Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she24

jestem w związku, śni mi się inny

Polecane posty

Gość she24

w związku jestem od 5 lat, uklada nam sie tak średnio, raz lepiej,raz gorzej. Mój TŻ jest dosć specyficzną osobą, ale nie o tym... chodzi o to,ze od roku prawie co dziennie sni mi sie moj dobry kolega,daaawno z nim nie rozmawialam. No i napoczatku myslalam,ze to jakies glupoty i ze mi przejdzie,ale to trwa juz rok i nie wiem co mam juz robic...te sny mnie dobiją. Co to może znaczyc? Dodam,że ten ów kolega był kiedyś moim dobrym przyjacielem,ale moj związek zniszczyl nasze relacje, bo wybralam mojego chłopaka, a on nie chcial zebym miala jakies blizsze znajomosci z innymi facetami.

Gość she24
towarzysz życiowy

Gość Samotnik3546677777
To znak, że wolisz tego kolegę niż tego swojego towarzysza życiowego.

Gość Rzeczywistość
ostatnio czesto slysze takie wyznania od osob mieszkajacych blisko wschodniej granicy , staram sie odnalezc zwiazek ps jestem psychologiem

Gość she24
ale co ja mam zrobic? pogadac z tym kolegą? czy nie spac w ogóle? (zart) to mi nie daje normalnie żyć...

Na pewno kolega Ci się podoba i myślisz o nim że Ci się śni... wiesz miałam podobną kiedyś sytuację, zastanów się czy warto niszczyć swój związek dla kogoś innego... zawsze jest raz lepiej raz gorzej w związku :) Życie

Gość powiem krótko...
Masz jakąś obsesyjkę. Prosta sprawa: przeleć go i albo ci przejdzie, albo nie. Związek który trwa dłużej niż 2 lata i nie idzie dalej, jest pustym słowem. Sama widzisz co ci łazi po głowie.To znak, że związku już nie ma w takim kształcie, jak wcześniej. Czy trzeba być tak ograniczonym, żeby tego nie widzieć?:(

Gość studentka medycyny z CM UJ
Zastanów się czy może tego ze snu nie kochasz, a obecny facet to strata czasu.