Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszcze nie dawno prawie ideał

Wyznawałem kult ciała, mega dbałem o wygląd, a teraz muszę nosić aparat słuchowy

Polecane posty

Chodziłem na siłownię, mega dbałem o cerę, robiłem peelingi, nieźle się ubierałem, dbałem o dietę, kupiłem sobie niezły szwajcarski zegarek, a teraz muszę nosić aparat słuchowy. Jestem załamany. Podobają mi się atrakcyjne kobiety chodzące na fitness, do kosmetyczki, teraz żadna taka już mnie mnie spojrzy :(

A co w tym dziwnego? Nie jestem żadnym bogaczem, zegarek za 2 tysiące złotych to jedna pensja. Odkładałem na niego pewien okres czasu. Dążyłem do perfekcyjnego wyglądu

Mógłbym się sprężyć i zacząć zarabiać lepsze pieniądze, ale i tak byłbym dla kobiety tylko bankomatem, facet z aparatem słuchowym nigdy nie będzie samcem, z którym kobieta ma ochotę się ostro bzykać

Gość Szał sobotnich cial
Ty jetseś pojebany, sam sobie wkręcasz

Gość Szał sobotnich cial
Aparatem słuchowym zadnej nie wyliżesz ani nie poruchasz, więc wszystko zależy od Ciebie

Ale po co dziewczynie facet z aparatem słuchowym, jak ona może mieć kogoś zdrowego?

Gość Szał sobotnich cial
Jak pokocha Ciebie to nawet superhero jej nie będzie odpowiadał, rozumiesz? Uważam, że robisz niepotzrebny problem. A dziewczyna która odrzuciłaby chłopaka ze względu na pewną niedogodność( jak w twoim przypadku aparat słuchowy) to uwierz mi...lepiej, że odrzuciła już na wstępie, bo nie jest warta złamanego grosza.

Facet z aparatem słuchowy musi kobiecie zaimponować np. zaradnością. Ona się w nim zakocha, to pójdzie z nim po dłuższym czasie do łóżka. Ale dla mnie jest najważniejsze żeby być facetem podniecającym seksualnie, ciachem, z którym kobieta ma po prostu ochotę się bzykać, bo jest dla niej atrakcyjny. Dlaczego ja mam czekać na seks ze swoją partnerką, skoro z innymi wcześniej do łóżka chodziła od razu?

musze chodzić bez aparatu uważnie się wyedy przyglądam ludziom aby wyczytać z ich ust co do mnie rozmawiają :D ale co tam, laski są wtedy moje

Gość Szał sobotnich cial
Ale dlaczego ty zakładasz, że żadna się nie rzuci od razu? Po prostu musisz być sobą, jak kobieta będzie miała ochotę na seks z Tobą to nawet złamana noga by jej nie przeszkodziła :P

to wszytsko przez to ze w sklaepie nie powiedzieli mi że ten zegarek za 2 tyś. ma funkcje budzika, który w dodatku był ustawiony na 4 rano. Ja miałem go wtedy koło ucha smacznie śpiąc kiedy on zadzwonił o tejże porze, po czym ogłuszył mnie niczym dzwon zygmunta przystawiony do ucha

Bez podszywów. Noga złamana jest chwilowo. A mnie na razie związki nie interesują. Bankomatem być nie zamierzam. Chciałbym po prostu uprawiać seks bez związku. Wiadomo, że do związku liczą się różne cechy, ale do samego seksu głównie wygląd

Gość blondyneczkqqqqa
jestes idiota :O mam kolezanke ktora nosi apart sluchowy od dziecka i jakos ma meza i to nie byle jakiego!

Gość Szał sobotnich cial
Wiem, ze już Cię nie namówię na nic, bo sam sobie odpowiadasz na wszystko i święcie wierzysz w to co mówisz. Ale życzę powodzenia w seksualnych połowach:)

Ale mnie nie interesuje związek, bo do niego się nie nadaję. Nie jestem facetem zaradnym, a facetem z aparatem słuchowym musi nadrabiać zaradnością. Przystojniak nie musi mieć dobrej pracy, jak jest atrakcyjny to sobie pobzyka. Mnie już nie zechce ani kobieta atrakcyjna, ani np. wykształcona, z dobrą pracą

A na połowy nie mam szans już. Klubowe dziewczyny raczej nie chcą się seksić z facetami co noszą aparat słuchowy. A ja miałem i mam do takich słabość. Fitness, kosmetyczka itp. Takie u faceta bardzo cenią sobie atrakcyjną prezencję

w dodatku jestem durnym pustakiem, widzieliście kiedyś putego kołka z aparatem słuchowym?

Widzę, że ktoś się nieźle bawi podszywając się pode mnie

Przecież to jasne, że klubowe dziewczyny nie chcą faceta z aparatem słuchowym

Gość jedyny_normalny
jeszcze tego nie rozumiesz ze zycie to nie tylko ruchanie klubowych latawic?

Nie moja wina, że mam świetną sylwetkę i po prostu mam słabość do zgrabnych, wysportowanych dziewczyn które np. chodzą na fitness

Gość ale jajaj :D:D:D to serio ona
no przykro bardzo ale teraz to klubowym amantem nie bedziesz , trudno albo zmieniasz priorytety albo bedziesz ruchał co 6 wekend :D 🖐️

I co mi po tym, że zmienię priorytety? I tak nie będę kobiety podniecał jak zdrowy przystojniak z klubu. Widzę, że napisałaś okrutną prawdę i sama być odrzuciła chłopaka z aparatem słuchowym

Gość na meza tez by zadna
takiego nie chciala

Gość fsgmkfsg
z aparatem czy bez, co za różnica dla takiego pustostanu

Żałosne te komentarze. Uważam się mimo wszystko za wartościowego i uczciwego człowieka

Gość fkkl\
kup sobie słownik ortograficzny, przyda ci sie i W Y P I E R . A L A J J J J J J J i W Y P I E R . A L A J J J J J J Ji W Y P I E R . A L A J J J J J J Ji W Y P I E R . A L A J J J J J J Ji W Y P I E R . A L A J J J J J J Ji W Y P I E R . A L A J J J J J J Ji W Y P I E R . A L A J J J J J J Ji W Y P I E R . A L A J J J J J J Ji W Y P I E R . A L A J J J J J J Ji W Y P I E R . A L A J J J J J J Ji W Y P I E R . A L A J J J J J J Ji W Y P I E R . A L A J J J J J J Ji W Y P I E R . A L A J J J J J J J

Gość bardzo marna prowokacja
.