Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwira ze Skierniewic

ile daja zasilkow w Anglii?

Polecane posty

dziewczyny, poradzcie konczy mi sie kasa, i pomyslalam se, ze moglabym sprobowac pojechac do Anglii i tam zyc na zasilkach poradzcie ile zasilkow mozna dostac i jaka jakosc zycia na takcih zasilkach? jak sie do tego zabrac? Elwira ze Skierniewic PS. nie mowcie nikomu ze tutaj sie o to pytam, bo jako tato sie dowiedza to mi pupe pasem zerzna za takie pomysly

Gość alilwwiooo333
najpierw tzreba zapracowac zebyn miec zasilek potem

Gość czekoladowa babeczka 00
teraz dostaje tylko 82 funty miesiecznie.....wszystko ucieli mi po 5 kwietnia tego roku...poniewaz zanizyli limity zarobkow ...i tylko to mi sie teraz nalezy..i to tez mi niedlugo zabiora.

Ile jest na dziecko urodzone w Anglii? Jakbym miała 3 to ile będę dostawać?

Gość fuj fujfujfuj
po 1000 funty na dziecko starczy ci;)

Żeby dostać coś od państwa trzeba pracować, nikt nierobów z Polski nie będzie utrzyywać na zachodzie. Jak ktoś z rodziny czy twój partner nie pracują w Anglii i nie odprowadzają podatków to dostaniesz wielkie g......

Gość hjgkh
glupia porwoo!!!! :D:D:Dzreszta jak sam autor :P

Gość emiliasandej
ale wy jestescie niemili! i po co zatajacie przed nia tak wazne informacje/ zal wam d..sciska? nie sluchacj ich kochana, przyjezdzaj tutaj czym predzej, bedziez zyla na zasilkach jak w raju!!! jak tylko wyladujesz na lotnisku jest tam takie okienko z napisem BENEFITS (jest tez po polsku jakbys jezyka nie umiala). Tam sympatyczna pani da ci do wypelnienia wszytskie formularze na zasilki, przez pierwszy miesiac bedziesz musiala sie przemeczyc w hotelu ( na koszt panstwa oczywiscie) ale potem dostaniesz nowiutkie mieszkanie, a matkom ktore maja wiecej niz 3 dzieci daja tez samochod bys sie nie musiala tluc komunikacja miejska, jesli myslisz o dzieciach to unikaj bialych, jak dzieci to tylko z czarnymi lub arabami, oni tutaj maja priorytek w otrzymywaniu pomocy wiec ty tez sie zalapiesz na wszytskie bonusy! smialo przybywaj, anglia czeka z otwartymi ramionami!