Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnula268

ma romans??

Polecane posty

jakis czas temu dostalam sms od nie znanego nr ta os twierdzi iz ma romans z moim facetem Pisala mi iz jest świetny w lzku i ze mna nie chce sie kochać bo jestem za gruba ze on woli sexi dupcie ze i tak sie wyprze romansu itp.to wszystko jest dziwne a ja załamana sie nie czuje i nie rycze z tego powodu.jesteśmy razem 5l i prawie pół roku mamy 3l córkę.

były rozmowy na temat Slubu cywilnego mwil ze nie bo najpierw dlugi trzeba splacic a to ze jemu tak dobrze krótko mówiąc głupie wytlumaczenia co do sexu to jest rzadko i jak juz jest to nie widze aby robił to nie chętnie w tyg wraca zmeczony z pracy ma zreszta problemy z nogą więc rozumiem że sily mu brak.

ja bym mojemu pokazała tego smsa i na spokojnie spytała o co chodzi? I czy domyśla się kto to mógł napisać.. i zobaczyła reakcje.. Nie oskarżaj go na dzień dobry.. Pamiętaj że macie dziecko.. Przypomnij mu o tym.. że nawet jeśli coś było to chcesz o tym wiedzieć.. Może jest ktoś kto dobrze Wam życzy? I specjalnie to robi..

Gość Jagoda26
a jesteś za gruba?słusznie ona może tak pisać?

Gość bbfdnn
to pytanie skąd ta osoba wie ze rzadko uprawiacie seks? ja bym się przejela, szczegolnie jesli jestes gruba

swego czasu 2x mnie zostawił i były romanse co jakis czas a ostatnio dosc dlugo nie pakował sie w romanse mwil ze tego nie zrobi ze zmądrzał itp w zeszłym roku tez ktos pisal i to była ściema bo rozszyfrował ze to jedna panna z ktrą był ale odszedł i wrócił do mnie

napisalam mu sms wiem ze jest w pracy i pewnie nie ma czasu odp oczywiście sms nawet smsy mu pokaże jak wrci

bbfdn czytaj dokladnie ta os napisala iz jestem za gruba a on woli sexi dupcie to ja napisalam iz sex jest rzadko nie ta osoba

mam nad wagę 12kg ale mimo to innym facetom sie podobam i jakoś nie zauważyłam aby mu to przeszkadzało bo po co by chciał fantazjować ze mną w lzku gdyby mu nad waga moje przeszkadzała?

Gość Jagoda26
ale pytanie było do Ciebie czy ty jesteś gruba??bo jeśli tak,to wiele to tłumaczy..z drugiej strony skoro zdradzał cię już nie raz to jesteś walnięta,że mu wierzysz!to jasne,że ciągle wali po boku ...

Gość Jagoda26
12 kg to sporooo...musisz mieć fałdy i zwyczajnie woli chudsze.Pewnie ta jego obecna kochanka wie jak wyglądasz i dlatego tak wali ,takie testy,albo sam jej to rzeczywiście powiedział,że jestes za gruba i woli z inną.

Gość sdfgrtzu34567xxxx
to pusc mu sms o tym samym temacie , ze ty go zdradzasz, po reakcji bedziesz wszystko wiedziala, a tak tylko gdybasz

Gość Jagoda26
a jasne,że tak.Wiecie co,nie przetłumaczycie jej tego,ona zamyka na to oczy i uszy.Brat mojego męża też na lewo i prawo zdradza swoją babę ,ta dostaje ewidentne sms-y z neta a mimo to ciągle z nim jest taaaaka Zakochana,że mała bania!!!ja pierdziele.

dokladnie dziewczyno, znajdziesz kogos i ulozysz sobie jeszcze zycie po co marnowac czas skim takim, ty wiesz o dwoch zwiazkach/kochankach? podejrzewam ze mial wiecej..taki typ i juz sie nie zmieni..

to że miał romanse nie oznacza że robi tak dalej.. to raz.. sms o niczym jeszcze nie świadczy.. to dwa.. być może po prostu ktoś złośliwie pisze.. po trzecie to autorka z tym sympatycznym Panem ma dziecko.. które ma 3 latka.. które już dużo rozumie i jest to niesamowicie ważny wiek w rozwoju dziecka.. Więc droga autorko.. porozmawiaj z nim o Waszej przyszłości, jeśli robi Cie w jajo niech Ci o tym powie, Ty też masz prawo być szczęśliwa niekoniecznie z nim.. i nie chcesz być okłamywana właśnie to mu powiedz. I uświadom mu że nie robi tylko Tobie krzywdę, ale i dziecku. Więc jak macie się rozstać to zróbcie to tak żeby dziecko na tym nie ucierpiało.. Jeśli ma romans i po raz kolejny wybaczysz to późniejszych już nie wytrzymasz.. Chyba że walniecie w taki chory układ jak niegdyś mój kolega.. on zdradzał żonę, ona zdradzała jego.. mięli dziecko i w domu byli wspaniałymi rodzicami.. CHORE.. ale ok.. mały ma się świetnie i jest bardzo dobrze wychowany..

Gość Jagoda26
nie,nie jestem podła tylko piszę wprost bez owijania w bawełnę!faceci niestety tacy są,taki powód jak kilka kg za dużo to czsami dla nich skok w inne wyrko i żeby kobieta wychodziła z siebie to i tak będą zdradzać,to szuje już takie są i nie da rady zmienić.Albo facet nie zdradza wcale albo robi to non stop,takie podział niestety jest bolesny.

on tak ślepa jestem o każdej tak piszecie jak podobny temat zamieści nie jestem ślepa w tamtym roku była podobna sytuacja tez dziwne sms i nie z bramki sms a z konkretnego nr tel tak jak i teraz a nr wydaje mi sie znajomy wtedy doszliśmy kto to pisze i gdyby wtedy mial romans to nie był by ze mną przecież

Gość Jagoda26
jakaś ty głupia!!!!!!!hhahahaha, aniby dlaczego niebyłby z tobą???po prostu skoro wykryłaś szuje to on momentalnie tamto zakończył(pewnie nic nie znaczący dla niego seks)i dawaj do żonki a tamtą posłał do diabła!matko,jakie wy jesteście naiwne debilki!!!całe życie cię będzie robił w balona a ty oczywiście zakochana będziesz przy nim trwać!taaaaak,i tłumacz to dobrem dziecka!!jasne,wiecznie zapłakana matka to dobro dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem gruba i sie tym zbyt nie przejmuje skoro by wolał pieprzyć kochankę po co lazł by do mnie i chciał fantazjować ze mną itp skoro zdaniem tej osoby nie chce sie kochac ze mną.więc lezie do mnie w lzku szalejemy jest zadowolony i tylko udaje?bo jakoś nie widze zeby udawał skoro jest zadowolony

Gość Jagoda26
po prostu jak ma chcice to szuka dziury i tyle i ty też się nadasz w tym momencie

zreszta piszesz ze seks jest zadko, wiec masz juz odpowiedz.. pamietaj facet nie wiem jak by byl zmeczony zawsze ma ochote na seks.chyba ze, albo go juz nie pocigasz,rutyna albo ma romans, czasami jeszcze praca -stres ale to juz zdecydanie mniej

Gość bvvvvvvvv
No wlasnie, co z tego ze zostalo jej 12 kg? to dziwna milosc-przytyjesz, to cie juz nie kocham. Opanujcie sie... to nie upowaznia do zdrady. boze, co za pustaki to pisza... Co do rzekomej nadwagi... Ja kiedys wazylam 44 gg, teraz po ciazy waze 55 i co? 10 wiecej. a nadwagi nie mam, wg swojego wzrostu mam wage w normie :P

zxcasd choc ty cos rozumiesz jedni nie zdradzają wgl w co wierzyc mi sie nie chce inny non stop zdradzają i są tacy co zdradzają ale rozumu nabierają

Jagoda26 ..ma racje, moze zbyt brutalnie Ci przedstawia rzeczywistosc, ale tak wlasnie jest, kobiety czesto tkwia w takich zwiazkach, ze wzgledu na dziecko, albo poprostu mysla ze nie znajda juz nikogo

Gość Jagoda26
taaaaaak,pewnie oszukujcie sie wszystkie naiwniaczki,że jeśli by wam na dupe wskoczyło 12 kg dodatkowych to wasz facet będzie miał na was taką samą ochote!!!zapytajcie byle którego to wam powie!!!!!oczywiście ja nie mówie,że zostawi was dla innej!nie,nie,będzie ruchał na boku ale do domu do żonki wracał bo tak wygodnie,poprane,ugotowane,dziecko zadbane i i seks ma kiedy tam mu się zachce w domu.

czarnulko też tak myślę.. i uważam że nie ma co sugerować się odpowiedziami ludzi którzy się tutaj wypowiadają.. oczywiście nie chcę nikogo obrazić.. Osobiście uważam że nie można ocenić człowieka tylko po krótkim opisie na forum.. Że zdradza mozna by było powiedzieć gdyby autorka wyraźnie napisała że zastała go w łóżku z inną.. reszta przypadków to domysły.. czasem niesłusznie oskarżamy ludzi o coś czego nie zrobili.. Autorka sama najlepiej powinna wiedzieć czy to romans czy nie.. chodzi o kwestie zaufania, jego zmiany, jego codziennego zachowania. Niewykluczone że może romansować, ale niewykluczone że ktoś się na Was mści i chce zniszczyć Wasz związek wiedząc że wcześniej Twój mężczyzna Cie zdradzał.. Dowiesz się gdy z nim porozmawiasz i pokażesz smsa.. Sama powinnaś wiedzieć czy jest o co walczyć czy to nie ma sensu. Zdrada nie jest fajna.. ja nie umiem jej przyjąć na klatę i wybaczyć.. nie toleruję zdrady, brzydzę się takimi kobietami i facetami bo tacy ludzie nie szanują uczuć tej drugiej połówki która cierpi..

Gość Jagoda26
powiem ci tak...akurat mnie z tego co mi do tej pory wiadomo facet nie zdradził,ale ktoo wie...nie będę za niego zaręczać tylko dlatego,że nic o tym nie wiem..ale wiem,że gdyby on przytył z 15 kg to automatycznie przestał by mnie pociągać i pewnie unikałabym seksu!to samo w drugą stonę.Nie mówię,że bym go zdradzała ale kurcze!trzeba dbać o siebie!dla mnie atrakcyjność jest ważna,a pociąga mnie mój mąż dobrze zbudowany a nie grubas z brzuchem czy drugą brodą.To samo w drugą stronę.Wiem,że jak teraz zobaczy mnie w strinagach to stoi mu w sekunde ale jakbym sobie dodała 12kg to już nie wiem czy byłaby to atrakcyjna dupa!