Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nocny Pasażer

Czy ona mnie chciała poderwać albo przynajmniej na sex?

Polecane posty

Gość Nocny Pasażer

Otóż do tej pory się nad tym nie zastanawiałem jakoś szczególnie, ale teraz mnie naszła taka rozkminka po obejrzeniu pewnego serialu. W ostatnie wakacje byłem w Kołobrzegu, tam spotkaliśmy znajome koleżanki od nas z miasta (jestem z Wrocławia) i z tymi naszymi koleżankami była jedna koleżanka, której nie znałem wcześniej No i wieczorem na imprezie ta ich koleżanka sama do mnie podbiła w klubie na parkiecie, tańczyła obok, coś tam zagadywała aż w końcu zaproponowała mi aby wyjść przed lokal na piwko, bo gorąco... no to wyszliśmy, ja kupiłem po piwku i potem ona do mnie "chodź na plaże..." poszliśmy na tą plaże, usiedliśmy sobie na takich jakby kamieniach we dwoje, piliśmy piwko no i generalnie ona prowadziła rozmowę, coś tam nawet pamietam, że dotknąłem jej stopy bo zaczeła mi mówić, że ją boli bla bla.. i ja niby tak sprawdziłem dotykając wszystko się tak skończyło, że kumpel zadzwonił telefonem abym wracał do klubu bo zamykają już lokal, a miałem przy sobie numerek od szatni, więc musiałem zabrać swoją kurtke.. po wszystkim wróciliśmy do swojego domu i tyle.. jak myślicie, czy ona wtedy chciała mnie poderwać i miała ochote się poruchać?

Gość Almoune
na pewno :D każda laska która rozmawia z facetem na bank mysli o ruchaniu :P tak więc nie rozmawiaj z żadną, bo w przeciwnym wypadku bedziesz zobligowany do przeruchania wszystkich :D

Gość 1212312421
No raczej chciała i liczyła na coś więcej niż rozmowa, kobiety teraz takie są (oczywiście nie wszystkie), ja sam się zastanawiam czemu świat na głowie stanął, sam miałem podobną sytuację z miesiąc temu spotkałem się z panną poznaną przez internet, przyszła rozgrzana do czerwoności i miała tylko jeden cel... który zaczęła realizować zagrywką po 5 minutach rozmowy, oczywiście związek jej nie interesuje tylko przygoda... no cóż, nie wiem czemu kobiety tak robią a potem się czują oszukane zdradzone, dzieci mają nie wiadomo z kim i wina facetów oczywiście, a że idzie z osobą której nie zna do łóżka to nic takiego...

Gość graal www
Oczywiście. Chciała Cię przeruchać, wykorzystując do tego klasyczny chwyt na stopę. Jak kobieta mówi, że boli ją stopa=chce się bzykać analnie. Każdy to wie.

Gość Esteban Cambiasso
Jakaś dziwka

Gość graaal dobre
:D

Gość graaal dobre
:D:D:D