Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnula268

duchy itp

Polecane posty

Gość misssssssiiingg
mojej bylej przyjaciolki zmarla babcia straszyla tez. mieszkala razem z wnuczka i jej rodzicami, czesto sie klocili o to zeby poszla do domu starcow ona nie chciala, po smierci straszyla, zrzucala wszystko, talerze, szklanki...

Gość chodzilam z cyganem
i on mowil ze duchy u nich to sa porzadku dziennym.

skoro są osoby które mają czy miały do czynienia z duchami to jasne jest iz cos jest po smierci wasze historię są na prawdę ciekawe i wciągające jak cholera

Gość Toxic Toy
jak coś jeszcze usłysze to się z wami tym podzielę, teraz zmykam papa

Gość fffaaara
a możesz w takim razie wyjaśnić co tą dziewczynkę po rączce lizało?

Gość to zależy...
co

ten temat nie dotyczy tylko niesamowitych histori jakie przeżyliśmy itp moze ktos ma jakies pytania czy swoimi spostrzeżeniami chce sie po dzielić usłyszeć co kto myśli o danym temacie i wgl

Gość korek i trampek--
tą dziewczynke lizał morderca ktory zabil psa.(schowal się pod lozkiem)

🖐️ No nie taki temat a ja dziś nie mam za duzo czasu na kafe:-0mam bardzo dużo doświadczeń jeśli chodzi o duchy i o przewidywaniu smierci:-0po świetach napewno tu wpadnę to pogadamy:-)🖐️ i Wesołych🌼

Gość korek i trampek--
wpadnij jak bedziesz miałe jakąs wolną chwile,chętnie poczytamy

Gość korek i trampek--
na kafe juz byly tematy o duchach,niektóre nawet bardzo się rozwineły i były długie. Jeżeli ktos chce to moge je "odświeżyc" bo mam je zapisane na telefonie.

Miałam kiedyś dziwną sytuacje... może nie przejęlabym się tym za bardzo, gdyby nie reakcja mojego psa na to zdarzenie. Opisze pierw układ pomieszczeń, gdzie wydarzyła się owa sytuacja. Jak wiadomo w domkach jednorodzinnych często są wbudowane garaże, gdzie dostęp jest z wiatrołapu-sieni. Owy araż moi rodzice przerobili na pokój(po prawej stronie korytarza) kotłownie(po lewej) i łazienkę(na końcu korytarza). Pamiętam, że nie mogłam wpuszcać psa(pół roczna sunia) do domu, więc wprowadziłam ja do sieni... otworzyłam wszystkie drzwi do części przerobionego garażu i poszłam do łazienki... początkowo śmiałam się, kiedy wołałam sunie a ona z oklapnietmi uszami i podkulonym ogonem czaiła się żeby przejść koło pokoju... postukałam się wtedy w głowe... i mówie głupia killa boi się ciemności. Podeszłam więc do niej i w momencie kiedy określiłam ja "dziunia" zza drzwi pokoju dobiegły piski psa... obie się w tamta strone obejrzałyśmy....az mi włosy dęba stanęły... wypuściłam psa i poleciałam do części dziennej do rodziców. Od tamtej pory a mija juz 7 rok) nie wchodzę tam sama... przynajmniej jak juz jest ciemno. I wyjaśnienie co do owego dźwięku piszczącego psa.Rok wcześniej zdechła nam mała czarna suczka... byłam strasznie do niej przywiązana. Na tyle, że o jej śmierci po 2 tygodniach wygadała się moja siostra bo nikt nie chciał mi tego mówić(to był okres kiedy wyjechałam na studia i rzadko w domu bywałam). Wołałam na nia właśnie "dziunia". Możliwe, że miało to coś wspólnego ze starymi meblami które tam stały... a dokładnie stół ze starego domu, gdzie z nami żyła. Stąd te przypuszczenia, że lokator uskarżał się moim rodzicom, że dzien w dzień o 22 pies mu pod stołem piszczy... czy to może się dźwięk od sąsiadów niesie?? a sąsiedzi psów nie mieli. Wzieli więc stół do tego nieszczęsnego pokoju, gdzie ja to samo słyszałam i faktycznie była to 22 godzina :(. Rodzice pozbyli sie mebla...

Gość oleeeeeeee
fffaaara napisałam morderca psychopata ale to był jakiś film podobno:)

Gość jtgmdgtjgdgjtgdmg.j.jmgjgjtjg
up

Gość pisac dalej i opowiadac
up piszcie cos

Gość dobry był temat
z babcią przy drodze :)

Gość oleeeeeeee
uuuuuuuuuuuuuu tu duch z grobu:) jest ktoś chętny na straszenie??

Gość trampek i korek--
heh no byl dawno taki temat ze zdjeciem babci obok auta :) ale to dawno

Gość wiemmm i się nie boję
ja miałam okroną historię

Gość wiemmm i się nie boję
ALE MAM PYTANIE WASZ PIES TEŻ JEŹDZI NA DUPIE JAKBY NARTY MIAŁ ??? BO MÓJ TAK JAK STOJE NAD NIM TO TAK JEŹDZI CHYBA NA ŚWIĘTA CHCE NARTY POJ**AŁO MU SIĘ W BANI

wiemmm i sie nie boję - a to pies czy suka? bo jak suka to moze cieczki dostała. ja mam sukę ma ponad 10mies ale cieczki jeszcze nie dostała

Gość djądjagjagakagjg
up

pamietam jak kiedys, gdy mieszkałam u rodzicw to spałam pod oknem na polówce. miałam wyciągniętą rękę. nagle po czułam jakby jakaś ręka z długimi pazurami dotknęła mojej. myślałam że zawału dostane. podnoszę się i patrze że nikogo nie ma. nie wiem czy to mi rozum płatal figle