Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie widze sensu

Wiem że nie zdam w tym roku,czekam na świadectwo i mam opracowany plan samobojst

Polecane posty

Gość nie widze sensu

wa przynajmniej sie tu meczyc juz nie bede:o

Gość miIka_89.
A jaki to plan? Pochwal się,może nie jest idealny i coś doradzimy,tam,aby był skuteczny na 100%

Gość elag
a na co ci świadectwo

Gość nie widze sensu
ogolnie zdrowie mam dobre wiec narzady pojda do chorych mam depresje ale wedlug innych to zaden powod, co tam ze nie mam sily zeby sie podniesc czy otworzyc usta do rozmowy, raz nie zdalam to sie ciagnie juz 5 rok, chodze bo musze choc sporo wagarowalam, teraz mam tyle zaleglosci... 8 zagrozen na pierwsze polrocze i teraz ledwo wychodze na 2 z kazdego,tzn z 3 przedmiotow mam gole paly z reszty jako tako na 2 ale i tak musialabym miec 3 conajmniej zeby pokryc dwa polrocza;/ ;pomyslem sie nie podziele

Gość niezdam w us
ja tez nie zdam:( mam same F :( nie dam rady podniesc ocen i na dodatek nie chodze do szkoly w kazdym tygodniu chodze na wagary..

Gość olowek.;
Ja tez kiedys napisalam na kafe ze popelnie samobojstwo sprawdzili moj IT i pare godzi pozniej byla u mnie policja. Ale wstyd byl;(

Gość olowek.;
Ja tez kiedys napisalam na kafe ze popelnie samobojstwo sprawdzili moj IT i pare godzi pozniej byla u mnie policja. Ale wstyd byl;(

Gość nie widze sensu
no ja tez nie dam rady chocbym sie spiela,ale nawet i motywacji mi brakuje..

Gość nie widze sensu
co Ty..gdzie tam sie zainteresuja jedna osoba.. jak takich milion

Gość bgvfcd
no ale gdzie sie uczysz ? w liceum , w zawodówce ? Co chcesz ? Inzynierem zostać ? Ci tez idą na bezrobocie. A jak masz nerwice/depresje lub inna sresje to polecam gastronomie. Będziesz sobie w domu siedzieć i torty piec na zamówienie :)

Gość nie widze sensu
w liceum sie ucze. 1 rok choc powinnam byc na drugim. i w tym roku raczej nie mam szans, prawda?

Mnie w tym roku tez wiecej nie bylo niz bylam.caly czas wagary itd.same paly ale jakos wyciagnelam z niektorych nawet na 5. No ale z jednego jestem nieklasyfikowana bo nie bylam ani razu tak jakos w czwartki sobie nie chodzilam heh.i teaz mam komisa w sierpniu.a jestem w kl maturalnej szkoda bo b.chcialam zdawac mature.no ale to nie koniec swiata i nigdy nie myslalam o samobojstwie z tego powodu i ty tez nie mysl dasz rade=)

Gość bgvfcd
byłam kiedys w podobnej sytuacji. Zdałam. Ale gdybym nie zdała moje życie potoczyłoby sie zapewne inaczej. Niewykluczone,że miałabym prace, która mnie nie stresuje. Wyluzuj.

Gość nie widze sensu
tak tylko ze zobacz ile mam przedmiotow, a juz kwiecien za frekwencje raczej bym zdala,gorzej z ocenami. nie dam rady zgnoja mnie, i tak raz siedzialam. a jeszcze druga sprawa-psychika..

Gość nie widze sensu
Jak zdałaś? u mnie to chyba nie przejdzie, Na 1 semestr 8 zagrozen teraz z 3 gole paly,z reszty ledwo na 2 choc powinnam minimum solidna 3 zeby zdac i zaliczyc te oba semestry bo zadnego nie poprawilam.

Ja poprawialam 5przedmiotow caly sem.i dalam rade w tydz i wszystkie spr na 5 a orlem nie jestem wystarczy chciec.teraz sa swieta zacznij od dzis masz az 6dni=)a jak nie zdasz to W nastepnym roku postaraj sie poprawic i zdac chociaz na dopach bo w dzisiejszych czasach bez szkoly nie masz ni

Gość nie widze sensu
no to chyba po nocach nie spalas.. sprobuje a jak mi sie nie uda to i tak sie zabije bo 2 lata w plecy to jest masakra:(

Gość httttttttttttt
Paula to ty?

Gość nie widze sensu
jaka Paula?

Gość Fikuusia 111
jak juz chcesz sie zabic to moze zrob cos przed smiercią? skok na bank zabicie kogos kogo nienawidzisz/kto cie skrzywdził zabicie kogos kto dręczył zwierzeta

Gość nie widze sensu
skok na bank :D a na co mi kasa?:D

Gość nie widze sensu
o IP pewnie chodzilo :P ale i tak w to watpie

Gość nie widze sensu
a nie wiem :P :D

Gość nie widze sensu
na wyspy nie przyjadą:)