Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katie_Oh_Katie

Prodziż - co, jak i dlaczego?

Polecane posty

Gość Katie_Oh_Katie

Hey! mam mały problem. Mianowicie pojawił mi się w domu prodziż, a, że nie posiadam piekarnika to miłoby było w końcu zrobić coś pieczonego. Niekoniecznie ciasta - chodzi mi raczej o mięsko. I w związku z tym, że nigdy nie gotowałam na prodziżu mam parę pytań. 1) Czy "sposób na..." winary można zrobić w prodziżu? Czy wtedy wykorzystuje worek? 2)Czy prodziż powinnam natłusić olejem/smalcem? 3) Czy macie jakieś smaczne przepisy? 4) Jak piec aby było smacznie? Z góry dziękuje za pomoc, Katie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Katie_Oh_Katie
up :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Katie_Oh_Katie
chlup :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Katie_Oh_Katie
chrup :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Katie_Oh_Katie
siup! :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Katie_Oh_Katie
łup!!! :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×