Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sometimesIdo

do facetow ktorzy twierdza ze wszystkie kobiety to materialistki

Polecane posty

Gość ,mbnkac
oleklolek offermo, ale ślub miał być w zeszłym roku, niestety jej matka i siostra zginęły w wypadku samochodowym i zdecydowaliśmy się przełożyć datę na ten rok. Siła wyższa. i tak buduje zdania ktos z wyzszym wykształceniem ??

Gość oleklolek
Zgadzam się z tobą offermo :), trudno nie przyznać ci racji. :D

Gość oleklolek
A cóż jest w tym zdaniu niepoprawnego? Oświeć mnie. Hmmm, a tak właściwie, to przecież nie powiedziałem, że skończyłem studia humanistyczne, więc nie wiem czemu mnie osądzasz. :D

Gość ,mbnkac
to akurat prosto sprawdzic , wystarczy wejsc do dyskoteki nocą i zobaczyc kto z kim tam podjezdza i kto z kim sie bawi i jak ? oczywiscie to nie jest cała populacja ludzkosci , ale daje jakis obraz i swiadectwo kobietom i to nie małej grupie

Gość biusciatka ma racje
mysle ze wiekszosc panow jaka sie tutaj wypowiada zachowuje sie jakby jakis majetny kolo sprzatnał im laske sprzed nosa bo ma wiecej kasy, chyba tyle wiecie o milosci ile rano na klopie zrobicie, znam wiele przypadkow ze koles byl fizycznym tzw robolem jak to sie zwyklo mowic w dodatku o przecietnej urodzie a dziewczyna piekna i wyksztalcowna z dochodem, albo ojciec jej firme mial ( jakis tartak czy coś w tym rodzaju ) i chłopak teraz tam pracuje , wiec co mezczyzni tez leca na kase ? z waszych wypowiedzi wyglada ze tak wiec mordy w kubel przegrancy :)

Gość ,mbnkac
wklej je na forum polonistyczne to sie dowiesz i ... tylko chumanista potrafi pisac poprawnie ? teraz masz taką wymówkę ? nawet nie wiesz co w nim jest zle ? i ty masz wyzsze wykształcenie ?

Gość ,mbnkac
kochana , nikt tu nie pisze , ze jest inaczej , ale procentowo to wy górujecie i to kolosalnie , kwestia odwrotna to incydentalnosc przy was i o to chodzi

Gość oleklolek
Prosiłem cię, żebyś mi powiedział, widocznie nie potrafisz :). Btw, to jest FORUM, nie piszę listu do prezydenta i nie jest to sprawdzian, więc nawet jeśli robię jakiś błędy, to mi to nie przeszkadza :) i tak są mniejsze niż twoje, robisz błędy na poziomie podstawówki :).

"A ja zarabiam jeszcze raz tyle co mój facet to znaczy że on jest materialistą ?" to za dobrze niestety nie rokuje. dowody statystyczne wskazują że małżeństwa w których kobieta zarabia więcej od faceta rozpadają się znacznie częściej. no ale może u ciebie będzie inaczej.

Gość na to jest tylko jedno wyjści
Panowie - po prostu znajdźcie sobie chłopaków ;)

Gość biusciatka
Tak samo tym kobietom jak i mężczyznom. Większość jest plebsem bez względu na płeć. Jakbyście sami mieli kasę, nie mielibyście z tym problemu. Teraz tylko wyładowujecie frustracje. Jeśli takie laski są głupie, to poszukajcie w innych środowiskach.

Gość oleklolek
Raczej nie planuje mnie zostawić, a nawet jeśli (tfu, tfu na psa urok) mnie zostawi, to nie dostanie mojego majątku, istnieje takie coś jak intercyza, więc nie chodzi jej o zdobycie kasy 🖐️

Gość ,mbnkac
ofermo ja doskonale wiem jak sie poprawnie pisze humanista !! sam system zle napisane słowo podkresla , czy mam to napisac z 100 razy ? czy sie w koncu kapniesz

Gość oleklolek
"to znaczy , ze ty nawet nie wiesz gdzie masz błedy i problem , a ktos z wyzszym wykształceniem musi to wiedziec ! " - czemu mi nie powiesz gdzie popełniłem te niezwykle rażące błędy? Czyżby ich nie było? :D

Gość oleklolek
Dziękuję za poparcie :)

Gość ,mbnkac
tak tak ty oczywiscie wiesz kim jestem , jaki jestem i ile posiadam ha ha ha tutaj sie niestty pomyliłaś , i choc milionerem nie jestem , mam sie całkiem dobrze ! lepiej niz znaczna wiekszosc . ale pisz ! snuj swoje dywagacje i prawdy :)

Gość oleklolek
jest takie przysłowie 'uczył marcin marcina, a sam głupi jak ŚWINIA' :D. Wybacz, ale nie interesuje mnie twoje zdanie, piszesz jak 8-latek :)

Gość ,mbnkac
no prosze , teraz mowa o intercyzie i to z kobieta swego zycia :) no no :) jestem pod wrazeniem , coraz lepszy gosc z ciebie

Gość ,mbnkac
uwielbiam to

Gość oleklolek
Powiedz mi cóż jest złego w intercyzie? To jest nasza WSPÓLNA decyzja, nie zmuszałem jej, zgodziła się, nie ma nic przeciwko. Różnie się w życiu układa, a tak jest bezpieczniej. Ona ufa mi, ja jej, ale czasem popełnia się błędy i nie wiadomo jak się życie potoczy. No, podaj mi przynajmniej 5 moich błędów, bo na razie nie potrafiłeś ich przytoczyć, a ciągle mi je wypominasz :D.

My Polacy jesteśmy mało mili dla siebie dyskusja powinna przebywac miłej i sympatycznej atmosferze....brrryyyy kulturo Polska ...

Gość ,mbnkac
nic ! intercyza jest jak najbardziej oki i po moim trupie moje dzieci wezmą sluby bez niej ! nie o to chodzi olek nie o to :)

Gość oleklolek
Więc o co, skoro mi ją wypominasz? :)

Gość ,mbnkac
moze ja i głupi , ale niezle ustwiony w zyciu :) za to ty osioł bo dalej nie wiesz gdzie błedy stylistyczne popełniasz i interpunkcyjne ,....:)

Gość kicia mrauczyńska
Olekolek gratuluję Ci podejścia do związku. To dobrze rokuje, jeśli dwoje osób jest ze sobą bez wgzlędu na wszystko, na dobre i na złe, zawsze można stracić pracę, zostać kaleką itp. wtedy ta druga osoba zarabia na życie. Ci co tu piszą podchodzą do miłości czysto materialnie - mam kilka banknotów więc moge stawiać warunki. Lepiej nie udawajcie takich chojraków bo los może być okrutny. Wtedy i pieniądze Wam nie pomogą. Pewnie że są puste solarniane Barbie które szukają sponsorów ale nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Ponadto coraz więcej kobiet chce się kształcić , zakładają firmy a mężczyźni zostali wtyle i psioczą chca je ośmieszyć. Mówicie , że leca na forsę ? Obok mojego bloku jest PUP. Kobiety oglądają ogłoszenia, szukają pracy podczas gdy panowie za zasiłek ida chlac od monopolowego. Los dzieci które spłodzili ich nie interesi. Olekolek życzę powodzenia i dużo szczęścia, zasługujecie na to oboje :)

Gość ,mbnkac
to teraz piszemy o marginesie ?

Gość oleklolek
dziękuję kiciu :), tobie również życzę wszystkiego dobrego :). mbnkac- skoro tyle ich jest to przytocz mi przynajmniej 5 :), czy to takie trudne?

Gość ,mbnkac
okrutny los .... hmmm wiesz , jezeli masz kase to w pewnych sytuacjach sobie poradzisz z owym okrutnym losem , ale jak jej nie masz , na pewno sobie nie poradzisz i sadze , ze nie musze tu tłumaczyc co mam na mysli , są tu ludzie bystrzy nie tacy co to mimo wykształcenia błedów w pisaniu nie widzą :)

Gość ,mbnkac
Po dziekuje kiciu powinna byc kropka i koniec zdania , dalej powinno byc nowe zdanie . Dalej szukaj sam .