Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maslowa

ciasto kruche pomocyyyyyy

Polecane posty

Gość maslowa

Zamierzam zrobić jutro pierwsza w moim zyciu tartę na słodko, w zwiazku z czym mam pytanie: czy do kruchego ciasta zamiast masla moge dac margaryne (te w kostce)???? czy to musi byc prawdziwe maslo? W internecie wyczytalam, ze chodzi o to, zeby bylo jak najwiecej tluszczu, ale ze ani masla ani margaryny za czesto nie uzywam, to nie wiem co i jak. bedzie gorsze jesli uzyje margaryny??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maslowa
upppppp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fghg
jezeli to bedzie cos typu palma to bedzie ok

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lotta 23
Kruche ciasto najlepsze jest robione na maśle.Nie miałabym sumienia paprać go margaryną .Różnica w cenie między nimi niewielka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×