Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sometimesIdo

do facetow ktorzy twierdza ze wszystkie kobiety to materialistki

Polecane posty

Gość ,mbnkac
zapomniałas pzred 'a" postawic pzrecinka - tak to wlasnie dobrze piszecie

Gość oleklolek
Widzisz, ja słuchałem na lekcji i nie muszę nic udowadniać. Widzę, że byłeś w dzieciństwie niedoceniany przez rodziców i musisz teraz wszystko udowadniać, to smutne. Masz kompleksy i dlatego naskakujesz tak agresywnie na innych. Ja na szczęście nie muszę, wiem jak jest poprawnie.

Gość ,mbnkac
przez a zawsze stawiamy pzrecinek w wyjatkach sie tego nie czyni , idz i poszukaj

Gość oleklolek
Oj mbnkac- dlaczego wyzywasz bezpodstawnie innych? Zbyt mało czułości i miłości w dzieciństwie...To smutne :(

Gość oleklolek
nawet jeśli zabrakło jednego ',' , to jest to przeoczenie, natomiast twoja głupota jest o wiele poważniejszym przewinieniem :).

Gość kolorowekredkilovelove
'tu" :D

Gość ,mbnkac
tu zabrakło jednego , tu zdanie zle zbudowane , tu zaczete od A ...tu od I masz tego troche jak na kogos z wyzszym wykształceniem , o tym gdzie przecinka byc nie powinno nie wspomne juz , swieta sia :)

Gość oleklolek
ej teraz zauważyłem, że to ania jakaś nie dała przecinka :), więc to chyba nadal nie jest mój błąd :).

Gość oleklolek
które zdanie jest, wg pana profesora źle złożone? :) Ja mogę przytoczyć za chwilkę około 20 twoich błędów :D Poważniejszych :D.

Gość ,mbnkac
o twoich ciagle piszę w wczesniejszych postach , mam zagadke ktore zdanie jest nie poprawne i dlaczego , jesli jest :) po ile te pomidory na ile te pomidory

Gość ,mbnkac
poza tym, chcesz porównywać kogos z wykształceniem zawodowym do z wyzszym ?

Gość oleklolek
Czyli to ty jesteś bardziej "niedokształcony" skoro piszesz z błędami, wiec proszę mi nie wypominać mi mojego braku przecinka, gdy ty popełniasz takie błędy, że aż się nie da czytać :).

Gość ,mbnkac
durnia masz w lustrze ! poza tym to Ty tu niesiesz prywm w owym stwierdzeniu ...jestes popularny na forum jako idiota i duren - wiec daruj sobie .

Gość oleklolek
Jak już mówiłem, nie jestem po humanistycznych, nie jestem humanistą, ani wykładowcą j.polskiego :), a i tak piszę poprawnie. To, że nie byłeś na studiach nie oznacza, że musisz pisać gorzej niż dzieci w podstawówce :). Chyba skończyłeś przynajmniej szkołę podstawową? :D

Gość oleklolek
fferma- bardzo trafne spostrzeżenie :D

Gość oleklolek
oczywiście OFFERMA :D

a skoro czepiacie sie kobiet, ktore mają prawo wyboru i nie musza takich gnojków jak Wy wybierac , to coz mi pozostaje :)

Gość katiemelua
?

Gość ale ty
takich przykładów ze swiata piłki jest mnóstwo, gdzie niezbyt atrakcyjny z twarzy chłopak , dzięki temu, że jest znany i bogaty ma MNÓSTWO KOBIET - no chybe właśnie nie kobiet tylko stado kurwiszonów. a niech on ma wypadek, nieszczęscie jakieśspadnie na niego, straci kasę, po karierze i myślisz że te kurwy by go z dnia na dzień nie zostawiły? naprawdę zazdrościcie takim facetom że nie są naprawdę kochani tylko otaczają się pasozytami?