moje szczególne wątpliwości, żeby nie rzec zaniepokojenie, budzi sformułowanie "...wiecznie marudzących naroślach...."

Gość ^M^c2
A Ty od dawna taki nick promujesz?

Gość ^M^c2
no i pozaszczytowane....

Gość ^M^c2
Bez przesady...cipka bez właścicielki jest jak ten kopt z Alicji w krainie czarów, po którym pozostał tylko uśmiech;) Ani pogłaskać ani się pobawić.

Gość ostryyyyyy
co tam.. przenioslem sie na ten topik bo nudy.. o jakies cipki cos widze ciekawie..