Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonitka-starapanna

zostawil mnie. jestem stara panna.

Polecane posty

Gość malinowa dama kier
ale nam tu matacz namatał i namącił, mataczu szczęsliwi i spełnieni mężczyźni robią drinki swoijm kobietom teraz i zaraz je beda pić a potem inne ciekawe rzeczy z nimi robić, tylko desperaci piszą tu na forum opuwajac młode trzydziestki, wolne.... to wszystkie przecież wiemy:)

Gość bonitka-starapanna
kwiaty pod kaloryferem "taa, kolezanka teraz cwaniaczy, ale skad wiesz, czy jej facet rogow nie przyprawia. duzo jest takich pewnych siebie, co to nie one, a potem placza. " no ona akurat z tych, co sama meza zdradza i jest teraz z innym.

Gość bonitka-starapanna
arpad17, szukać usilnie, masz racje nie warto. ale dawac sobie szanse, obcowac z ludzmi, to co innego. ja np chcialabym miec mozliwosc poznawac facetow, umawiac sie na randki, a nie moge, jakos nikogo takiego do samych spotkan nie znalazłam. jak wiec znalezc rownowage pomiedzy "nie szukaniem" na sile, a dawaniem sobie szans, byciem otwartym na nowe znajomosci pozniej sobie bede miala do zarzucenia, ze nic nie robilam, by kogos poznac:(

Gość a ja Wam powiem ze mam 22 lata
nie mam chlopaka i czuje sie jak wyrzutek spoleczny bo wszystkie dziewczyny wokol mnie maja facetow wiec automatycznie nie mam z kim pojsc na podryw, czuje ze wypadlam z gry :P :D

dac sobie szanse, szukac aby kogos poznac---po prostu zmien nastawienie i myslenie. Zyj, i tyle, na co chcesz dac sobie szanse...? jak masz kogos poznac to poznasz, nie zabiegajmy o to i tyle. Nie trzeba lazic i wloczyc si egdzies aby kogos spotkac, ja wierze , ze kazdy ma gdzies tam cos juz zapisane i tyle.Mi jest po prostu dobrze samej, nie czuje takiej potzeby aby dawac sobie szanse, jak sie cos tam przytrafi to ok, wiadomo nie bede tego odrzucac. Jednak kobiety ciagle marnuja tyle energii i czasu na dawanie szansy szukanie i rozmyslanie. tego mi zal, ze traca zycie zamiast cieszyc sie kazdym dniem i tym co mozna przezyc tu i teraz. Nie mowie o jakis tam przygodach, ni e, chodzi mi o normalne radosci z zycia, drobnostki.

Gość bonitka-starapanna
arpad17, jednak masz dziecko. mysle, ze gdybym ja miala stabilna sytuacje, dziecko, cieszylabym sie tym, jego przyszloscia, tym, ze kogos mam. niestety, nie mam. Powiedz mi, czy jakbys byla sama, miala ponad 30tke i nie miala dziecka, nadal patrzylabys na swiat i zycie (nie szukac usilnie, jak sie ktos trafi, to sie trafi) - jak teraz? nie mialabys potrzeby by miec kogos?

Gość malinowa dama kier
ja na poczatku gdy zostałam sama, żałowałam że nie miałam dziecka z męzem, na pewno lepiej zniosłabym ból po rozstaniu bo musiałabym zyć dla dziecka i wiele kobiet zrobi wszystko w takiej sytuacji by dziecku zrekompensować trudne rozstanie rodziców, to bardzo wzmacnia kobiete i nadaje jej życiu sens, niestety nie miałam dziecka i pogrązyłam sie jakis czas w smutku i rozpamiętywałam przeszłosć, ale to jakis czas potem mi przeszło, pojawiali sie męzczyźni i wtedy uświadomiłam sobie że może dobrze że nie mam dziecka, bo łatwiej jest wtedy o nowy związek, tak wiec zaraz po rozstaniu dobrze miec dziecko ale gdy sie juz naprawde zapomni o ex to juz lepiej nie mieć z nim dziecka, ale to moje przemyślenia, tak sobie to ja tłumaczę, może gdybym miała dziecko uważałabym innaczej, ale nie mam i nie wiem jeszcze jak to jest być matką

jestem typem samotnika i nie przeszkadza mi bycie samej, lubie byc sama, nie musze byc z ludzmi ani miedzy ludzmi. Nigdy sie nie nudze. A za dziecmi tez jakos specjalnie nie przepadalam. Mam dziecko ok. Moze i jest latwiej z ta samotnoscia wlasnie , bo mam dziecko i to zaprzata mi czas i glowe. Lubie wolnosc i swobode i czesto mam przez to ciezkie chwile z dzieckiem, bo czuje sie bardzo ograniczona. Nigdy nie mialam takiej potrzeby aby byl ktos kolo mnie ani facet ani dziecko. Naprawde lubie byc sama. Nie mowie ,ze nie lubie tez polozyc glowy na ramieniu faceta i sie wyzalic czy po prostu przytulic, ale nie moglabym i nie moge znosic tego caly czas. 24/7 to by mnie wykonczylo. Musze byc sama kilka dni potem moge sie z kims zobaczyc. Mam ogromna potrzebe bycia wlasnie sama. Za swobode i wolnosc moge zrezygnowac ze wszystkiego.

Gość parram parram
Tak trochę obok tematu, ale jednak mi te słowa pomagają jak mnie czasem najdzie smutek z bycia samej (na co dzień jestem raczej zadowolona :) ) ----------- Komentarz pewnej kobiety, która w wieku trzydziestu lat po kilkunastu latach użerania się z mężczyznami podjęła decyzję o celibacie: "Jaka to ulga móc nie należeć do żadnego mężczyzny i nie musieć myśleć więcej ani o tym, jak go zadowolić, ani o tym, jak go wykorzystać, ani o tym, jak go zatrzymać, ani o tym, jak go się pozbyć".

Gość bonitka-starapanna
dziękuje Wam:)

Gość ChudA tttt
Tez myśle ze pomoże radykalna zmiana wyglądu Włosy makijaż Zaopatrz sie w b dobre kosmetyki z których będziesz korzystać w poczuciu ze są zdrowe i będziesz pięknie wyglądać i czuć sie Nowa garderobę bieliznę Wyczyśc co możesz w swoim domu ZacznIj jakby od nowa Ja przez takie porządki od razu czuje sie lepiej KupujE nowe zasłony Wyrzucam stare graty I patrzę na siebie inaczej A 3 kilo w dół tez sprawiają ze lepiej sie czuje Jak sie zaprogramujesz wewnętrznie, tak będziesz promieniowac na zewnątrz Powodzenia

Gość Abc.....
Matacz jest przede wszystkim starym pierdołą posiadającym czarną mebloscianke - został zlokalizowany przez kafeterian , jego zdjęcie jest przedmiotem ogólnej uciechy , nie czytajcie tego starego pajaca :)

Gość matus
a ja tak sobie myślę, że nie będziesz szczęśliwa jeśli nie zostawisz swojego związku za sobą. Rozpamiętywanie tego co było nie daje Ci nic poza dołem. Nie udało Wam się i tyle. Nikt nie był lepszy, nikt nie był gorszy. Wiem, że rozstanie boli. Sama trzy lata temu rozstałam się z facetem, który jak mi się wydawało był całym moim życiem. Ma dziecko z dziewczyną do której odszedł, dał mu na imię tak jak mieliśmy kiedyś dać naszemu... Najpierw byłam zła, później smutna... Żaden z tych stanów nic mi nie dał. Bałam się, że nie poznam nikogo i do końca życia będę sama... byłam w dwóch związkach, miałam kilka przygód. Nic konkretnego, nie wiem jak będzie, ale wiem jedno rozpamiętywanie to nic dobrego

Gość bonitka-starapanna
---------ChudA tttt tak, ja wlasnie tez lubie takie zmiany/porzadki, po pierwsze pozwalaja mi sie czyms zajac, po drugie, jest to pewneo rodzaju "wyrzucanie" starych smieci. ---------matus bardzo mi przykro, ze przezylas cos takiego. pewnie tym bardziej dobrze mnie rozumiesz. ---------Abc... tak, juz kiedys czytalam taki temat na kafe, ktos "odkryl" jak matacz wyglada, co robi. Byl taki temat, o ile dobrze pamietam "wykrywacz pojebow" i byl on wlasnie o mataczu:) mozna bylo sie posmiac:)

Gość tyders
Jest kilka rzeczy, których pragnie każdy facet ale nie wszystkie kobiety o tym wiedzą. Jest kilka powszechnych błędów, które popełniają kobiety i sprawiają, że facet się odsuwa. Jest kilka słów, które facet chce usłyszeć od swojej kobiety jednak..bardzo rzadko je słyszy. Wreszcie jest kilka podstawowych powodów zdrady - warto znać je wcześnie, aby zapobiec najgorszemu....więcej: http://www.magnoli.pl/?p=1100

Gość gość
moje zycie runelo pol roku temu. nie miałam sily by dalej zyc. pierwszy raz milosc dzieki ktorej zycie mialo kolory a potem smutek zal i serce które krwawiło. Zaczęłam szukać sposobów na to by go odzyskać. I trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl. Pomyślałam, ze co mi zależy, zamówie rytuał, a nóż się uda odzyskać. Efekty przerosły moje oczekiwania. Po 3 tygodniach wrócił do mnie z płaczem Wybaczyłam jesteśmy teraz razem szczęśliwi.

Gość gość
W takim wieku jeszcze spokojnie ułożysz sobie życie.