Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodażonka:)

sprzedam suknię ślubną !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość młodażonka:)

Witam wszystkie przyszłe Panny Młode !!! Mam do sprzedania suknie ślubna z salonu Adesso, model Oksana. Kolor perłowy ( nie czysta biel ani nie ecru ), szyta na 1,70 m, plus obcas ok 5 cm, rozmiar 40-42. Linia na kształt litery A, jednoczęściowa, aplikacja z przodu wyszyta kryształkami Svarowskiego. Suknia jest po czyszczeniu. Cena 1100 zł - dodam też bolerko, rękawiczki i welon. Oto link, więcej zdjęć mogę wysłać na maila http://suknieadesso.pl/crystal-collection.html

Gość młodażonka;-)
Podnoszę!

Gość taka sobie ta suknia
zejdz troche z ceny

po pierwsze daj zdjęcia realne, bo to suknia używana, po 2 cena 1100 to za dużo, jak za używaną, ale też nie jest wygórowana, ale najważniejsze jest to że zdjęcia MUSZĄ być realfoto a nie producenta z toną fotoszopa

Gość mamaaniołka8tc
Suknia kosztowała 2300 bodajże- dodaję welon,nawet 2 (krótki i długi),bolerko i rękawiczki (nowe). Nie potrafie wstawić zdjęć,dlatego pisałam że mogę wysłać je na maila.

Gość młodażonka;-)
Nick z innego wątku:-D

2300 to tak z 700-800zł może ktoś kupi. dla nikogo nie ma znaczenia ile ona kosztowała, ona jest używana i wartość ma inną, osobiście bardzo mnie irytuje jak czytam że suknia nowa bo używana tylko raz, ale to ogólnie piszę, 1100zł za dużo jak na używaną suknię, a to że coś dodajesz więc wynika z tego że gratis, więc to nie ma znaczenia na cenie, nie piszę tego złośliwie, jestem potencjalnym kupcem i pisze jak ja to odbieram

Gość młodażonka;-)
Ok. Ja się nie irytuję. Dla mnie nie ma znaczenia,czy używana czy nie,tzn.jeśli kupuję suknie z ekspozycji też jest ona połowę tańsza, niby nieużywana a ile panien je mierzyło.

Gość młodażonka;-)
Podnosze