Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonitka-starapanna

zostawil mnie. jestem stara panna.

Polecane posty

Gość malinowa dama kier
no wiem jak są dołujące małe miejscowości gdzie samemu nie wypada spacerowac nawet:( trzeba jechac do wiekszego miasta, tak sie cos dzieje, i jest wiecej singli bo w małych miasteczkach wszyscy juz w wieku 20 lat marzą o subie i rodzinie a w wielu 22 lat juz je mają wiec przejedz sie do innego miasta i zrób sobie wycieczke, sama, zajeta kolezanki zostaw z mężami i dziećmi, wróć usmiechnieta i opowiedz co widziałaś i gdzie byłas a zobaczysz jak ci bedą zazdrosić, że jeste wolna i nie masz dzieci i obowiazków, zobacz plusy bycia wolna kobietą a nie same minusy nie daj sobie przypiąc etykietki porzuconej, ale panny do wziecia:) uwierz w siebie i w to ze nie tylko z byłym chłopakiem możesz byc szczęsliwa, bo bez niego tez i z innym mężczyzna tez możesz gbyc, jak odszedł to znaczy ze nie kocha Cię a zycie z kims kto nie kocha to piekło, wiec jestes wolna i sama tymczasowo. matacz, może być wino:) albo martini

Gość matacz..-
nic ci nie jetem winien wiesz jak postrzega sie stare dupy , bo autorka taka jest ! wiesz ? patrza na taką faceci jak na zgłodniałą lwice , hienę ... nikt jej nie chciał , a ta delej sie pokazuje by ją wzieto - moze ktos ja i wezmie na ruszt , bo mu sie spodoba , szanse na cos wiecej jednak spadaja wraz z wiekiem , na kogoś kogo by sie chciało oczywiscie , trzeba wiec brac to co sie napatoczy , alebo nic

Gość kwiaty pod kaloryferem
dobrze malinowa prawi - za zadne skraby nie daj sobie przyczepic łatki tej biednej porzuconej, z ktora moze byc cos nie tak. faceci uciekaja od takich. piers do przodu, zalotny usmiech, zmien cos w sobie, juz ci pisalam - idz do fryzjera, zmien fryzure na taka, jakiej jeszcze nie mialas, ubieraj sie ladnie, seksownie. niech Cie zauwaza, podziwiaja, a co:)

Gość malinowa dama kier
hiena to kobieta co ma romans z zonatym mężczyzną i tyle a autorka jest wolna i bedzie w zwiazku z wolnym mężczyną i jak kobieta jest wolna to już w jej naturze jest pokazywać sie i tyle...a co sobie myslą matacze to juz mamy w ......taka prawda ja mam 32 lata i powodzenie u męzczyzn, zaczepiają i proponuja drinki, dlatego nie wiesz co tarcisz, bebe jak jestes młodszy i szukasz młodej to idz na inny temat i pozaczepiaj gimnazjalistki, a nie wyzywaj kobiet młodych od starych, bo ja wyglądam i czyje sie młodo, nie pytamy o zdanie młodziezy ale dojrzałych męzczyzna a w wielu 30 lat to jeszcze sporo męzczyzn jest singlami bo roblili kariery, studia i nie mieli czasu na związek np albo też rozstali sie po wieloletnim zwiazku, i szukają partnerki na stałe, wiem bo byłam na takich randkach, gdzie mężczyzna wprost mówił ze szuka zony bo juz czas bo juz ma 30 lat

Gość bonitka-starapanna
malinowa, kwiaty - --- dzieki:) postaram sie o zmiany. Napisalam wam wyzej, co o mnie powiedziala ta moja przyjaciolka. ze jej by nigdy nie zostawil, ze potrafilaby nim zakrecic. dobilo mnie to zupelnie:(

Gość jeszcze starsza stara panna
przesadzasz i to mocno, kogo obchodzi ze nikt Cie nie chcial? ludzie maja wieksze problemy, a wiele kobiet twierdzi, ze gdyby wiedzialy jak wyglada zycie z facetem, to wolalyby zostac starymi pannami ja milalam kilku chetnych do mojej reki, teraz tez jest jeden wytrwaly, ale ja nie bede sie wiazac dla opinii innych

Gość moderatoreee
matacz to podstarzały fantasta, jest o nim temat. w skrócie:jest stary, obleśny, biedny, ma żonę i kochankę, którą uwiódł gdy miała 16 lat (a on 35)

ten matacz to znany tu idiota i kretyn w jednym, nie gadajcie z nim :)

mnie zostawil i to z dzieckiem jak mialam 28, nie mielismy slubu , bo nie chcialam. dzisiaj mam 36 jestem sama, mam kogos do lozka i jest super. Nie czuje sie jak stara panna tylko dlatego ,ze nie mam meza. Ja nie chce miec meza. Zrob sobie dziecko, bedziesz miala zajecie a facet coz jak przybleda jakis sie tam znajdzie. I nie marudz , nie pisz takich bzdur stara panna 33 lata, obudz sie do zycia i nie ukladaj sobie szczescia opierajac to na posiadaniu meza czy faceta. Badz pania swojego zycia. Ja jestem szczesliwa, dobrze mi, i nie mam slubu ani meza. Super.

ja co prawda nie bylam porzucana, bo to ja rzucalam. ale i tak czulam sie zle, ze trafilam na kogos niefajnego, ze nie wyszlo itd. ale na zewnatrz, jak juz mowilam usmiech. nie chcialam otoczenia zameczac smutna mina. i sie oplacilo. moj chhlopak dziwil sie, ze jak taka kobieta do tej pory nikogo sobie nie znalazla. coz, stawialam wysoko poprzeczke i sobie i innym. tak wiec kochana, nie daj sobie niczego wkrecac przez jakies zlosliwosci innych, daj sobie juz spokoj z tamtym facetem, ulozyl sobie zycie jak chcial, trudno, mial do tego prawa, skrzywdzil Ciebie przy tym, ale nie zyj juz ta historia, koniec tej zaloby.

Gość malinowa dama kier
zależy czego szukasz matacz, bo jak romansu to młode bedą sie garnac ale bedą tylko na chwile z tobą o ile masz kase, ja umawiałam sie na normalne randki z męzczyzami co szukali zwiazku, nie było mowy o sexie, byli przyzwoici, porzadni, płacili za siebie, proponowali nastepne randki chetnie byłam ze starszymi tak o 5 lat bo nie wypominali mi wieku i cieszyli sie ze w ogole poszłam z nimi:)

aha ...zawsze szczery... = matacz

taa, kolezanka teraz cwaniaczy, ale skad wiesz, czy jej facet rogow nie przyprawia. duzo jest takich pewnych siebie, co to nie one, a potem placza.

Gość matacz..-.
dokładnie ! tylko jesli facet pierdoła da sie go wyruchać inaczej to nie mozliwe

z reszta moglas jej na odchodne zasiac ziarno niepewnosci, utarlabys jej tym nosa:) zazwyczaj takie co cwaniacza pozniej mocno sie dziwia.

Gość moderatoreee
staruszku z brzydką meblościanką i jeszcze brzydszą żoną, wziąłeś już dziś leki na Alzheimera i potencję?

Gość matacz..-.
kochane kobitki jesli macie faceta ktory lubi sex i ma wysokie libido i nawet jesli codziennie taki ma sex , to i tak daje wam głowę , ze miał , ma , albo bedzie miec kogos na boku , czy to na dłuzej , czy na jeden skok w bok . Wiec złudne sa wasze domniemania , ze wasz facet jest wam , albo bedzie wierny . ktora tak mysli , majac takiego meza , jest po prostu głupia

Gość matacz..-.......
moderatoreee jeszcze nie :) i doczekam sie zablokowania , czy nie ? bo juz mi sie znudziło czkac , wiec jak ? dasz rade czy tylko sadisz pierdoły

Gość matacy ale ty jestes glupi/
libido i zdrada nie maja ze siba nic wspolnego, ale komu ja to tlumacze:o

Gość moderatoreee
twoje znudzenie gówno mnie obchodzi, pierdoło :classic_cool: idź po leki.

Gość matacz..-.......
pyskacz z ciebie :) nie dobry ty :)

Gość moderatoreee
wypierdalaj do grubej żonki, która rozdaje doopy sąsiadom :classic_cool:

Gość matacz..-.......
ja jestem głupi ? ja ? ty jestes głupia jesli myslisz ze maz ci wierny jezeli jest jaki napisałem .

Gość matacz..-.......
myslisz ze taki z libido wysokim i ładny składny elegancki pan bedzie wierny starej zmierzłej dupie , jak ty zona ? jak w około tyle młodych i chetnych ? juz to widzę

Gość moderatoreee
matacz nie jest ani ładny, ani elegancki. to typowy Polok z wąsem, tłustym bebechem i obmierzłą mordą. jak chcecie, wkleję fotę.

Gość moderatoreee
a Pana to on widział na zdjęciu. i czyścił mu buty 40 lat temu.

dokladnie zgadzam sie z tym, ze jesli facet ma wysokie libido, to nie jest wazne co zrobicie on i tak bedzie kogos mial, a moze nawet i dwie na boku. trzeba przestac zyc tym schematem, ze szczescie czlowieka opiera sie na zalozeniu czy zbudowaniu rodziny, czyli wygodne gniazdko, dwojka dzieci i przesrane zycie. Potem placz ,ze zdradza i dlaczego...a no wlasnie dlatego....bo takie zycie to nie jest zycie, nudne to jest i ile mozna..... Zyj autorko zyj, a jak sie pojawi twoj krolewicz to sie pojawi, a jesli nie to tez nie jest koniec swiata. Zadbaj o siebie, rob to co lubisz, po prostu zyj, nikt ci szczescia w pudelku nie da, jesli go sama w sobie nie umiesz odnalezc. Wyjdz na dwor , podziwiaj nature, ciesz sie dniem i noca, kazdy dzien , ktory mija to juz blizej do trumny,a ty chcesz to marnowac na rozmyslaniu o facecie , ktory poszedl do innej, kurcze nie warto.... wow zawsze szczery--no to mam swoja kafeteryjna milosc ha ha ha

Gość Zuzanna Amelia & 8
19:33 [zgłoś do usunięcia] ...zawsze szczery... no coż nieudacznicy zawsze szukają , ci normalni sa rozchwytywani A siebie do ktorej grupy zaliczasz ? Wesolych Swiat

Gość matacy ale ty jestes glupi/
nie mam meza:o taki staruch i glupek jak ty jest mega zalosny, zal.com

z tym tz sie zgodze, ze nieudacznicy szukaja...po co szukac, wlasnie to jest najgorsze , to jak zebranie o zwiazek. Przestancie szukac, a samo was znajdzie. Czy to jest jakis priorytet w zyciu, bycie w zwiazku, czy posiadanie meza......kobitki dajcie spokoj, to jakies chore....Moze latwiej gdy ma sie dziecko, tak jak w moim przypadku, ja nie bede ryczec po katach, ze nie mam meza. Zyje , mam sie swietnie, po co to zmieniac. To nic nie daje, a po paru latach i tak wszystko zszarzeje i ma sie dosc. i ciagle ktos sie kreci po domu, eeeeeehhhhh nie nie