Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala_32a

Chce zerwac?

Polecane posty

Gość Ala_32a
Nie umawiamy sie wczesniej jak zawsze bylo. Tylko na chwile przed dzwoni i pyta czy nie przyjechalabym do niego, albo co slychac, jakie mam plany i wtedy sie wlasnie spotkamy. Natomiast po spotkaniu nie pisze, nie dzwoni, nawet nie odpisuje jesli ja napisze, poprostu do nastepnego tego kontaktu kiedy on szanownie sobie o mnie przypomni. Przystaje na to jeszcze, bo chce to naprawic, ale wiem jak to z boku moze wyglądać.

Gość Ala_32a
prosze nie kloccie sie! Ja zaczelam watpic czy on nie rozmawia dalej na gg z tymi dziewczynami, bo zauwazylam, zmiane w jego zachowaniu. Byl jakis taki zamyslony i przede wszystkim juz mu nie zalezalo na szybkim kontakcie ze mna np. sms-owym jak przedtem.

Gość wwwwwsssss
meliama, złotko: "Facet, ktory do tej pory traktowal mnie poważnie przylapal mnie jak przegladalam jego komorke i po tym zmienil sie bardzo." Może i jestem wtórnym analfabetą, szowinistą, wariatem i debilem. Ale przynajmniej nie jestem kobietą :-)

Gość marrca
wydaje mi się, że trzyma cię na dystans

Gość wwwwwsssss
Byl jakis taki zamyslony i przede wszystkim juz mu nie zalezalo na szybkim kontakcie ze mna np. sms-owym jak przedtem. OK. Zatem podejrzewałaś coś, więc przetrzepałaś telefon. Szkoda, że nie zaczęłaś od rozmowy z nim, bo tylko pogłębiłaś kryzys. Moja rada dla Ciebie: skoro on luzuje kontakty z Tobą, to Ty poluzuj je jeszcze bardziej. Daj mu odetchnąć od tego związku. Jeśli będzie go naciskać, to tylko pogorszy sprawę. Miałem podobne sytuacje do Twoich (ale z kobietami :-) ) , i to zawsze działało.

Gość Ala_32a
Tak zrobie, dam mu wolna reke, ale nie wiem jak sie zachowac. Czy odbierac tel, czy byc mila jakby sie nic nie stalo. Czy nie odbierac, a co jesli sie bedzie chcial spotkac itp? Trzyma mnie na dystans? w jakim celu, co chce w ten sposob uzyskac?

Gość akjafbakFbsa
Bez przesady, to jakiś obrażalski księciunio!! Ja swojego faceta już tyle razy złapałam na przeglądaniu mojej komórki, że szok, nigdy się za to nie obrażam, najwyżej dostanie po łapach i tyle, ale fochów nie stroję. Kiedyś były inne czasy, nie było swoich komórek, swoich komputerów, swoich haseł do wszytskiego itd, teraz to co się dzieje to szok, ludzie się tak izolują od siebie i tyle mają do ukrycia przed najbliższą osobą, że aż mnie to przeraża. Ja swoją pierwszą komórkę ok 10 lat temu miałam wspólnie ze swoim chłopakiem i cieszyliśmy się nią jak głupki, nikt sobie haseł nie zakładał i nie bronił dostępu. Chore czasy!!!!!!

Gość wwwwwsssss
Po prostu utrzymuj kontakty na takim poziomie, jak on. Jeśli dzwoni, to rozmawiaj, ale sama nie narzucaj mu się z telefonami. Rozmawiaj z nim normalnie, jakby nic się nie stało. Kwestie łóżkowe to inna sprawa - jeśli nie czujesz się komfortowo z nim w łóżku, to nie sypiaj z nim. Przecież nie chodzi o to, żeby przyłaził do Ciebie tylko na seks. Nie bądź frajerką.

Moim zdaniem coś była na rzeczy zanim jeszcze przejrzałaś jego komórkę. Pewnie nie wie co ma zrobić być może ktoś sie pojawił w jego życiu,a le nie jest w stanie dokonać wyboru a teraz jest mu łatwiej bo swoje zachowanie tłumaczy tym, że ma prawo bo w końcu naruszyłaś jego prywatność.

Gość tares*
wwwwwsssss a ty nie badz debilem :D

Gość wwwwwsssss
a ty nie badz debilem Mówisz - masz! Bzzzzz!!! Wrrrrr! Ty Tyk tyk! I już nie jestem. :-)

Gość mlekoiiiii
zauwazyłem że wielu ludzi ma obsesję na punkcie telefonów o co chodzi??? żona jak i ja mamy zawsze dostęp do swoich telefonów po prostu są nasze, to samo dotyczy laptopów czy innych wynalazków po co się kryć jak się nie ma nic na sumieniu?

Gość tares*
tak dokladnie zgadzam sie z mlekoiii, po prostu jak ktos ma czyste sumienie to nie przeszkadza mu ze ktos zaglada w jego telefon- dobra rozumiem, strzelic malego focha, ale zeby az tak? przesada. mi sie wydaje ze on ma cos na sumieniu;)

Gość Ala_32a
Taak tez mi sie wydaje, ze kogos poznal i wykorzystal ten fakt dla swojej korzysci. Jesli to by bylo prawda, to w zasadzie dla mnie nie ma sensu tego odbudowywac, bo kochal mnie, a rozgladal sie za inna? Rozmawiac z nim normalnie - w sumie moglabym, ale on jesli chce ze mna zerwac do tego bedzie dazyl, abym wszystko przetrawila bez jego udzialu i z nim normalnie rozmawiala. Dzisiaj postanowil zadzwonic, dzwonil 3 razy ale nie odebralam, napisalam sms-a, ze teraz nie moge rozmawiac, ale zapytalam co slychac. Oczywiscie nie dostalam juz odpowiedzi. Wiec dalej gra w ta sama gre.

Gość wwwwwsssss
Tak. I złodziej. Bo każdy pijak to złodziej!.

Gość nollah78
Powiedz mu tak: mam wrażenie, że coś psuje w naszym związku, potrzebuję czasu, aby wszytsko to przemyśleć i nabrać właściwego dystansu. Zobaczysz co powie.

Gość nollah78
Zachowanie tego faceta, zakładając, że nic złego nie zrobił, jest bardzo niedojrzałe. Postaowił Cię ukarać swoim milczeniem? A zarazem jeśli mu wygodnie to wpada na noc? Błagam Cię, skończ z tym!!!! Nie pozwalaj by przybywał do Ciebie kiedy mu się zachce. I traktuj go tak samo jak on Ciebie, czyli miej go w dupie.

Gość historia lubi sie powtarzac
trzyma cie jako plan B, a szuka A