Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fryzjerka010203

Odpowiem na pytania dotycz膮ce w艂os贸w ;)

Polecane posty

Go艣膰 fryzjerka010203

Hej Jestem fryzjerk膮 i odpowiem na wasze pytania dotycz膮ce w艂os贸w Nudzi mi si臋 wi臋c... ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Master119
Jak wyprostowa膰 艂onowce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grgrgerg
jak obci膮膰 sobie grzywk臋 na skos?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rwfcwe
czy robisz zabiegi keratynowego prostowania w艂os贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malabrunetka21
no to ja mam pyt:) co zrobic przy wracaniu do swojego koloru aby odrosty nie byly zbyt widoczne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 :))))
Mo偶e co艣 na temat farbowania rozja艣nianych w艂os贸w? Chcia艂abym wr贸ci膰 do swojego naturalnego koloru (ciemny blond) a w tej chwili mam rozja艣niane. Co mi mo偶e z tego wyj艣膰 na g艂owie je艣li po艂o偶臋 farb臋 zbli偶on膮 do naturalnego. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokok
chce zapu艣ci膰 grzywk臋, jak to mam zrobi膰 czy fryzjerka moze zrobic ci臋cie przygotowuj膮ce w艂osy do zapuszczania? grzywke mam od urodzenia i nie umiem jej zapuscic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gbghg
mam wazne pytanie!!!! Dlaczego kazda fryzjerka w Polsce wmawia ze nie da sie osiagnac wymarzonego koloru wlosow? Fryzjerzy pracujacy dla gwiazd udawadniaja ze mozna pofarbowac wlosy na kazdy kolor teczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech...........................
CZY KOBIETY POSIADAJ膭CE LOKI 艢LICZNE NATURALNE NAJLEPIEJ RUDE LUB CZARNE S膭 艢WIADOME SWEGO PI臉KNA ?? I PRZEZ TO WIEDZA 呕E MOG膭 WYBIERA膯 W FACETACH ?? Pytam na powa偶nie :( to anio艂ki s膮 i nie mam szans

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rwfcwe
ja mia艂am platyne na g艂owie, pofarbowa艂am ciemnym blondem i jako艣 zieleni nie mia艂am :o nie wiem czemu fryzjerki tak gadaj膮 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gbghg
po drugie 99% fryzjerek nie wie jak osiagnac karmelowy ,czekoladowy, migdalowy blond -nie wiedza jaki to kolor i wmawiaja ze taki nie wyjdzie bo mam np za ciemne wlosy dlaczego? skoro gwiazdy zagraniczne maja zajebiscie zrobione wlosy, czesto ciemnowlose przemieniaja sie w piekne blondynki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fryzjerka010203
Najlepiej zrobi膰 to u fryzjera bo w salonie maj膮 inne farby ni偶 te dost臋pne w zwyk艂ych sklepach, mniej niszcz膮 w艂osy, maj膮 troch臋 inne dzia艂anie A je艣li chcesz powr贸ci膰 do naturalnego koloru to warto by by艂o zrobi膰 zabieg dekoloryzacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jfjfjfjfj
jak wygoli膰 w艂osy w dupie ????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malabrunetka21
nie chce ich niszczyc bo sa za dlugie i ladne:) a skoro o dlugosci mowa to o czym mysli fryzjerka gdy klientka chce sciac koncowki (1cm) a fryzjerka tnie 10cm??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fryzjerka010203
gbghg da si臋 zrobi膰 ka偶dy kolor ;) najlepiej to wida膰 na r贸偶nego rodzaju pokazach fryzjerskich, gdzie dziewczyny maj膮 np. kilka kolor贸w kontrastuj膮cych ze sob膮 plus do tego jakie艣 wzorki zauwa偶y艂am, 偶e w przeci臋tnym salonie w pl maj膮 tylko podstawow膮 palet臋 kolor贸w farb do w艂os贸w, blondy, br膮zy, czernie... czyli takie kolory kt贸re odpowiadaj膮 wi臋kszo艣ci klientek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gbghg
aha tak myslalam ze to zalezy od umiejetnosci fryzjera plus od farb jakie sa w salonie:) szkoda ze niektore fryzjerki klamia ze sie nie da:(

Udost臋pnij ten post

podbijam do pytania brunetki:) co tymi fryzjerkami kieruje? sama sie z tym spotkalam wlosy mam dlugie, nie sa zniszczone i konce ie sa rozdwojone. mowie po kilka razy ze chce 1.5cm skrocic a na podloge leci 10.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fryzjerka010203
kokok tzn. 偶e si臋 nie uk艂ada przy zapuszczaniu i 藕le wygl膮da? Id藕 do dobrego salonu, a nie do pani basi kt贸ra jest fryzjerk膮 od czas贸w prlu i wyt艂umacz, 偶e chcesz zapu艣ci膰, powiedz jak ma si臋 uk艂ada膰, 偶eby ci pasowa艂o itp. Za sam膮 grzywk臋 nie zap艂acisz du偶o, a b臋dzie warto ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tarotka0002
Hej, mam pytanie co do w艂os贸w. Czy po 艣ci臋ciu na 艂yso wlosy odrastaj膮 grubsze a mo偶e g臋艣ciejsze? Mo偶e poprawia si臋 ich kondycja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 btry6u7kjghy654
odpowiedzi rodem z gimnazjum, taka z ciebie fryzjerka jak z koziej dupy tr膮ba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fryzjerka010203
Tarotka0002 tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 btry6u7kjghy654
13:52 [zg艂o艣 do usuni臋cia] fryzjerka010203 Tarotka0002 tak I TYM SI臉 POGR膭呕Y艁A艢!! ja wiem 偶e jest przerwa 艣wi膮teczna, ale mog艂aby艣 chocia偶 lekcje odrobi膰 albo mamie pom贸c w przygotowaniach zamiast takie lipne prowo zak艂膮da膰!! Tarotka0002 to nie prawda, mit! w艂osy si臋 wydaj膮 grubsze, bo przy sk贸rze takie s膮, ale jak dojd膮 do takiej samej d艂ugo艣ci jak przed 艣ci臋ciem to r贸偶nicy nie ma. po prostu odrastajacy w艂os wydaje siew pocz膮tkowej fazie wzrostu grubszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fryzjerka010203
malabrunetka21 a naturalnie jakie masz? a z tymi ko艅c贸wkami to naprawd臋 nie mam poj臋cia, sama jestem na to uczulona bo te偶 zawsze jaka艣 mi 藕le obcie艂a i p贸藕niej 偶a艂owa艂am, 偶e w og贸le tam posz艂am... raz w 偶yciu tylko mia艂am w艂osy dobrze obci臋te jak jeszcze chodzi艂am do fryzjera Trzeba kilka razy powtarza膰 ile dok艂adnie si臋 chce, a nie 偶e si臋 przysz艂o tylko na podci臋cie ko艅c贸wek, np. 偶e ma obci膮膰 3 cm nie wi臋cej I nie b贸jcie si臋 zwraca膰 uwagi podczas obcinania, bo wtedy da si臋 co艣 jeszcze zrobi膰, po ju偶 niestety nie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie cierpi臋 fryzjer贸w
" skoro o dlugosci mowa to o czym mysli fryzjerka gdy klientka chce sciac koncowki (1cm) a fryzjerka tnie 10cm?? " nic nie my艣li, po prostu fryzjerka nie potrafi r贸wno obci膮膰 w艂os贸w, wi臋c poprawia, poprawia, poprawia i w efekcie zamiast podci膮膰 w艂osy o 1 cm, podcina o 10 cm gdy ja poprosi艂am o podci臋cie w艂os贸w o 10 cm w efekcie wyl膮dowa艂am z w艂osami kr贸tkszymi o 20 cm a g艂upia fryzjerka naci膮ga艂a mi mokre w艂osy by pokaza膰 mi 偶e s膮 tej d艂ugo艣ci o jak膮 prosi艂am zupe艂nie jakbym ja by艂a g艂upi膮 idiotk膮 kt贸ra nei wie 偶e po wyszuszeniu w艂osy b臋d膮 jeszcze kr贸tsze ni偶 na mokro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 btry6u7kjghy654
nie gadajcie z t膮 gimbusk膮, zobaczcie jak odpowiada! "id偶 do fryzjera" to jej najcz臋stsza odpowied藕 :-D a jak pisze o czym艣 to zamiast profesjonalnego s艂ownictwa u偶ywa okre艣le艅 "inne farby" "inne dzia艂anie" poza tym jak blondynce mo偶na poleca膰 dekoloryzacj臋? przecie偶 dekoloryzacji si臋 nie robi na rozja艣nionych w艂osach :-D:-D:-D:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fryzjerka010203
btry6u7kjghy654 nie ja odpowiada艂am na to pytanie co do grubo艣ci w艂os贸w jak to na kafe bywa - podszyw wida膰 tak im si臋 nudzi, 偶e podszywanie si臋 na w膮tkach erotycznych ju偶 im nie wytarcza - nolify...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fryzjerka010203
dekoloryzacje poleci艂am malabrunetka21

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja mam pytanie fryzjerko
gdzie pracujesz? b臋d臋 wiedzia艂a kt贸rego salonu unika膰 jak ognia, skoro chcesz dekoloryzowa膰 rozja艣nione w艂osy :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fryzjerka010203
Niekt贸re fryzjerki 艣cinaj膮 ko艅c贸wki na prosto, a p贸藕niej poprawiaj膮, poprawiaj膮, poprawiaj膮... fakt zamiast od razu zrobi膰 to pod odpowiednim k膮tem

Udost臋pnij ten post