Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devianne

Straszny Sen

Polecane posty

Witam! Chcę komuś się wygadać, ale nie bardzo wiem komu. Szerze mówiąc przed chwilką śnił mi się sen o mojej młodszej siostrze siostrze.. bardzo dziwny.. Śniło mi się ze nie żyje.. ze nie żyje od kilku lat i mam już drugą siostrę która jest taka sama jak moja pierwsza siostra.. Może zacznę od początku Parę miesięcy temu miałam sen.. Jak moja młodsza siostra jeszcze jako dziecko wybiega z bramy domu na ulicę i uderza w nią samochód ciężarowy.. stałam po drugiej stronie tej ulicy patrząc na to z przerażeniem, żyła jeszcze jeden dzień i następnego umarła.. nie było krwi ani innych drastycznych scen po prostu sam fakt. Dziś miałam bardzo podobny sen.. ta sama scena tylko ukazana jako wspomnienie.. Dziś śniło mi się ze mam już drugą siostrę identycznie wyglądającą jak ta moja, Śniło mi się ze wyjechałam na wycieczkę był 18 luty.. (dzień urodzin mojej siostry) i przypomniał mi się ten obraz jak ona wybiega i ciężarówka w nią uderza.. nagle się okazało ze Ona kiedyś zmarła i jest już inna siostra.. przeraziłam się.. śniło mi się jeszcze że wychodzę z jakiegoś budynku.. pamiętam wołających mnie znajomych z daleka z zapytaniem gdzie jestem? Wyszłam i nie mogłam uwierzyć.. płakałam.. obudziłam się i automatycznie się popłakałam. Szczerze mówiąc nie mam pytań.. Bardzo bym chciała aby ktoś mnie uspokoił. Chciałam napisać do siostry aby uważała na siebie, ale boję się że ją wystraszę.. Szczerze mówiąc dziś czwartek.. zaczynają jej się ferie świąteczne i mam nadzieję ze nic złego jej się nie przytrafi.

Gość filozofia kosów
przecież możesz sobie wyobraźić każdą straszną rzecz, sny to właśnie to tylko poza kontrolą świadomości, nie ma w nich prawdy to czysta fabuła, starzy ludzie wierzą w sny a to dlatego że z wiekiem wszystko zaczyna szwankować, zdrowy rozsądek też, jeśli nie jesteś starą babką to tym gorzej dla ciebie bo znaczy to że już w młodym wieku jesteś nie całkiem ten tego

Gość do filozofia kosów odp
Jestem młodą dziewczyną, wychowałam się przy babci i zawsze gdy źle jej się coś przyśniło mówiła że mamy na siebie uważać może dlatego się też tak przejęłam, lecz z 2 strony.. moja siostra ma 15 lat.. Dopiero zaczyna życie, miedzy mną a nią jest spora różnica wieku.. nigdy się z nią nie bawiłam bo gdy ona zaczynała się samodzielnie bawić ja miałam 2 szkoły i mieszkałam w internacie. Boję się utraty bliskich mimo iz wiem, że to nieuniknione.. ale pragnę aby byli jak najdłużej.. to chyba nie jest aż takie nie normalne?