Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miax3

Moj problem to Tesciu !

Polecane posty

Witam . A wiec opowiem wam moja hitorie ! Mam chlopaka z ktorym od listopada 2011 roku mieszkamy u jego taty. Jak tu przyjechalam to jego tata byl dla mnie bardzo mily . Mowil do mnie '' serduszko '' itd ;-) Grudzien- zblizaly sie swieta :) Mojego partnera tata podchodzi do mnie i mowi '' serduszko moja corka zaprosila cie do siebie na wigilie :) przyjedziesz prawda ? '' na co ja sobie pomyslalam ( jak to mnie zaprosila ? nikt mnie zapraszal . dlaczego on mi to mowi a nie ona ? przeciez ostatnio tu byla ? '' i odpowiedzialam,ze niestety ale nie przyjade bo rodzicow samych nie zostawie i jade do rodzicow na swieta. ( mieszkamy w Szkocji ) pozatym moj partner nawet powiedzial,ze on sie tam zle czuje a co dopiero ja . Sami szkoci tam beda , bo mojego partnera siostra jest ze szkotem i jego rodzina cala bedzie , nikogo tam nie znam i do tego oni zachowuja sie jak hrabstwo wielkie . Nawet podrapac sie po nosie nie mozna bo nie wypada przy stole . Moj partner pojechal na wigilie do nich ale odrazu po wigili przyjechal do moich rodzicow i zostal az do sylwestra i uwierzcie mi ale o wiele lepiej sie bawil niz tam u siostry swojej :) przedewszystkim czul sie na luzie i bylo bardzo zabawnie :) a nie sztywno ! i od tamtej pory ze nie przyszlam na wigilie do jego siostry, mojego partnea tata mnie zaczal inaczej traktowac. Gdy wrocilismy z moim od moich rodzicow to jego tata, w ogole sie do mnie nie odzywal , mieszkamy pod jednym dachem a bywalo tak ze nawet przez miesiaac mnie nie widzial , bo na gore do nas nie wchodzil . Widzial mnie tylko jak gdzies z moim wychodzilismy i to przez chwile . Wczoraj np. bylo u nas slonce , ubralam sie wymalowalam i chcialam isc na kilka godzin na dwor :) ja juz wychodze a tu drzwi zamkniete , zamknal mnie na klucz i sobie poszedl . Zawsze jak wychodzil gdzies to pytal sie mnie czy chce klucz czy bede wychodzila a tym razem nic . Musialam w domu zamknieta siedziec gorzej niz papuga w klatce . Poplakalam sie i do mamy zadzwonilam ( ktora zjechala w styczniu juz do Polski na jakis czas ) i mama byla w szoku . Mysle ze tez chodzi o to bo kiedys jego tata wypytywal sie mnie o problemy rodzinne a mama nie kazala nic nikomu mowic co u nas w rodzinie sie dzieje i przeprosilam tescia i powiedzialam ze nie chce o tym rozmawiac ze to rodzinne sprawy . To wypytywal sie przez 2 tyg za jezyk mnie ciagnal . no myslalam ze szlak mnie trafi ! Moj tesciu jest sam , ma zone ale nawet niewie co sie z nia dzieje O_o jakies 8-7 lat temu rozdzielil swoje dzieci z matka . Zabral je i wyjechal i teraz moj partner nie ma mamy ! nie ma pojecia co sie z nia dzieje ! to straszne ! to ze moj tesciu mial problemy ze swoja zone to niech nie miesza w to dzieci ! bo dzieci nigdy nie sa winne za bledy rodzicow ! ja postanowilam,ze jak teraz w sierpniu samochodem bedziemy jechac do Polski to pojedziemy na slask do rodziny mojego partnera i wypytac sie czy wiedza cos o mamie . Niewiemy czy sie uda bo moj partner juz rodziny zadnej nie ma . Pamieta tylko jakas ciocie z gor i kuzyna . Ale nawet niewie czy ta ciocia dalej zyje . Zrobimy wszystko zeby odnalesc jego mame moze chociaz ona mnie zaakceptuje ! Ostatnio tesciu zwolnil sie z pracy w ktorej pracowal juz jakeis 5 lat , bo coreczka mu tak powiedziala zeby sie zwolnil haha . I on tak zrobil bo coreczka prawo studiuje i ona zawsze ma racje i trzeba sie jej sluchac :) A teraz zostal na lodzie bo miala mu prace zalatwic a nie zalatwila . Strsznie nie odpowiedzialne . tylko ze ta coreczka cala sama nie jest taka swieta jak sie wydaje , bo ma dziecko z innym facetem i dziecko nawet niewie co sie z tata dzieje bo ich rozdzielila, zrobila to samo co tata kilka lat temu z ich mama .. teraz we wrzesniu bierze slub za strasznie bogatego szkota, a jeszcze niedawno mowila ze jest z nim nieszczesliwa... czyzby wychodzila za niego za maz dla pieniedzy ???? przykre... jego tesciu z coreczka wykanczaja mnie psychicznie ! uwazaja sie za najlepszych ! a wcale tak nie jest ... to ze znaja lepiej jezyk ode mnie to nic nie znaczy bo oni sa tu prawie 10 lat a ja 2 ! wiec jest roznica ! mimo ze jestem o wiele mlodsza to wiem co to zycie ! wiele przeszlam i do wszystkiego sama doszlam i sie nie poddalam ! a im to tylko kasa w glowie i rozdzielenie ludzi ktorzy sie naprawde kochaja . Moj partner powiedzial ze mnie kocha i mam sie nie przejmowac nimi , bo ja jestem z nim a nie z jego ojcem czy siostra. I ze on mnie nie zostawi i zawsze stanie w mojej obronie . Wyobrazcie sobie ze gdy moj partner chcial pozyczyc od taty 500 funtow to jego tata powiedzial ze nie ma a jak coreczka chciala 2tysieca funtow pozyczyc to tatus polecial i wybral i do tego mu nie oddala . To przykre no ale coz..zycie... naszczescie znalezlismy nowa prace w Glasgow i mieszkanie i sie wyprowadzamy i zaczynamy zycie od nowa :) Tylko ja i moj partner :) a jego tat moze z czasem wbije sobie do glowy to ze ja naprawde kocham jego syna . Pozdrawiam i MILEGO CZYTANIA ! :DDD

przypomnialo mi sie jeszcze,ze jak w styczniu bylismy u mojej mamy to jego siostra napisala mojemu smsa z trescia '' ja sie martwie bo znam polakow z glasgow i znam ich zamiary '' rozumiecie ? tyczy sie to do mnie ! ze niby chce mojego wykorzystac tylko ! a ona sama ma kolezanki z glasgow to po co sie z nimi przyjazni skoro polacy z glasgow sa tacy zli ? nie no przesada ! niezna mnie a juz skreslila !

''tesciu z coreczka wykanczaja mnie psychicznie ! '' tak powinno byc :D

chyba jednak za duzo napisalam ;D BO NIKT NIE CHCE KOMENTOWAC ;(

ja sie nie dziwie ze ty masz problemy - przy takiej dozie autoagresji;-)

najbardziej rozbawil mnie fragment o tym jak cie zamkneli i ty tego nie zglosilas;-)))) no coz kazdy ma to na co sie godzi;-))) co za "rodzinka";-))

Gość gość
up

Gość gość
tesciu moze za bardzo sie staral ale ty brzmisz jak poszukiwaczka intryg

Gość gość
upa u[

Gość greega
Poszukiwaczka intryg - dobre:)) I trafione!

Gość gość
eee stary temat. po co go podnosić..

Gość gość
Archiwalny temat, po co dyskutować😠