Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady205

jak uzyskac plaski brzuch?

Polecane posty

cwicze juz miesiac i nic! jestem w trakcie 6 weidera i moj brzuch wyglada nastepujaco: u gory zrobily mi sie juz miesnie, (dosc wyraznie je widac) a na dole dalej mam "oponke"... Co zrobic, zeby sie pozbyc tego bąbla???

Gość Dagmarka 30l
no to po co żresz tyle ?

A6W jak masz więcej tłuszczu nic nie pomoże, tylko pod spodem wyrobi mieśnie. Pływanie podobno dobre. I ogólnie aktywność fizyczna bieganie itp

aha no i nie jestem taka gruba... mam 164 cm wzrostu i waze 53kg. ogolnie jestem szczupla, tylko ten brzuch...

Gość nosem w kałuże
6 weidera jest tylko i wyłącznie na mięśnie. zakup hula hop i kreć. u mnie czyni cuda. do tego nie jem słodyczy prawie wcale. roznica po miesiącu jest znaczna.

Gość natury nie przeskoczysz
po pierwsze nie cwiczenia na brzuch tylko dieta niskowęglowodanowa i aeroby po drugie jeśli masz figurę typu jabłko to zawsze będzie odstający brzuch bo przy tym typie figury zawsze najszybciej chudną nogi i tyłek wszyscy wmówili sobie że robiąc tysiace brzuszków wyszczuplą brzuch, gówno prawda, brzuszki tylko wzmacniają mięśnie, nie spalą tłuszczu bez odpowiedniej diety i ćwiczeń spalajacych tłuszcz

Podczas biegania angażujemy wszystkie głowne grupy mięśni, odpowiednie dobrane regularne treningi powinny dać efekty. Ale nie po miesiącu tylko po paru.

Gość Smoky eyes
Spróbuj może 8 min ABS... Mi pomogło. Po skutkach ciąży nie ma śladu. Oponka zniknęła. Z tym że te cwiczenia dają efekty po dłuższym czasie. Ja idealny brzuch wypracowałam w ciągu około 4-ech miesięcy. Cwiczyłam 6 razy w tygodniu (dalej cwiczę - przyzwyczaiłam się). Powodzenia!

Gość eeeeeeeeeee
8 min abs robilam i byla znaczna poprawa ale wlasnie bylo w dolnych partiach brzucha...

Gość eeeeeeeeeee
8 min abs robilam i byla znaczna poprawa ale wlasnie kiepsko bylo w dolnych partiach brzucha... *

Gość nosem w kałuże
ja też na początku robiłam 6 potem jakieś skomplikowane ćwiczenia... bla bla bla. nudziło mnie to strasznie. a hula hop jest super oglądam sobie coś i kręce godzine dziennie. przestałam jest cukierki czekolade i takie tam. ale nadal czasami jem ciastka jakieś lub desery. wiec nie ograniczyłam się drastycznie.