Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonawspanialegomeza

mieszkanie z tesciami!! okropienstwo

Polecane posty

Gość zonawspanialegomeza

Mieszkam z tesciami i mezem od roku, wporawdzilam sie zaraz po slubie.Od 5 miesiecy jestem w ciazy, od tego czasu tesciowie pokazali swoje oblicze;/;/ Tesciowka ciagle daje mi do jedzenia jakies odpadki tzn twierdzi ze to malo kaloryczne i chudsze dla mnie lepsze owszem moge sama kupowac i gotowac ale na obiad z mezem nei pojdziemy? obiady jemy wspomnie ja w weekendy a ona caly tydzien bo my pracujemy tesciowie juz nie. najgorzej jest w nocy,a raczej poznymi wieczorami. wiadomo ja 2 trymestr uklada nam sie pozycie i chcecmy sie taka beztroska z mezem pocieszyc na zapas:)) a ona wchodzi bez pukania!! tesciowa! odpowiedziecie yto zwroc uwage albo maz. niejednokrotnie to robilismy nic jak do sciany grozby prosby!! to mowi o chcialam wam zabrac pranie zaprosic na ciasto a ty tak do mnie nieladnie..a ladnie to za przeproszeniem jak mnie widzi jak siedze okrakiem na jej synusiu?? mamy gore domku jednorodinnego sa dwie oosby i oni dol na dwie wiec nie wiem mamy sie jakos kryc chowac, jestemy malzenstwe, dziecko w drodze czego sei wstydzic?? ale ona jakby pewnych rzeczy nie rozumiala. a tesciu..spiewa po domu glosno seksistowskie obrzydliwe rubaszne spiewki i beka;/ KIEDYS TACY NIE BYLI!! nie wiem jak dlugo tam wytrzymam i co bedzi ejak urodze synka ale az szkoda bo tak trudno jest mlodym malzenstwom teraz, a ta polowa domu wychodzi dosc tanio w utrzymaiu, jest ladnie, przestropnnie i swietne usytuowanie -niedaleko do pracy a duzo zielenbi ciszy dla malucha. nie wiem co robic;/

Gość jak sie wpierdolilas komus
do chaty to zamknij dziub morda w kubel albo sie krowo wyprowadzac na swoje

Gość zonawspanialegomeza
ale to jest nasze..tzn ta polowa domu jest mojego meza i oboje to utrzymujemy :|

Gość El Doopa
Nie mam na szczęście takiego problemu.

Gość rtfgvrtg
to zamontuj se drzwi na gorze na zamek gerda, to ci tesciowka wiecej na gore nie wejdzie tylko nie mow ze sie nie da, bo jak sie chce to mozna 🖐️

Gość zonawspanialegomeza
sprobuje przekonan do tego meza, ktory nie moge mu nic zarzucic-jest wspanialy , rozumie mnie, ale trudno mu bedzie powiedziec rodzicom odgradzamy sie;/ on po prostu zawsze do wszystkich probuje z szacunkiem i grzecznie

Gość rtfgvrtg
wyjdzie wam to na dobre :) a tesciowa podąsa się trochę i przestanie ;)

Gość rtfgvrtg
rozumiem, że jest wspaniały, ale ja bym powiedziała żadnego seksu dopóki teściowa będzie włazić i tyle

Gość zonawspanialegomeza
Może masz rację.

Gość zonawspanialegomeza
4 dni temu robiliśmy to z mężem od tylca i mąż przesunął się na boki i tesciowa weszła, akurat zobaczyła moją wypiętą dopę do drzwi i jeszcze sobie rozszeżyłam pośladki teraz mi głupio :O

Gość Godejwa
kuźwa!!!! tyle synowe narzekają na teściowe już od kuźwa wielu lat i nic się nie zmienia! skąd takie pojebane babska sie biorą no powiedzcie?! te co kiedyś były synowymi i marudziły na swoje treściowe teraz same są pojebane tesciowe czy jak bo nie rozumiem!!!! czy to z wiekiem przychodzi?!

Gość zonawspanialegomeza
no dokładnie. a ja wcale nie dam sobie w kasze dmuchac-tyle tylko ze na poczatku staram sie nie byc zle nastawiona z gory mysle ze to moze zlle dni albo przejdzie a tu co.. najgorsze mamusie jedynakow;/

Gość ipocotebluzgi
A ja mam super teściową:P