Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19nastkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nowy blog modowy Kamilki !!! :)))))

Polecane posty

Gość c rauai
a g n i e s z k a _ a ty wiesz że jesteś do niej podobna

Gość kamilka chce byc modelka
wiec stad profesjonalne sesje i takie miny:D Ma nawet profil na maxmodels czy jakos tak. Ma prawo ubierac sie jak chce, ma prawo nawet miec tego bloga, ale ogolnie to jest zadufana w sobie, uwaza sie za niewiadomo co i jest niesympatyczna. Taka dziewucha, ktora ma sie za gwiazde:O To jest juz zalosne.

niektore zdjecia ma ladne ztej sesji taka stylizowana na lata 60/70 niektore faktycznie ma ladne ale skoro prowadzi bloga to powinna sie liczyc rowniez z negatywnymi opiniami dziewcze niezbyt urodziwe, wspomnialabym nawet o urodzie radiowej ale wystarczy sie usmiechnac! a to bez zeba zdjecie, rowniez zauwazylam

agnieszko, a może skończ pierrdolić i idź sobie zagrzać mleko w czajniku elektrycznym?? 😴🖐️

headshot - ty to jeszcze pamietasz? zal mi ciebie ze twoje zycie polega na sledzeniu poczynan innych idz moze troche pozyj swoim zyciem? moze byc rowniez ciekawe co moje :)

Gość hahahahahahahahahaha
dajecie czadu , ale sie uśmiałam,'' chciałabym mieć te spodnie'' :)))))))

agnieszko... Twój nick i to imię ZAWSZE będzie mi się kojarzyć z tym durnym wyczynem, który pięknie opisałaś na kafe. I nie bój się, mam swoje życie. Tak samo mogę odbić piłeczkę i rzucić Ci tekstem: zajmij się czymś pożytecznym, a niekomentowaniem czyjegoś wyglądu, tępa strzało A teraz gotuj kurwa to mleko, w czajniku elektrycznym ofc 🖐️ :classic_cool:

Gość Kamila Zdziebko
Skąd w was tyle zazdrości? :) Wystarczy do mnie napisać, zawsze pomogę się ładnie ubrać czy zrobić piękny makijaż. :) Nawet takim pasztetom jak wy. :)

Gość dm,kngfdmk,gfn
hihi fotki boskie :d

Gość nosem w kałuże
akurat te spodnie od "piżamy" są spoko po prostu w dobrej stylizacji muszą być.

Gość technikfarmaceutaodsiedmu bole
niektore rzeczy ma ladne, ale zle je laczy to wszystko. No i brzydka jest jak noc 🖐️

Gość gwoli przypomnienia:
no tak, polazenia conajmniej niewykwintne. ale wiecei co, ja mysle, ze ona jest calkiem sympatyczna dziewczyna. cieszy sie, ze moze sobie "pomodelkowac" ;) ja z duzym sentymentem ogladalam zdjecia z imprezy "21". takie prl-owskie mieszkanie, meble, dla mnie to jest fajne do poogladania. w sumie, to ona sie nie pyszni, tylko raczej cieszy z tego co robi :) inne blogi o modzie, gdzie wystepuja ladniejsze dziewczyny z ladniejszymi ciuchami, sa dla mnie mniej przyjemne, bo te dziewczyny sie naprawde pyszna. a kamilka jest po prostu zwyczajna i ma dobra zabawe ;)

Gość sem-ma
ale to nie Kamilka tylko Emilia- to jest oddzielny przypadek :classic_cool:

Z tą Emilią był kiedyś na innym blogu wywiad, i padło tam od niej zadnie że ma stwierdzone opóźnienie w rozwoju, i powiem wam że jak wcześniej się z niej podśmiechiwałam to jak to przeczytałam głupio mi się zrobiło... Nie pamiętam gdzie to było, ale trafiłam z jej bloga, chyba był jakiś wpis że "na blogu X wywiad ze mną'. A Kamila i tak się wyrobiła w porównaniu do tego, co było na poprzednim blogu... Jak sobie przypomnę inspirację szpilkami na Giewoncie to mam dreszcze do teraz :o Ale jednak dalej w pewien sposób tandetnie jest.