Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kszonek

bita kobieta a nowy związek

Polecane posty

Gość kszonek

Witam, mam pyanie i szukam porady . Poznałem Kobiete , ktora byla bita i ponizana przez meza . Od rozwodu i separacji upłynęło już ponad 4 lata jedak dalej widze ze caly czas to tkwi glęboko w niej . Ostanio przyznała sie ze że chciałaby spróbować z kims ( ze mna) na nowo jednak bardzo sie obawia i mimo glebokich checi cos gleboko ja trzyma . ten uklad trwa juz ponad dwa miesiące , ja cierpliwie czekam jednak widzę , ze z dnia na dzien jest coraz gorzej a zdawało sie ze bedzie coraz lepiej ... Trzy tygodnie temu , przed naszym wyjazdem do Madrytu bylo jak w bajce . Sam wyjazd tez byl szczytem moich marzeń ( jej ponoć też , sama to oświadczynowa nastepnego dnia po powrocie ) jednak dzien pozniej sytuacja ulegla calkowitej zmianie . Ponoc jest bardzo zapracowana, jednak nie chce mi sie w to wierzyć . Jak ja przekonać że ja naprawde mam dobe zamiary i nie jestem damskim bokserem ? zapomnialem dodać ze A... ma 11 letnia corke ktora zna mnie juz od dwoch miesiecy i tak jak twierdzi A ... bardzo mnie lubi . Dalo sie to odczuc w Madrycie . Nie wiem co mam robić , bardzo mi na niej zależy- to wspaniała Kobieta . Widze ze z dnia na dzien jej zapal maleje i urywa sie nasz kontakt . MAM MILCZEC I UDAWAC ZE TAK JEST OK CZY PODJAĆ WALKE .......???????? POMOCY , P

Gość blankaaaa 21
myśle z powinienies troche odczekac.jak bedzie pierwsza wyjdzie z incyjatywa to wtedy mozesz sie starac.takiej kobiecie trudno bedzie zaufac-po takim hujjjjjjowym zyciu jakie zapewnil jej byly ,wiem to po mojej mamie bo u nas bylo podobnie.to tkwi w psychice i trudno zaufac kolejnemy mezczyznie

Gość
Bo tego nie zapomina się szybko całyczas siedzi to w człowieku Musisz byc cierpliwy dla niej i pomagąć jak umiesz w takie dni najgorsze :(

Gość o kureła
Jeśli byłbym w takiej sytuacji to: - postarał bym się spokojnie powiedzieć jej co czuję, - poprosił bym aby powiedziała mi jeśli coś ją gnębi, bo tylko wtedy będę mógł ją zrozumieć - i dał bym jej całkowitą swobodę, bo presja w takim przypadku jest niewskazana - powiedział bym również że może na mnie liczyć i że spróbuję zaakceptować każdą jej decyzję - zapewnił bym ją również że nie będę się jej naprzykrzał jeśli stwierdzi że potrzebuje czasu czy nawet chce zakończyć znajomość ( każdy ma prawo do takiej decyzji i należy to prawo szanować bezwzględnie )

Gość strenght
A nie wpadlo Ci do glowy zeby znalezc tego typa i zwyczajnie obic mu morde jak buremu kundlowi ???? Ja pierwsze co bym zrobil to wlasnie to !!! Ona ma zwyczajny lek przed tym bucem zakorzeniony gdzies gleboko. Trzeba jej pokazac ,ze to zwykle scierwo i po krzyku !!! Prawdziwy mezczyzna nie dotknie kobiety palcem tak samo jak nie zacznie walczyc z dzieckiem na ulicy !!!! Moja propozycja OBIC RYJA TAMTEJ MIERNOCIE :)

Gość wychwytująca
najważniejsza informacja w tym temacie - BYLIŚMY W MADRYCIE. żenua :D :D :D

Gość ..Jej podświadomość....
....szuka boxera.....to uzależnienie

Gość pisze szczerze
zaproponuj jej wspolna terapie