Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdkk

Oplaca sie byc w zwiazku z nim?

Polecane posty

Gość cdkk

przez neta wydaje sie byc ok wiem tyle ze w miare dobrze zarabia, praca sie nie powstydzi wobec mnie jest w porzadku,rozumie mnie,nie olewa w miare przystojny choc troche klata mu siadla porownujac do lat poprzednich :P no i ma 30lat :/ a ja 18 dopiero

Gość cdkk
aa i zeby nie bylo na mysli mam czy oplaca sie byc pod tym wzgledem ze on juz chce stalego zwiazku a ja znowu sie nie wyszalalam i nie wiem czy za stary ze mna nie jest i taka roznica bedzie widoczna

Gość er32342errtrt
nie oplaca, za stary, poza tym nie zastanawia cie, ze jest sam w tym wieku? pewnie jakis zwykly RUCHACZ

Gość nie cierpie takich
18 LAT A GLUPIA JAK 10 LETNIA SMARKULA

Gość cdkk
czemu glupia? to mam go brac bo nikogo nie ma? ja mysle o sobie czy bede z tego miala jakies korzysci ale nie materialne! troche zastanawia,niby szuka ale jakos porzadnej znalezc nie moze,chce miec dziewice,a z charakteru to nie wiem

Gość er32342errtrt
hahah sam ruchacz pieprzyl pol miasta a teraz cche miec dziewice , UCIEKAJ DZIEWCZYNO JAKIE NOGI MASZ :D TACY 30LETNI SAMOTNI SA NAJGORSI, ZWYKLI RUCHACZE

Gość cdkk
er32342errtrt z Twoja pomoca PRZEMYSLALAM, (dosyc szybko mi to poszlo:D ) oleje gościa :)

Gość miecz damoklesa
NIE OPŁACA SIĘ :P związek rozpatrywany w kategoriach opłacalności zawsze stanie komuś oscią w gardle :P