Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k@l@

chce z kims pogadac

Polecane posty

Gość k@l@

hej wiem ze wiele osob o tym pisze, ze wiele innych ma problem podobny do mojego...ale musze z kims pogadac bo kompletnie nie wiem co robic juz...bardzo duzo przezylam jako dziecko,brakowalo mi zawsze ciepla ze strony ojca..poznalam chlopaka zaufalam mu bardzo pokochalam jednak zaczelo sie miedzy nami psuc roztalismy sie.przez przypadek spotkalam chlopaka ktory zawsze mi sie podobal niestety on tez przezyl nie udany zwiazek bardzo mi na nim zalezy pierwszy raz od dawna poczulam sie bezpieczna cieplo ktorego mi brakowalo bylam taka szczesliwa nie wyszlo nam a ja bardzo to przezywam wiem ze on tez byl szczesliwy tylko boi sie stabilizacji pomozcie dzieki z gory

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
niech chłopak najpierw dojrzeje a potem sie bawi w związek

Wszelkie niepowodzenia uczuciowe i życiowe zwalacie na "nieudane dzieciństwo" zapominając o tym ze w końcu stajecie się dorośli posiadacie własny umysł, świadomość swych czynów i umiejętności dostosowywania się, wyciągania konsekwencji etc. Więc po co wiecznie tłumaczyć siebie i innych przeszłością zamiast czynić z siebie kogoś od niej wolnego i unikalnego. To naprawdę możliwe i satysfakcjonujące.