Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarilla

mężczyzno - co byś powiedział na takie wyznanie?

Polecane posty

Gość mandarilla
nic ;( nie odpisał. nadzieję jeszcze mam, bo widzę że nie ma go na fb czy gmailu w ogole. może jeszcze odpisze..... tęsknie już za nim;(

Gość Kiedys bylam w identycznej
sytuacji tzn podkochiwalam sie w koledze ze studiow a gdy on wyjechal w akcie desperacji napisalam mu po pijaku bardzo szczery list zawierajacy wyznanie...nie doczekalam sie satysfakcjonujacej odpowiedzi ale tez i nie ludzilam sie szczegolnie ze takowa otrzymam , wszak gdyby czul cos do mnie juz dawno zauwazylby co dla mnie znaczy i zrobil cos z tym fantem)...wiem ze nie natchnelam cie optymizmem, byc moze twoja historia skonczy sie inaczej ale powiem Ci ze ja nie zaluje tego co zrobilam i faktu iz sytuacja rozegrala sie tak jak sie rozegrala. W momenice w ktorym dostalam oid niego kosza poczulam tepy bol ale juz pare dni pozniej ogromnie mi ulzylo z powodu tego ze zrobilam co zrobila i wiem na czym stoje (choc kiedys wyobrazalam sobie ze czegos takiego moja duma by nie zniosla) cala ta sytuacja pomogla mi dojsc do siebie i zapomniec. jako ciekawostke podam ze jakies 2 lata pozniej spotkalam chlopaka w ktorym bylam tak zauroczona (taktownie udawal ze mojego wyznania nie pamieta) i choc rozmowa z nim byla bardzo mila i nawet nieco mnie rozczulila to nic juz wtedy do niego nie czulam ani pociagu, ani wstydu ani zalu po prostu nic poza sympatia dla kumpla zdawnych lat