Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Idziecie od dzisiaj do kościoła?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 5
Czesc. Tu sie towarzystwo przenioslo? Do kosciola nie ide. Ale wszystkim zycze Weslych Swiat.

Gość miły telefon
yyughiuh Kolego sympatyczny ciągle czytam, że Ci źle i nie dobrze,że masz małego,że nie masz laski itp. Gdzie wiara w siebie? Przestań się mazać i zrób coś z sobą takie pierdolenie(pisząc brutalnie) nic Tobie nie pomoże weź się za sport, zacznij zdobywać wiedzę może wtedy nabierzesz pewności siebie której Ci brakuje i to właśnie jest gwoździem który wbijasz do swojej trumny, liczę na więcej optymizmu w Twoich postach :):):)

"obecnie poznanie panny jest dla mnie niekorzystne gdybym był młodszy to było by inaczej " Każda wymówka jest dobra gdy się jest tchórzem. Ale spoko, tacy też muszą być, nieśmiali 20latkowie zaglądający na to forum patrząc na Was i widząc jak mogą skończyć od razu nabiorą energii do działania i korzystania z życia.

"W piłkę bym Cie załatwił 10:0 w 5 minut. Pewnie nawet 10 żonglerek byś łamago nie zrobił." W piłkę to ty sobie możesz pograć z podobnymi do siebie nieudacznikami pod swoim blokiem. To jedyne co wam pozostało

tchórzem nie jestem ale poznnie panny ma dla mnie wiecej minusów niz plusów taka prawda a niesmiały nie jestem :P. ale dobra napisz co mi da poznanie panny?

Cream, jesteś przecież zajebisty, niczego się nie boisz to takie poznanie nowej osoby absolutnie nic Ci nie da...bo wgle po co poznawać nowych ludzi? Lepiej się zamknąć w pokoju z kompem:P

"tchórzem nie jestem ale poznnie panny ma dla mnie wiecej minusów niz plusów taka prawda a niesmiały nie jestem " :D

Gość marchewkka
nie ide ani dzisiaj, ani jutro, ani nawet w niedziele, mam nadzieje, że te durne nudne święta szybko miną, bo rzygać mi się chce na samą myśl o nich.

ale ja poznaje nowe osoby tylko na stopie kolezeńskiej to mi wystarczy :) i nie napisałas mi o korzysciach poznania jakies panny dlaczego?

a co to cream jakis produkt ze trzeba korzysci wymieniac z jego posiadania? trabiles 3 ata o lasiach w kolko to chyba wiedziales o jakie korzysci Ci chodzi

W człowieku jest zaprogramowane pragnienie miłości, bycia częścią czegoś, sprawiania komuś radości, u niektórych włącza się instynkt rodzicielski, samemu można być szczęśliwym jednak to nie jest pełnia. Skoro odbierasz sobie sam szansę zapoznania być może ciekawej osoby z którą mógłbyś przeżyć miłe chwile to już Twój problem. Nie będe wymieiać korzyści bo w relacjach z ludźmi kieruję się uczuciami a nie chłodną kalkulacją co mi się bardziej opłaca.

mysle ze malo ktora osoba chcaca sie z kims zwiazac mysli cynicznie o korzysciach z tego plynacych

"zawsze", no tak, w końcu jesteś specem od relacji damsko-męskich. Ba, wiesz pewnie lepiej co myślę i jak się zachowuję, więc szkoda klawiatury...

nie nie kazdy wiadomo ze bajki typu piekna i bestia w rzeczewistosci raczej nie istnieja ae nie wmowisz mi ze kazdy chce byc z kims tylko dlatego ze mysli o korzysciach typu kasa, pochwalenie sie kumplom ladna dupa itd zwyczajnie potrzeba bycia z osobnkikiem plci odmiennej jest naturalna

ja mam prace, zainteresowanie i nie nudze sie a to ze sie kiedys nie podobałem sprawiło ze teraz nie chce mi sie kogos poznawac , bo co mam miec resztki po innych to ja dziekuje

Gość 5 lat bredzenia a jemu ciagle
malo , nawet Tamcia juz nie chce pocieszac strapionego kremika :classic_cool:🖐️

Gość dlatego krwawa jest chetna
i gotowa doplacic twoim starym by cie zaadoptowac :classic_cool:🖐️

cream, każda wymówka dobra...ale właściwie dobrze, skoro tak przedmiotowo traktujesz kobiety to żadna z Tobą nie mogła by być szczęśliwa, chyba, że jakaś chora psychicznie.

Tak jak myślałem. Czyli to dawanie miłości i potrzeba bliskości nie tyczy się bezrobotnych, czy biednych?

ja nie traktuje kobiet przedmiotowo ale one czesto siebie tak traktują co mało jest przypadków ze bogaty koles ma wielkie powodzenie i ma zawsze najładniejsze panny?

Lubię osoby z pasją, nie bojące się nowych wyzwań, zaradne i chcące się rozwijać. Gdzieś w tym pojęciu mieści się ktoś kto nigdy nie zhańbił się pracą i poświęca całe dnie na plecenie głupot na kafe? Nie bardzo. Biednym i bezrobotnym można być, ale nie biernym i pogrążającym się. Ale Loser, nie chce mi się z Tobą dyskutować bo Tobie już kompletnie klepki przeżarło.

Cream, jak nie traktujesz? "jakie są korzyści z posiadania panny", "nie będę zbierał resztek po innych" itp. To w jaki sposób piszemy/wypowiadamy się świadczy o nas i tyle. A mało to przypadków bogatych kobiet z młodymi chłoptasiami? Też niemało i co w związku z tym? A mało to przypadków młodych przystojnych chłopaków będących gwałcicielami? A mało to przypadków bla bla bla...no i co z tego wynika? Serio, Wasze teoretyczne rozważania mnie nie bawią.

Gość keolsen
ja w kosciele nie bylam od 10 lat :D