Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma pajacowania

Facet z aparatem słuchowym musi imponować kobiecie zaradnością i pracowitością

Polecane posty

Gość ?jbhcj
morza wodki nie wypijesz, wszystkich kobiet nie wyruchasz. A pewnie bys chcial. Ale nie da radyy :)Ciekawe im wiecej defektow, wad wszelakich tym wiecej roszczen do swiata. Jestes modelowym typem psychopatycznym.

Gość Andros78
@ Nie ma pajacowania: "Nie jestem pusty." Każdą wypowiedzią w tym temacie zaprzeczasz tej tezie. Napisz co prezentujesz swoją osobą poza tym. Nawet nie dla nas - dla siebie. Kim jesteś? Kim chciałbyś być? Kto Ci imponuje? No właśnie :classic_cool: Tak myślałem 🖐️

Gość Nie ma pajacowania
Chciałbym po prostu pracować normalnie, słuchać muzyki, spotykać się z kobietami i znajomymi, podróżować, ćwiczyć na siłowni, robić sobie tatuaże, hodować zwierzęta. Imponują mi np. gwiazdorzy rocka

Gość Andros78
ib idem... :o Mentalne dziecko.

Gość Nie ma pajacowania
Większości ludziom takie życie wystarczy. Nie mów, że ci co zaliczają panienki są wielce dojrzali

Gość Nie ma pajacowania
Mnie nie kręci bycie lekarzem i tak już nim nie zostanę. Fajnie by było być przystojniakiem z fajnym stylem, który podoba się kobietom. Jednak ja nosząc aparat nie mogę sobie już pozwolić na pajacowanie z ubiorem

Gość Andros78
Ja w wieku dwudziestu paru lat miałem już własną firmę, dwa kierunki studiów w toku i narzeczoną. Jakoś nie uważam, żeby mnie coś ominęło. Teraz mam dobrze prosperujące przedsiębiorstwo, wygodne mieszkanie mądrą żonę, która wychowuje naszą trójkę dzieciaków. A wszystko to posiadam mimo BRAKU aparatu słuchowego :classic_cool: Widzę, że przegrałem życia :D Z kretesem :classic_cool:

Gość Prosto i dosadnie.
Jesteś głupi - i to Twoja największa wada. Z aparatem czy bez - to już bez znaczenia :D

Gość Trollejbus
Może jest też szansa, że z czasem przestaniesz pajacować na Kafe :classic_cool:

Gość Nie ma pajacowania
Nie każdy myśli o firmie. Studia skończyłem, ale humanistyczne, więc wiele mi nie dały, ale dzięki nim nie mam problemu ze znalezieniem pracy w biurze i nie muszę tyrać fizycznie. Też chciałbym mieć narzeczoną, ale z aparatem słuchowym nie mam powodzenia. Kobiety mają w kim przebierać, jest masa fajnych facetów bez niedosłuchu. A nasza prezencja i wizualność się dzisiaj bardzo liczy

Gość Nie ma pajacowania
Dziwne, że jakoś w klubach kobiety wcale nie wymagają tych najbardziej dojrzałych

mówisz o pijanych kobietach które idą na kazdej imprezie z innym facetem do łózka? to są twoje ambicje? postaw drinka i po sprawie

Gość Nie ma pajacowania
Nie mówię o tych, ale o tych wymagających które lubią niezłych przystojniaków z byle leszczem jak to one mówią na randkę się nie umówią

Gość Nie ma pajacowania
Nie mając aparatu, mając piercing w uszach byłem całkiem niezły

Gość Nie ma pajacowania
Mówiłem o wizualności. Ładne dziewczyny nie chcą szaraka z aparatem słuchowym

Gość =Ostra=
Ładne i mądre dziewczyny nie muszą chodzić do klubu, by szukać mężczyzn. Zresztą w klubach to same leszcze i łosie z piercingiem są :classic_cool:

Gość Nie ma pajacowania
Bo najładniejsze siedzą w bibliotekach :O Zadbane panny, które lubią chodzić do kosmetyczki i dbać o siebie to w większości panny które bywają w klubach, a nie jakieś oazowiczki

śmiej się śmiej, ale w bibliotece nawet nei można spokojnie książek przejrzeć, bo znajdzie się ktoś kto czaruje i zagaduje

Gość Nie ma pajacowania
Ja już się poddałem, chyba postaram się o grupę inwalidzką i o rentę. I tak mnie żadna nie zechce, będę co tydzień upijał się wódką i jakoś funkcjonował. Bo nie wyobrażam sobie, że z aparatem mógłbym być dla kobiety po prostu ciachem

Gość Samotnik3546677777
Taki z aparatem słuchowym to ma przegrane jeśli chodzi o bycie z dziewczyną. Nie ważne jakby się starał to zawsze znajdzie się jakiś koleś lepszy i koniec.

Gość do co za bzdury pleciesz
sama bzdury pleciesz. taki facet ma prawo czuc sie zle

Gość Truskawkowa Mamba.
Hmm teraz nie tak łatwo o rentę jak kiedyś, mam znajomą całkiem głuchą i nie mówiacą której zabrali. jeśli słyszysz w aparatach, to w czym jesteś gorszy ? Wiele osób przykładowo nosi okulary i nikt ich nie dyskwalifikuje ze społeczności. No chyba, że aparaty niewiele ci dają, to wtedy gorzej ...

Gość Wiesiekkosidrzewa
Mój dziadek nosi aparat słuchowy i imponuje swojej żonie, czyli mojej babci :) Chwali sobie, ma z http://www.oticon.pl/solutions mówił, że kupił tanio.