Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

rozumiem opinie o prawiczkach

Polecane posty

Gość abcdefgkobieta
to nie jest tak, że jesteś przegrany bo jesteś prawiczkiem. i dotyczy to 90% prawiczków. kobieta chce faceta zaradnego, a Ty sam napisałeś, że w wieku 26 lat mieszkasz z mamusią i nie masz pracy - czyli nie masz nic do zaoferowaniu, a w tym wieku kobity chcą ustatkowania a nie chodzenia za rączkę po parku do 22:00... Jak zrobisz coś ze swoim życiem, będziesz się czuł bardziej wartościowy to i kobiety będą Cię tak postrzegać.

im bardziej wiedzie ci sie w zyciu im wicej masz sukcesow nawet takich drobnych tym bardziej jestes postrzegany jako atrakcyjniejszy jesli czlowiek jest zadowolony to oznacza ze umie sobie poradzic a to oznacza ze ma dobre geny wedlug mnie tak to dziala a pozatym jak ktos jest zadowolony to od razu robi sie ladniejsz np. ma lepsza cere, wiecej energii, chdzi wyprostowany wyluzowany

Miałam 'przyjemność' obserwować w barze, jak 17 - 19 latki się podniecają, że faceci 25 - 27 do nich zagadują. Oni się z nich śmiali, ale one miały mokro w majtach. Za piwo dawały się przelizać i wymacać. (Sorry za słownictwo, ale nie zasługują na lepsze).

Gość abcdefgkobieta
no to sam widzisz - jak jedyne co możesz dać kobiecie to spacer po parku to faktycznie zostają Ci 16stki, bo dojrzałe kobiety oczekują troszkę więcej...

Gość a jakie studia skończyłeś??
szukasz pracy? Robisz coś zeby poprawić swój status materialny? Ja jestem 22-letnią dziewczyną, dziewicą (z różnych przyczyn, w które nie chce wnikać), ale jestem zaradna i nigdy by mi nie przyszło do głowy żeby w wieku 26 lat siedzieć na głowie rodzicom, bez pracy, pieniędzy i perspektyw... Jeśli nie znajdę pracy w Polsce, to wyjadę zagranicę, bedę szukać do skutku, póki nie znajdę. Nie obraź się, że siedzenie na garnuszku rodziców w tym wieku odstrasza dziewczyny.

pindzia: ale to widzisz, piszesz o doświadczonych facetach, którzy zabawiali się z dziewczynami, a nie o prawiczkach, którzy mają problem z tym, żeby zagadać...

ja nie pisałem, że nie mam perspektyw. Mam nadzieję, że coś wkrótce znajdę, ale nie jest łatwo. Wiele osób jest w podobnej sytuacji.

Gość do Nie jestem Pindzia
a sama jestes dziewica? a facet musi miec prawo jazdy?

Gość abcdefgkobieta
ale niestety widzicie - jego bardziej interesuje że pindzia napisała o 16stkach niż cokolwiek innego co ktokolwiek tu napisze ;)

Tu nie chodzi o prawictwo czy doświadczenie. Chodzi o dobrą gadkę, bajer. Niejeden facet, co cycka nie widział, ma gadkę jakby był nie wiadomo jakim ruchaczem:)

Gość Samotnik3546677777
Takie spacery i inne tego typu rzeczy to mógłbyś oferować parę lat temu gdy byłeś w szkole i mógłbyś mieć szkolną miłość. Teraz to dziewczyny chcą za dużo i za wiele.

Mam nick 'nie jestem Pindzia', a każdy do mnie i tak mówi 'Pindzia' ;) Moje dziewictwo czy też nie nie powinno Was interesować w tym topiku pana, co ma 26 lat;)

Gość do Nie jestem Pindzia
dla mnie jest wazne czy prawiczka by chciala tylko dziewica czy moze doswiadczona tez by sie ucieszyla

To niedziewica też by chciała prawiczka:) Jesteśmy na Ty ;) Chciałam odwrócić od siebie uwagę:) Chciałabym Ci pomóc, ale nie podoba mi się taki seks dla zasady. Bo 26 lat, to już wypada. Ale i tak Ci podpowiedziałam... nastolatki są dobre do tego :P

Gość ja jestem prawiczkiem i
drazni mnie to. ale nie chcialbym tego zrobic bez milosci. a niedziewice to raczej o prawiczkach nie marza i prawictwo za wade uznaja

Gość ja jestem prawiczkiem i
ale takiej co miala anal to bym nie chcial :O

Wiecie, co myślę? Że to nie ma takiej różnicy w seksie z prawiczkiem czy facetem, który miał np jedną kobietę. Może być różnica z facetem, co miał 50. Ale to już inna bajka. Chodzi mi o to, że swoje ciało i tak znacie, a partnerki nie, chociaż mieliście przed nią już jedną lub wcale. Bo żeby się dopasować w seksie, to trzeba praktyki. Ale nie praktyki z partnerką wcześniej, ale z tą nową. Więc tak czy inaczej od razu nie będzie tak jak po czasie, jak już się lepiej poznacie. Choć może i bredzę, bo ekspertką od seksu to nie jestem:) A najważniejsze to znaleźć kobietę, która nie będzie stwarzać problemów z braku doświadczenia i która przetrwa te dwusekundówki, która będzie Was wspierać w razie niepowodzeń itp. Nie wszystkim laskom imponują kolekcjonerzy krętków bladych i dwoinek rzeżączki...

Gość abcdefgkobieta
a ja się nie zgodzę, bo miałam kiedyś prawiczka, co prawda nie 26letniego, ale 20letniego. no niestety widać różnicę pomiędzy prawiczkiem a gościem co miał choćby jedną kobietę - prawiczek nie zdążył we mnie dobrze wejść bo taki był podniecony, więc seks trwał max 5min... jednak w tej kwestii nie ilość partnerek ale wprawa i wyluzowanie robi swoje. A chyba przede wszystkim wyluzowanie, bo gdy sama byłam dziewicą to po moim pierwszym razie dopiero powiedziałam facetowi, że to był właśnie pierwszy raz a on był w szoku bo był pewien, że nie jest moim pierwszym - ale jakoś taka wyluzowana byłam a nie kłoda, to i się nie kapnął ;)

Właśnie - wyluzowanie. Wyluzowanie czyli psychika. Bo to, o czym mówiłam - cielesność - tego i tak nie znasz u nowej partnerki. Nie każdy prawiczek kończy po 5 minutach, a i niejeden 'doświadczony' da radę dłużej :)

Gość Samotnik3546677777
Mnie tam obojętne bo żadnej od dziecka nie poznałem i nie poznam.

Gość abcdefgkobieta
no właśnie a prawiczki z tym wyluzowaniem mają problem, bo to dla nich zupełnie nowa sytuacja i są tym mocniej zestresowani... a z wiekiem jest jeszcze gorzej bo dochodzi do tego wstyd, że taki stary koń a nigdy żadnej kobiety nie miał... ale i tak wydaje mi się, że największym problemem prawiczków jest to, że nic nie oferują... ja bym się nie chciała spotykać z 26letnim gościem, który mieszka z mamusią i nie ma pracy.... no dobrze, ze przynajmniej studia ma... ale jednak świadczy to o jakiejś zaradności, nie problem skończyć studia za pieniądze rodziców - a zaradni faceci już podczas studiów pracują, nie ważne, że za 1000zł, ale są to ich pieniądze i mogą dziewczynę choćby do kina zaprosić i wynająć pokój, mieszkać samodzielnie... a tak to się kojarzą raczej nie zbyt męsko - i to chyba większy problem niż fakt, że z nikim nie spali, bo wiele kobiet lubi prawiczków, czują, ze są ich pierwszą i same chcą ich uczyć.