Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam :) Bardzo z moim partnerem staramy sie o dziecko :) 18 marca dostalam miesiaczke , trwala do 22-23 marca . 27 marca zaczely mi sie dni plodne , a wiec od 27 marca kochalismy sie prawie codziennie. 1 kwietnia mialam owulacje tego dnia tez sie kochalismy. Po owulacji kochalismy sie jeszcze tylko jeden dzien . Dlugosc cyklu mam co 28 dni . Treaz wychodzi na to ze 15 kwietnia powinnam dostac okres. Ktorego dnia najlepiej zrobic test ciazowy ???? Bardzo prosze o pomoc :)

Gość patrycja2222
najlepiej 15 kwietnia jeśli miesiaczka sie nie pojawi

Gość rozarozana
test najlepiej zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki :) jednak najwiarygodniejszy bylyby test z krwi beta HCG, platne w zaleznosci od miasta - nie wiem aktualnie ile, moze zrob z 2 testy a pozniej jak jeszcze nie bedzie miesiaczki idz na BETE trzymam kciuki :) (ps. ja tez czekam jeszcze tydzien i sprawdzam ) ale to sie tak dluzy.. )

dokladnie zgadzam sie w 100 % dluzy sie i to strasznie ;((( no to kobietki robie 15 kwietnia :) kupie 2 testy :)

Gość rozarozana
pewnie kup dwa testy, zrob jeden w dniu spodziewanej @ jak nie wyjdzie to powtorz po paru dniach , ja sprawdze tydzien po tobie poczekam troszke dla pewnosci :) Miax3 a mozna wiedziec ile sie juz staracie :)?

'' a mozna wiedziec ile sie juz staracie ?'' dopiero zaczelismy od marca :) jednym udaje sie odrazu zajsc drudzy musza walczyc kilka lat ; / mam nadzieje ze u mnie uda sie odrazu :D

test zrob w dniu spodziewanej @, wczesniej nie ma sensu i tak jak radza inni - kup 2 testy, jak ten nie wyjdzie, to jeszcze nie jest przesadzone na 100%, zrob po paru dniach drugi

Gość niuska88
ja też miałam @ 18.03, owulację i przytulanka w podobnym czasie, już nabyłam 2 testy i czekam do terminu @. Jak się czujesz? Masz jakieś objawy?:))

dzis zauwazylam jakis bialy sluz na majtkach ;/ do tego duzy apetyt na slodkie, i gazy ! okropnosc ! czasami zawroty glowy... i czuje sie oslabiona. w niedziele robie test ! oby wyszedl pozytyw :(

Ja radziłabym robić bete w grudniu robiłam i zapłaciłam 24 zł i ma się 100procentowa pewność. Życzę pozytywnego wyniku :-)