Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zona 26....

Dziś jest jeden z tych dni kiedy marze tylko o kochaniu sie....

Polecane posty

Gość smutna zona 26....

kiale moj facet właśnie oglada mecz, poza tym przed chwila sie poklocilismy po raz setny w tym tyg. i nie ma szans na mily wieczor z winem i seksem w tle...:( zła jestem, niedopieszczona i w ogole...faceci sa beznadziejni smutno mi :(

Gość intyligent
Nie smutkuj Niedopieszczona.. ;)

Gość smutna zona 26....
jak mam nie smutkowac, śluby sa do dupy i przereklamowane, Panu Wiem Wszystko Najlepiej odechcialo sie starac, ma mnie w nosie bo mnie ma...bo ma papier..szlag by to trafil, tak mi dziś źle..znow pojde spać wściekla i niewypieszczona, czy inni faceci tez tak zaniedbuja swoje kobiety czy tylko ja mialam takie szczęście?

Gość intyligent
Nie wszyscy faceci są tacy sami.. ojj, gdybym to ja był Twoim mężem to nie dał bym Ci dziś spokoju......

Gość smutna zona 26....
czyli jednak mialam pecha..

Gość smutna zona 26....
oczywiscie sa sposoby na to zebym dostala to na co mam ochote i on tez nie jest z kamienia, ale tak to ja nie chce, nie zamierzam ani go przepraszac ani zaczynac z nim zabawy bo na niego to ja juz nie mam ochoty! o! zla na niego jestem, nie chce sie z nim kochac, ale chce sie kochac - czy ktos to rozumie?:)

Gość Podjarana
Oj Autorko nie tylko Ty... ja tez od samego rana chodzę nabuzowana:)

Gość intyligent
Ludzie się zmieniają z dnia na dzień, a jeśli chodzi o Twoje nerwy, to może się jakoś zrelaksuj, nie wiem.. zrób sobie drinka czy coś ;)

Gość mnbhjk
inteligent wypierdalaj głupku piszesz takie głupoty znasz sytuację skad wiesz o co sie pokłócili moze jest wredna i tez nie miałbys ochoty jej dymac moze jest brzydka? tego nie wiesz wiec nie pisz bzdur i idź spac:P...a co do autorki nie nie wszyscy jesteśmy tacy sami ja nie zaniedbuje swojej dziewczyny no i nie oglądam meczów;) jak często sie kłócicie i co zaniedbuje Cię z lenistwa czy o co chodzi

Gość Pawel24nn
Słuchaj a może listonosz by ci dogodził chodzi codziennie...tylko pytanie jakiego masz listonosza ..

Gość intyligent
Pewnie nie jest brzydka, może jej facet to typowy osioł który woli oglądać mecz niż bzykać swoją śliczną żonkę.. może się już nią znudził, a ona ma swoje potrzeby...

Gość smutna zona 26....
nie jestem brzydka, sama bym na siebie poleciala ;) ale wiadomo kwestia gustu ale skoro jestem jego zona to chyba jestem w jego guscie? jestem bardzo zadbana nie jestem typową domowa zona, nie mamy dzieci wiec poki co mam czas na to zeby o siebie zadbac właściwie:) zreszta - nie w tym rzecz - on lubi moje cialo, ale to jest taki typ ktory zawsze ma racje, wiecie o co chodzi i w dodatku kiedy ja mam odmienne zdanie to on sie obraza, taki duzy chlopiec i o ile na poczatku mi to nie przeszkadzalo i mialam cierpliwosc zeby przeczekac i nawet mnie to bawilo, ba! uwazalam to za dość słodkie - tak teraz mam juz tego po kokardy :(

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kobieto jak nie macie dzieci w domu i teściow .zafunduj sobie seans masturbacji z red tube usa koniecznie a on niech sobie ciśnie mecz.ryba psuje się od głowy a małżeństwo od łóźka . Jak przyleci zapytać co robisz to mu uczciwie powiedz ,że następny etap to wideo czat z jakimś kolesiem a potem spotkanie w realu boś nie przyrzekała życ w celibacie

Gość smutna zona 26....
i choćbym miala gryźć ściany to go dziś nie przeproszę!!! :)

Gość mnbhjk
za szybko za mąż wyszłaś;)

Gość smutna zona 26....
tak zrobie, z tym że mam ochote na dluga kapiel wiec pojde sobie do wanny, zapale swiece i napije sie wina, ale szlag by to trafil palce kutasa nie zastąpią ;)

Gość mnbhjk
wibrator sobie kup....hmm gdzie inteligent chyba sie nie obraził przepraszam kolego poniosło mnie:)

Gość intyligent
możę któraś ma ochotę na cyberek przez gadu ?:)

Gość intyligent
a chęci ?;P

Gość Podjarana
Inteligent widzę jesteś bardziej napalony niż autorka:)

Gość intyligent
to co ? napiszesz do mnie..? 38602570

Gość smutna zona 26....
wibrator mam, ale to nadal nie to samo, ja uwielbiam widziec ze sprawiam mezczyznie przyjemnosc, podnieca mnie jego wyraz twarzy w takiej chwili, lubie czuc jego przyspieszony oddech, lubie kiedy mnie caluje, lubie czuc sile, dłonie zaciskajace sie na pośladkach, lubie kiedy mówi że mu dobrze- no i jak kawalek gumy czy plastiku ma z tym wszystkim konkurować? ponioslo mnie znow i jest coraz gorzej

Gość mnbhjk
a o co sie pokłociliscie?

Gość Podjarana
Ale przynajmniej masz faceta w domu i jak by nie bylo coś tam można potem wykombinować;) a ja co? musze do pon czekać:(

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
no tu się zgodzę niestety pacom do fiuta sporo brakuje .Tobie się marzy romantyczne bzkanko a ja pisałam o terapii wstrząsowej .Bzykanko będzie potem chyba że Ci się samiec znowu obrazi to juz Ci nic nie zostanie jak żelowa namiastka.Prawie oryginał , Jak masz bujną wyobraźnię to od biedy wystarczy .Włącz sobie pierwszy lepszy filmik i przez przypadek podgłośnij a jak już przyleci zobaczyc co to z uroczym usmiechem powiedz oh kochanie zobacz co znalazłam

Gość smutna zona 26....
o bzdurę, on mial inne zdanie niz ja na pewnien temat, od slowo do słowa no i popłynelismy :)