Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfgfgffgdggfdgf

JAK WYGLĄDA WIZYTA U PSYCHIATRY?

Polecane posty

Gość 7678678
jak słyszysz np. jakies piski,trzaski, to mozesz tez z tym isc do neurologa. w ogóle neurolog i psychiatra to sa b. blisko.

Gość fgdfgfgffgdggfdgf
nie słysze pisków, tylko głosy... neurolog mi tutaj nie pomoże.

Gość fgdfgfgffgdggfdgf
w ogóle psychiatrzy to dość specyficzna grupa zawodowa, mają swoje odchyły, których nie da się w żaden sposób wytępić. W sumie jak każdy facet,ale szczególnie

Gość 7678678
nie jestem pewna, chyba piski, głosy, trzaski to to samo uszkodzenie moze byc. często jest tak, że piski, szumy czy trzaski układają się w głosy, tzn na zasadzie podświadomosci. Ja kiedyś jak byłam mała często chodziłam do Opery, potem wracaliśmy takim starym drewnianym tramwajem bo nie mieliśmy samochodu, strasznie w nim huczało, skrzypiało, miałam niesamowite wrazenie że nadal słysze tę Operę w tym. Az do złudzenia. Te trzaski układały się w mojej głowie w taki dziwny sposób..... Jeśli chodzi o słynną schizofrenię, to przy niej halucynacje słuchowe to wbrew pozorom nie jest najb, charakterystyczny objaw. Najczęsćiej dominuje b. silne uczucie lęku, takie nadmierne przezywanie zupełnie błahych rzeczy, itp.

Gość kokokok okokoko
halo jest tu ktos?

Gość Yamatotakeru
czytam, czytam i juz sama nie wiem co myśleć... przy okazji postu o terapii małżeńskiej trafiłam na post kolesia polecającego swoja terapeutkę - http://psycholog-poznan.com.pl/psychoterapia- par-i-malzenstw.html - może ktoś z was tez jest w stanie ja zaopiniować...?

Gość basiaxxxxxx
Wizyta u psychiatry to nic strasznego, stara się nam przede wszystkim pomóc... Też się na początku bałam, ale trafiłam na bardzo dobrego specjalistę w klinice psychomedic.pl i otrzymałam tam najlepszą pomoc. Jeśli ktoś szuka dobrego lekarza to polecam to miejsce. Nie ma się czego bać. https://psychomedic.online/