Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angorska_lily

Lady Love !

Polecane posty

własnie słucham! I mój piesek sie odzywa jak twój szczeka:D Miły delikatny głosik. Ładnie tak po amerykansku:) a zaspiewaj cos po pl;)?

hehe mam jedno nagranie z psami z ta sama piosenka ale tam kalecze angielski jeszcze bardziej niz w tej ;) a po polsku to moze i kiedys zaspiewam :) gdzies byl moj filmik ale ja juz nie pamietam nazwy :)

Gość liuhh
ale beznadziejny lans :D:D

teraz spiewam razem z tobą:D Lubie słuchac amatorów..nie tylko na wrzucie i yutube ale na stronach www gdzie mozna zmieszczac filmik oceniaja cie, pisze im tam czasem komenty co maja poprawic:) A mozna spotkac piekne głosy i piekne wykonania:) Na myspace ludzie tez maja profile i swoje piosenki. Mam tam kolezanke. Moze tam sie umiesc ladyLove. A do znajomych daj sobie Góorniak jak moja koleznka;)

nie no costy, ja spiewam czysto amatorsko, tak poprostu, poprawnie :) zadna rewelacja brakuje mi mikrofonu :D

jak konczy sie piosenka mam wrazenie ze zaraz zacznie leciec jakis serial:) fajnie tak do seiralu;) Wiec moze warto sie gdzies zgłosic a głos bardziej wycwiczysz..te yeah..;) referen fajny b. melodyjny

Gość rwfcwe
najlepsze było : pronto :D :D :D hahaha :classic_cool:

wrzucam cos po polsku, krotki kawalek piosenki :sklamalam, tak jak ktos wyzej pisal :P tyle ze cos powoli sie laduje

Gość snobka nieróbkaa
juz nie lansuj sie psami. jakbys miała dobre serce to bys wzieła kundelki a nie kupujesz rasowe tylko tyle snobka

o przepraszam ;) golden byl znaleziony na ulicy, a czarny labek kupiony za 30 euro bo chcieli go zabic ( nikt jej nie chcial ) wiec wypraszam sobie

Gość dsese
niestety troche fałszuje .. Czasem zbyt wysoko . .

Gość dsese
w sumie nie jest tak zle , ale braki sa .

Gość dsese
masz potencjał mimo braków .

wiesz, nagranie tez jest slabe ja sie osobiscie dobrze czuje pracujac z mikrofonem i spiewajac do ludzi a nie sama w domu ;) i uwazam tez ze niestety nie potrafie spiewac z przepony, tzn probuje ale chyba nie wychodzi

Gość snobka nieróbkaa
no spoko ale i tak masz wypasioną chate, kominek, luksusy, zaluzje/rolety ... :(