Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goska19071976

wredna teściowa

Polecane posty

Gość goska19071976

jestem w 38 tc i dziś rano zadzwoniła teściowa i mówi że jej się śniło, że mały umarł i strasznie to przeżyła. Czy ona miała prawo mi to mówić ,czy jest głupia czy wredna a może ja przewrażliwiona cały dzień o tym myśle, strasznie się przejełam

Gość Kravatka
teściowe z natury są wredne.

Gość mnio
ja myślę że teściowa raczej bezmyślna i tyle. Pewnie skoro się przejęła tym snem to chciała pogadać. Szkoda tylko że akurat z tobą.

Gość sejszyn
a co jej na to odpowiedziałaś?? ja bym zdrowo opier*doliła starą wariatkę. Oczywiście że nie miała prawa ci tego mówić!!!

no ale nie chciała źle tylko po prostu najpierw zrobiła a potem pewnie przemyślała.. ;-/ Wiem, łatwo mówić, chyba bym się poryczała jakbym usłyszała takie coś będąc w końcówce ciąży..

Gość goska19071976
nic nie powiedziałam , bo mnie zamurowalo, po co to mówiła, cały dzień przeżywam

podobnie było ze mną. mąż wracał pociągiem z pracy z Katowic. teściowie usłyszeli że wykoleił się pociąg relacji Katowice -Gdańsk. i zamiast wysłuchać że pod Gdańskiem doszło do wypadku albo zadzwonić do mojego męża zadzwonili do mnie. że wykoleił się pociąg którym jechał mąż.byłam wtedy w 30 tc. :O moim zdaniem po prostu czasami nie zastanowią się co robią. będzie dobrze a dzidź urodzi się zdrowy :)

Gość Olgafollga
wcześniej byłam w ciązy,jednak ciaża obumarła :( po krótkim czasie znowu zaszłam w ciaze a teściowa pomimo tego ,że wiedzac że miałam taką sytuację i przeżywałam to niemożliwie nagle opowiada mi swój głupawy sen też na taki temat,dgrua jej synowa tez w ciazy i sie zastanawiałam dlaczego akurat jej tego nie opowie a akurat mi i sama nie wiem czy złośliwie czy jej bezmyślność

Myślę że teściowa nie chciała źle.Pewnie nawet się nie zastanowiła co plecie jęzorem :o Powinna się następnym razem bardziej zastanowić.