Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzjerka010203

Odpowiem na pytania dotyczące włosów ;)

Polecane posty

Gość sorki autorko ale taka z ciebi
e fryzjerka jak z koziej dupy trąba :o Broncie sie od takich "fryzjerek" :o Większych bzdur jeszcze nie czytałam :D Możesz mi powiedzieć czy pracujesz w zawodzie i jak długo? czy może dopiero zaczęłaś szkołę w tym zawodzie i chcesz wielce doradzać nie mając o tym zielonego pojęcia :o Tak się składa, że ja prowadzę własny salon od 10 lat, mam dużo klientów i na pewnych rzeczach się znam i przyznam, że czytając twoje "rady" ubawiłam się nieźle :D Jeśli chcesz być dobrą fryzjerką to doucz się najpierw i nie wyskakuj tutaj z takim "doradzaniem" bo twoja niewiedza świadczy o tobie :o

Gość fryzjerka010203
malabrunetka21 nie napisała, że ma rozjaśniane ;)

Gość ewelina__lina1999
witam fryzjerkę, potrzebuję porady. czy istnieje możliwosć zejścia w krótkim czasie z farbowanej czerni na karmelowy blond bez utraty długości? włosy mam prawie do pasa, ta farbowana czerń wypłukana już, nie farbuję od prawie roku, co ułatwiłoby rozjaśnienie, mam gdzieniegdzie ładne prześwity blondu, mój naturalny to ciemny blond. ile taki zabieg by kosztował, jakie salony pani poleca, czy się podejmą tego drogie salony? cena nie gra roli.

Gość cvrgrgrg
weź się już tłuku nie udzielaj!