Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neotia

On ciagle tu jest...

Polecane posty

Gość neottia
W końcu po pracy... Ale mnie wymęczyli...:( I już normalnie całkiem we wszystko zwątpiłam. Morał na dziś: nie pomagać nigdy ludziom, bo oni to tylko bezwzględnie wykorzystają i jeszcze obrócą przeciw Tobie...;/

Pewnie rzeczy przychodzą z czasem i nasza taka swego rodzaju wrodzona naiwność znika wraz z kolejnymi doświadczeniami, które rzecz jasna zdobywamy wraz z upływem lat. Jak ktoś ma interes w tym by być dla Ciebie miłym to taki, ale jak tylko noga się tobie powinie nie licz na pomoc z jego strony.

Gość neottia
No ale to jest przecież bez sensu...:( Nie wiem jak tak można...:( Ja to jak mogę to zawsze staram się jakoś pomóc, przecież to oczywiste.... Oj... Jak tam w pracy?

A dobrze, dziękuję... Było dziś wyjątkowo spokojnie i bez niespodzianek. Co do ludzi to warto ich "prześwietlić" i dopiero potem zadecydować czy warto. Ja czasami robię coś bezinteresownie, ale mam świadomość, że to działa w jedną stronę zazwyczaj.

Gość neottia
A szkoda...:( Ale dla mnie jestes bezinteresownie miły?:P

Gość neottia
No mam nadzieję, że żaden:P Ale dla mnie to wszystko jest naprawdę niepojęte...:( Już mówiłam, ze ja chyba jestem nie z tego świata...:(

Może po prostu nie jesteś wredna i wyrachowana jak większość ludzi. No ewentualnie manipulujesz mną teraz tutaj kreując siebie na kogoś lepszego niż jesteś. :P

Gość neottia
Myśl sobie jak tam chcesz:P

Gość neottia
A tak na marginesie ja wcale nie uważam, ze jestem dobra... Mam mnóstwo wad i wcale się z tym nie kryję:) Ale niektóre rzeczy są dla mnie po prostu oczywiste i ciężko mi zrozumieć, że ktoś ma jakiś całkiem inny "pogląd" na to, ze się tak zachowuje;/ Przecież ludzie powinni się szanować, wspierać, przecież to nic nie kosztuje!! Przecież nawet dobre słowo juz tak wiele znaczy... Ale ludzie wolą byc wredni i stawiać sobie nawzajem kłody pod nogami...:(

Wydaje mi się, że często ludzie kreują siebie na kogoś lepszego, bo lepiej się z tym czują... w tym sensie, że lubią jak ktoś o nich dobrze myśli, nawet jak ma mylny obraz owej osoby. Sporo kobiet tak robi. Moja przyjaciółka chyba także. Znam też pewne wyrachowane osoby, która kłamią na każdym kroku i to w żywe oczy. Kłamstwo jednak ma krótkie nogi i szybko wychodzi na jaw.

Gość neottia
Ale przecież i tak prędzej czy później wyjdzie jaki tak naprawde ten ktoś jest, wiec jak dla mnie to nie ma sensu:P

Gość neottia
Nie jestem naiwna... Po prostu chyba za bardzo chcę w ludzi wierzyć...:/ Ale za każdym razem bardziej wątpię... Ludzie pozbawiają mnie wszelkich złudzeń:( Ślubu i tak nie mam zamiaru brać:P

I jeszcze jedno - kobiety lubią nas podpuszczać. Sporo na tym świecie manipulantek chodzi i dobrze się miewa. Ja tego właśnie nie pojmuje, że do opisu emocji używa się takich wzniosłych.. górnolotnych słów, a w gruncie rzeczy wszystko sprowadza się do tego czy facet spełni wszelkie oczekiwania, które nic z miłością nie mają wspólnego. Typowe materialistyczne podejście. Jaką ma pracę, ile zarabia, czy ma mieszkanie = czy jest zaradny. To tylko jeden z wielu elementów układanki. To wszystko to jeden wielki przekręt. Ładne słówka, którymi przywdziewa się czysty interes.

Gość neottia
Jak sam przed chwilką powiedziałeś, pewnie się nigdy nie spotkamy, więc nie wiem po co miałabym coś tutaj udawać... Każdy człowiek jest inny i każdemu zależy na czym innym... I ja mam trochę inne pojęcie o miłości... Ale nie mam zamiaru się wypowiadać, bo potem mi powiesz, ze ściemniam:P Poza tym i tak już chyba mówiłam...:(

Gość neottia
Na kocią łapę:P

Gość neottia
Mam nadzieję, że ja też tak nie skończę:P

Gość neottia
Nie no żartuję:* Bez przyczyny na pewno się taki nie stałeś:( Czy ja tez byłam właśnie wredna?:D

Gość neottia
No nic Łobuzie niedobry, ja zmykam już spać, bo jutro o 8 już mam zajęcia, a później jeszcze zaliczenie... Spij sobie słodko. Buziak:* Oczywiscie w mały paluszek:D

Gość neottia
No to masz w policzek:* :D

Gdyby nie ten symbol podejrzewał bym, że właśnie dostałem z liścia. :D :P Eh.. Ale ten czas leci.. Niebawem ruszam do pracy, na drugą, ostatnią popołudniówkę. Jutro natomiast pierwsza nocka. Ten system 4-zmianowy ma swoje plusy i minusy, jak wszystko zresztą, ale mi nawet pasuje. Chcą jednak wprowadzić u nas tylko trzy zmiany. To będzie masakra, wstawać cały tydzień o 4:30, albo cały tydzień chodzić na nocki.:o Jedyną zaletą były by wolne weekendy. Miłego dnia życzę!! :)

Gość neottia
W końcu po zajęciach:) Mam nadzieję, że nie męczą Cię w pracy. Mam wielką ochotę na loda mango, ale nie ma w pobliżu:P

Gość neottia
Ja już mykam spać. Muszę się wyspać w końcu:) I mam nadzieję, ze pamiętasz o naszej umowie:P I usmiech jest co rano:D