Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja wysiadam...

Nie mogę pojąc tego co się dzieje na świecie!!!Ludzie co z Wami???

Polecane posty

Gość ja wysiadam...

co z waszymi sumieniami i rozróznianiem dobra od zła... wszedzie się tylko słyszy o molestowaniu,pedofiili,znęcaniu ... jakiś idiota z usa zgwałcił miesięczne niemowlę jakis dupek oblał psa smołą i podpalił... nie wspomnę o tym degeneruchu który ciągnął psa na lince przypiętej do auta.. o tym idiocie co wsadził dziecko do pralki za kare bo było nie grzeczne też nie wspomnę... boicie się tu nie którzy końca świata... to jest prawdziwy koniec świata to co sie dzieje na ziemi... czy ludzie już wogule nie mają sumienia,mózgów,rozsądku??? jak można skrzywdzić małe bezbronne dziecko albo zwierzę.. albo znęcac się na starszymi i niedołęznymi???

Gość ja wysiadam...
nikt nie jest idealny ja tez nie jestem każdy ma coś na sumieniu ale wierze w to że złych ludzi prędzej czy poźniej spotka kara taka na jaką zasługuja...

Gość a ja jadę dalej
...ale o co Ci chodzi? ja tu tylko sobie spokojnie siedzę i czytam :o

Gość wuyrte
ale co ty nas obwiniasz ? lecz się kretynko

Zapomniałem nakręcić czas I zapomniałem rozpocząć nowy dzień W zagubionej przestrzeni trwam Cały świat płynie obok gdzieś A może ja jestem opowieść Zmęczonych ust Znudziłem się Bogu W połowie, w połowie Nie ma już nic Nie ma już nic Nie ma już nic po tamtej stronie Nie ma już nic Nie ma już nic Nie ma już nic za ścianą powiek Nie potrafię dokończyć spraw I nie potrafię wypełnić własnych słów Jutro zginie ostatni ślad Zapomnicie że byłem tu A może ja jestem opowieść... Nie ma już nic... Jeszcze raz mógłbym zmienić kształt Rozpiąć skrzydła i frunąć nie zważając na strach Jeszcze raz, przecież sposób znam Tylko nie mam już siły Tylko nie wiem jak Nie ma już nic...

Gość jajko Faberge
ale chyba takie sytuacja były od zawsze zawsze tylko kiedyś nie było takiego przepływu informacji, nikt nie wiedział co się np. dzieje w USA, czy w Polsce :(

Gość ja wysiadam...
wśród ludzi panuje ogólna znieczulica... nikt nie zgłosi że u sąsiadów sa awantury i placzą dzieci bo po co ich życie... nikt nie zgłosi że sasiad znęca sie nad psem bo po co jego pies... a jak już ktoś się trafi kto zareaguje to jest linczowany bo po co się wtrąca... niepojete nigdy

Gość ja wysiadam...
ja się leczyć nie muszę... ludzie mają klapki na oczach myślą tylko o sobie o nikim więcej niestety nie wiem skąd się biora takie bestie ... przykro mi tylko że żyję w takim świecie... ludzie wychowują dziecko,martwią się troszczą i co pojawia się jakiś pedofil gwałci zabija i dziecka nie ma...a rodzice zostają przykład:koleś co zgwałcił i zabił dwóch chłopców za chwile odsiedzi wyrok i wyjdzie będzie robił to samo

Gość a ja jadę dalej
dostałem wyrok sądu za to że stanąłem w obronie bitego kolegi. za moje szlachetne zachowanie sąd pozbawił mnie pracy, dobrego imienia i przyszłości w bardzo wielu zawodach w których wymagana jest niekaralność. To tyle...

Gość ja wysiadam...
takie jest niestety popierdolone że się tak wyraże prawo niestety...

Gość nie wiem,
nie zastanawiałem się nad tym

Gość nic na to nie poradzisz trzeba
się z tym pogodzić

Gość olnpin
hmm psychopaci z zaburzonym mozgiem nie dziw sie ci ludzie maja braki trzeba ich wczesnie wykrywac zanim kogos skrzywdza

Gość ja wysiadam...
ale ja nie wiem skąd się tacy ludzie biorą jak można być takim?:(zeby zgwałcić miesięczne niemowlę dziecko dostało ataku serca będzie kaleką do końca życia

Gość ja wysiadam...
nikt nie pisze bo po co... wszechobecna znieczulica...

Gość pseudohipokrytkaaa
świata nie zbawisz, nie przejmuj się tym, sama uważaj, bądź dobra dla innych i rób tak, żeby nikomu nie działa się krzywda z Twojego powodu, a jak możesz to spróbuj zapobiec ewentualnej krzywdzie wychodzącej od kogos innego

Gość podrapałabym
zgadzam się, aż się czasem boję tego świata i takiego życia.

Gość ja wysiadam...
mój syn ma dwa lata boję się jakie życie go czeka...boje się ze któregoś dnia nie wróci ze szkoły,podwórka ...

każdy się tego boi, choćby sytuacja z tą 11latką z łodzi. idzie sobie dziecko do domu, a za chwilę szuka go całe miasto, bo jakiś pedofil zwerbował je do samochodu. najgorsze,że tacy osychopaci mieszkają wszędzie, może to być wujek, najbliższy sąsiad czy kolega z pracy i nawet o tym nie wiemy...

Gość ja wysiadam...
a najgorsze jest to że w żaden sposób nie mozna temu zaradzić,tego zatrzymać tak poprostu jest i będzie

Gość z napisu na murze:
BOŻE ZATRZYMAJ ŚWIAT - JA WYSIADAM Wysiadałam już wiele razy :D i doszłam do wniosku, że jedyne co możesz zrobić - to zmieniać siebie tak, aby ta "norma" nie stała się twoim standardem życia... piszesz o jednostkach - spójrz na ogół, bo ryba psuje się od głowy złodziejaszek ukradnie mp4- dostanie karę złodziej sprzeda polską energetykę z potężną łapówą pod stołem ( a skutek taki, że miliony Polaków nie stać na prąd) - zrobił interes i wszyscy podziwiają jaki zaradny lekarz zrobi błąd w leczeniu - będą go ciągać po sądach NFZ zamiast na leczenie Polaków wydaje na biurokrację - ma poparcie "rządu"