Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

a sie obrzarlam

Polecane posty

domek to w krynicy moze byc, bo w miescie to nie bardzo, erlo bedzie to pokoje drogie

Morze byc I w krynicy, masz znajomosci? Ja kiedy bylam w lesniczuwce za krynico na ul. Slonecznej. Muwi ci to cos? Znasz to babe? Powiesz jej, ze pzyjedzie twoja pzyjaciulka I jest biedna I ze jest cienzko chora I monz tez niedorozwinienty I czy nie dalaby za pul ceny.

Nie wydaje sie wam czasem ze jestessxcie jezosem? Ja to mam take wrarzenie. Np tera. Czoje ze mogie po wodzie pzejsc.

ja pamietam ja za domek 4 osobowy placlismy tak, ze bylo 15 zl za osobe doba, al enie wiem gdzie to bylo na jakiej ulicy...ale warunki tytpowo biwakowe

U zwiazdy to te domki to chyba na drzewie. Byly jak takie tanie, tera od nas to za dwa oso by chco ze. Dwiescie zlotych plos za psa za dobe 20. A wyplaty. Tysionc je.

Janiowidz janowski pzewidzial, ze. W najlblirzszym tygo dniu wydazy sie cos zlego, cos strasznego, cos okropnego, jakas kategorycxzna chwila, najgorsza dla kogos. Bujta sie maciury!

te domki to no gorsze niz akadamik, ale zabawa byla dobra...mam znajomosci ale nie w krynicy, w stegnie...tylko nie wiem czy uda mi sie je uruchomic