Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia125455

Krem cepan na blizny

Polecane posty

witam. ponad tydzień temu kupiłam krem cepan na blizny. mam niewielkie blizny po trądziku. pisze na nim aby wsmarowac 3 razy na dzień. chciałabym sie dowiedzieć czy jesli np wsmaruje go rano to muszę trzymać go do południa czy mogę zmyć po paru godzinach , posmarować blizny cytryną i po kilku godzinach dać go znów?

Gość są tacy co to nie ja
No nie wiem czy wytrzymasz, ta maść ma zapach cebuli i nie po to się ją wciera w skórę, żeby potem zmywać. Ona ma się wchłonąć.

Gość Ola0090
Uzywalam jej kiedys na zadrapania i mi pomogla. Smaruj ciensza warstwa, bo jak dasz grubiej to wiadomo, ze calosc sie nie wchlonie :). Najlepiej uzywaj jej w domu, ze wzgledu na zapach. A co do tej cytryny to jak juz nie bedziesz czula tlustego filmu to po umyciu posmaruj twarz cytryna i tyle ;). Pozdrawiam mam nadzieje ze tobie pomoze =)

Gość wcierasz odrobinę
w skórę, potem jak chcesz możesz na to miejsce stosować jeszcze coś innego, ta maść bardzo śmierdzi, używaj jej oszczędnie ale za to często, ja ją stosowałam na bliznę po zabiegu chirurgicznym, blizna nie znikła ale jest blada i przede wszystkim miękka jak reszta skóry, jest gładka tak jak skóra dookoła, nie jest wypukła, ale podłużny jaśniejszy pasek po nacięciu oraz poprzeczne, białe ślady po szwach zostały