Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaguuubiona morelka

patrzy się, prawi komplementy, ale nigdy nic z tego nie będzie

Polecane posty

Gość zaguuubiona morelka
i dlatego sobie tak tłumaczę, że z jego strony to tylko gra. że tez to lubi. tak na dobrą sprawę to wielu facetów próbowało takiej gry, ale tylko jemu sie udało. zastanawiam mnie czy inne tak traktuje. jak to sprawdzić?

Gość Jestem w podobnej sytuacji.
Nie wiem, bo nie znam waszych konkretnych relacji, sytuacji w których ze sobą współpracujecie. Możesz delikatnie, niby tak od niechcenia zagadać z koleżankami z pracy na jego temat, to może dowiesz się co one o nim sądzą, jak się im współpracuje z nim itp.

Gość zagubionaaa morelka
w tym problem, że to nie kolega z pracy. koleżanki też mają z nim kontakt. próbowałam delikatnie się dowiedzieć, ale nic nie mówiły, a nie chciałam tak chamsko. gdybysmy pracowali razem i spotykali się codziennie byłoby łatwiej coś zauważyć. mamy bardzo sporadyczny kontakt.

"Mój" to niezłe ziółko, ale teraz jakby przystopował. W sumie to pierwszy raz startował do mnie kilka lat temu, jak zaczęłam pracę w firmie, ale totalnie nie był w moim typie i nawet nie zwróciłam na niego uwagi. Dopiero niedawno coś zaiskrzyło z mojej strony.

To może po prostu zagadaj z uśmiechem na ustach do niego, niby żartem czy on taki zawsze miły dla wszystkich kobiet czy to tylko ty masz takie względy??:)

Gość zaguuubiona morelka
heh, dobre pytanie :) chyba się w końcu odważę. gorzej jak bedzie rżnął głupa i udawał, że nic nie gadał. wyjdę na idiotkę. a wtedy na początku byłaś wolna czy już mężatka? może czegoś Ci zaczęło brakować w małżeństwie, że dałaś się troszkę ponieść tej fali.

Jakbyś zgadła, od jakiegoś czasu mam dosyć swojego męża. A wtedy już byłam zamężna, ale nie w głowie mi były "romanse". Fakt, może walnąć głupa i udawać, że nic takiego nie mówił, ale wtedy warto kolejnym żarcikiem zakończyć temat....tyle, ze nic mi nie przychodzi do głowy

Moja wirtualna koleżanko muszę Cię pożegnać, idę spać bo niedługo mój małżonek zaniepokoi się co tak wiecznie klepię w tę klawiaturę. Będę zaglądać na Twoj topik:)

Gość zaguuubiona morelka
oj, to musisz uważać bo jesteś łatwym łupem ;) trudno jest żyć razem, a ktoś z boku może zamącić, gdy nam czegoś brakuje. miałam raz okazję się spytać, bo walnął lekko hardcorowy komplement, ale spłonęłam tylko.

Gość zaguuubiona morelka
ok to dobrej nocy ja też wpadnę

Gość Też paczycie?
Zagubona Morelko to zupełnie inna sytuacja - On zajęty, Ty też ... ja Ci nie moge pomóc, mnie interesują jako "obiekty" do podziwiania tylko wolne samotniczki... :)

Gość Honduras
Po prostu jest dla ciebie miły a ty zaraz dorabiasz jakiś podtekst. sam prawię komplementy pieknym kobietom, co nie znaczy że chcę je zaciagnąć do łóżka, ot uprzejmość i szarmancja, nic więcej.

Gość sos sos sos sos
Każdy facet obejrzy się, będzie patrzył na kobietę, która jest piekna, atrakcyjna. Nikt mu tego nie zabroni. Piękno przyciaga wzrok. A niektóre kobiety, już sobie wyobrażają pierścionek i wesele :) Wrzuć luz.