Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara młoda

grubasy/grubaski

Polecane posty

Gość stara młoda

czy związalibyście się z kimś z nadwagą:)? czy to dla was duża granica? nie mielibyście nadziei że da się ta druga osoba zmienić z szarej kaczuchy w łabędzia:>?

Gość pewien obserwator
osobiscie jestem związany z dziewczyną 27 lat i z nadwagą dosc znaczną. Sam mam 30 lat i sylwetkę ktorej pozazdroscic moze mi prawie kazdy 18latek. Tylko cały sęk w tym ze ona jest dla mnie ideałem, prawdziwą kobietą, idealną matką ktora urodzi mi dzieci. Nie zwracam nawet uwagi na te całe modelki bo je to tylko o dupę potłuc. Moja dziewczyna jest tą ktorej całe zycie szukałem. Ludzie mi się dziwią i te zazdrosnice ktore mam w dupie. Ja ją poprostu kocham i pożądam jednoczesnie, a to niezwykła rzadkosc.

Gość prawda w oczy kłująca
ILE TA TWOJA KSIEZNICZKA WAZY ? ze 100 pewnie, co ? :) znaczna nadwaga to otyłość :D

Gość pewien obserwator
bez docinek chamie, proszę. Nie 100 debilu tylko 85 i nie pisz słowa pewnie jak nie jestes pewien/pewna. To ttle z mojej strony na ten temat.

Gość Misssonia
stara mloda - zastanawia mnie to Twoje pytanie a szczegolnie koncowy akcent "z kaczuchy w labedzia" z obserwacji wiem ze przewaznie to idzie w druga strone, jestes kobieta wiec pewnie zdajesz sobie sprawe ile lasek traci na atrakcyjnosci z wiekiem, kolejnymi ciazami itp...

Dla mnie to żaden problem związuję się z osobą a nie z nadwagą. Sęk w tym że kobiety z nadwagą nie cieszą się moim zainteresowaniem.:( Musi zaistnieć jakaś bliżej nieokreślona sytuacja, bym zwrócił uwagę na taką osobę. Zdecydowanie szybciej wpadają mi w oko smukłe niunie, gdzie tzytz i pupcia są wyraźnie wyeksponowane....