Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejaheja22

jak pozbyć sie pryszczy??

Polecane posty

Gość ejaheja22

od paru dni mam kilka pryszczykow na twarzy a cere mam raczej ladna nigdy nie mialam klopotow z pryszczami jednak zauwazylam ze robi mi sie tak od czekolady czy zna ktoś z was skuteczny sposob by pozbyc sie tego?(czekolade odstawilam)

hej! a nie zmieniłaś może podkładu? do cery tłustej polecam podkłady mineralne, np. z Artdeco, które nie zatykają porów. a jeśli mimo wszystko dalej będziesz mieć problemy z cerą udaj się do kosmetyczki albo dermatologa. I koniecznie zmywaj makijaż jak wracasz do domu, skóra musi oddychać ! :)

Gość pryszczczcz
No ja niestety cierpię na trądzik różowaty, jeszcze do niedawna bałam sie z domu wychodzić ale trafiłam na http://revitolrosacea.pl i mój problem powoli znika, zamówiłam sobie ten krem i są efekty!!

Gość KAsloa23
Unikaj ostrych przypraw. Przemywaj twarz kilka razy dziennie, do tego kup w aptece tonik normalizujący i żel do mycia twarzy (ew. peeling enzymatyczny)- to wszystko firmy Floslek. I używaj ich dwa razy dziennie: rano i wieczorem. To powinno pomóc. Mi pomogło bynajmniej. :)

Gość muziclikewater
Osobiscie polecam serię anti acne flosleku - tez miałam takie problemy, szukałam, szukałam i się doszukałam (odpowiedniego kosmetyku). Oprócz tego dziewczyny mają rację - czas zrezygnować z ostrych potraw, więcej pić (wody oczywiście) + najlepiej zrezygnować z ciężkich i tłustych potraw - mnie to pomogło :P.