Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixi co pierze w ixi

Najgłupsi faceci / dziewczyny z jakimi się spotykaliscie

Polecane posty

Gość sssksksk
też pozdrawiam ''ortografko z Afryka' xD

niekoniecznie... usłyszałam kiedys takie zdanie: nic nie dało mi takiej satysfakcji w życiu jak wytarzanie w gównie pieknego bukietu jaki dostał mój ex małżonek tłumacz jak sobie chcesz ,a zdrada to zdrada :P a robienie sobie satysfakcji z zemsty , to taka niska pobudka w tym wypadku :P

Gość z napisu na murze:
nie no jasne ...nigdy nie masz na myśli takich złych rzeczy czasami mam :D... tym razem nie mialam :P tłumacz jak sobie chcesz ,a zdrada to zdrada a robienie sobie satysfakcji z zemsty , to taka niska pobudka w tym wypadku zdrada czego/kogo w tym wypadku? współmałzonka który olał i właśnie buduje swoje nowe życie z ciezarną małolatą? no weź nie żartuj :D

zwiad Swój do swojego nie ciągnie, po prostu kobiety nie są za mądre, bo inaczej rządziły by krajem. Spotkałaś kiedyś biskupa-kobietę, papieża- kobietę? Swego czasu żyła sobie... papieżyca Joanna. Udało jej się zwieść cały męski światek KK - przez wiele lat żyła, jako prosty zakonnik, potem ksiądz, biskup, kardynał a na końcu papież. Niestety drugi raz ta historia się nie wydarzy, ponieważ kler za bardzo lubi zaglądać pod sutanny młodym klerykom :D

Gość z napisu na murze:
a Ty musisz postępować tak jak on? nie chcesz być "gorsza" ? naswietlamy sprawę w sposób teoretyczny a nie piszemy o mmnie :D a więc wracamy do pytania: zdrada czego/kogo w tym wypadku? współmałzonka który olał i właśnie buduje swoje nowe życie z ciezarną małolatą?

jeżeli ona została zostawiona w trakcie związku małż. , to o nim nie muszę pisać , a ona do momentu rozwodu , biorąc sobie frajera , też łamie przysięgę

Ten mój były tez jak pisał sma, to na początku nie wiedziałam gdzie chciał się chętnie przytulić jak pisał - urzeczku - dopiero drogą dedukcji domyśliłam się, że chodzi o łóżeczko :)

Gość z napisu na murze:
a ona do momentu rozwodu , biorąc sobie frajera , też łamie przysięgę kościelnych rozwodów NIE MA :P więc o czym ty piszesz? a cywilnie to chcesz powiedzieć, że jakby odczekała do momentu uprawomocnienia sie wyroku to byłaby ok a jak nie odczekała to nie jest ok? POBUDKA REV, jest Człowiek i jest Prawo i to faryzeusze czyli znawcy prawa ukrzyzowali Człowieka ty tłumaczysz identycznie jak oni...

mowa o jakiś ludzikach , a nie o Jezusie -co Ty porównujesz? :P ludzie kochają sobie tłumaczyć na swój sposób swoje błędy mimo , ze świadomość podpowiada im , co czynią .... kościół daje rozwody b.rzadko - jeśli nie , to przysięga obowiązuje dalej lecz powinno się mieć możliwości , by dostać rozwód w różnych sytuacjach....

a "pocieszycieli" takich kobiet bez rozwodu nie uznaję , to jak druga baba z babą :P

Gość vvv nnn
"zwiad Swój do swojego nie ciągnie, po prostu kobiety nie są za mądre, bo inaczej rządziły by krajem. Spotkałaś kiedyś biskupa-kobietę, papieża- kobietę? " ta Twoja "mądra" argumentacja, zwiad, też wystawia Ci świadectwo (j.w. ciągnie swój do swego) :)

Gość urabura
Czytałeś ksiązkę "chodzi mi tylko o prawdę"? Księża to w większości pedofile i geje co tylko skrywają się pod sutanną. Więc jak kobieta mogłaby zostać papieżem? hehe

Gość annika123
"Nie ma takich facetów, co by pozwolili płacić dziewczynie za siebie i do tego głupio jeszcze gadać. Przecież taki to by nawet poderwać nie umiał a co dopiero do kina się umówić... A nawet gdyby byli, to oznaczało by to, że każdy najgłubszy menel i ćwok jest was w stanie poderwać a wy jesteście kompletne desperatki, w dodatku z kompleksami....." ty chyba chory jesteś, w wielu krajach normalne jest, że wszystkim się dzieli na pół, albo nawet kobiety czasem stawiają :o już wolę taki układ, bez ustępowania w drzwiach etc. ale z facetem, który potrafi gotować i pomaga w porządkach w domu.

Gość z napisu na murze:
a "pocieszycieli" takich kobiet bez rozwodu nie uznaję , to jak druga baba z babą to co ty uznajesz a czego nie uznajesz to TWÓJ problem a ja ci mówię Człowieka ukrzyżowali bo byli zbyt slepi i zbyt zadufani w swojej interpretacji Prawa znam kogoś kto zrobił tak samo BO MU SIĘ WYDAWAŁO i uwierz - przekleństwo niewinnego bedzie na sobie nosił póki oczu nie zamknie

problem mają ludzie , o których piszemy , a nie ja .... a Tego człowieka ukrzyżowano , bo takie było Jego przeznaczenie i musiał zginąć... kogo znasz , ze zrobił tak samo i co zrobił? tak samo jak kto?

Gość z napisu na murze:
kogo znasz , ze zrobił tak samo i co zrobił? tak samo jak kto? nie będziemy rozwijać tego tematu a problem masz ty rev twój problem polega na tym, że twoje posty są dokładną antytezą hasła miłosierdzie jak cię czytam to zawsze przychodzi mi na myśl ten fragment Biblii: Powołanie Mateusza3 9 Odchodząc stamtąd, Jezus ujrzał człowieka imieniem Mateusz, siedzącego w komorze celnej, i rzekł do niego: Pójdź za Mną! On wstał i poszedł za Nim. 10 Gdy Jezus siedział w domu za stołem, przyszło wielu celników i grzeszników4 i siedzieli wraz z Jezusem i Jego uczniami. 11 Widząc to, faryzeusze mówili do Jego uczniów: Dlaczego wasz Nauczyciel jada wspólnie z celnikami i grzesznikami? 12 On usłyszawszy to, rzekł: Nie potrzebują lekarza zdrowi, lecz ci, którzy się źle mają. 13 Idźcie i starajcie się zrozumieć, co znaczy: Chcę raczej miłosierdzia niż ofiary5. Bo nie przyszedłem powołać sprawiedliwych, ale grzeszników.

człowiek nie jest w stanie całkowicie się oddać miłosierdziu , bo jest tylko człowiekiem i posiada ciało i liczne naturalne cechy zła... miłosierdzia jakie okazał Jezus oraz jemu podobni męczennicy lub inni wielcy ludzie , nie da się porównać z niczym innym , bo są dokładnym odwróceniem i zaprzeczeniem wcześniejszych ludzkich dokonań i naturalnych cech , a więc skoro powołuje grzeszników , to ja nim jestem i dlatego problemu nie mam - miłosierdzie , które proponuje On , normalny człowiek nie jest w stanie osiągnąć do maksimum - dlatego może tylko do pewnego momentu :) więc nie wkręcaj sobie mnie jako zła bardziej , niż jestem :)

Gość z napisu na murze:
ja cię nie wkręcam ja czytam twoje posty pełne natchnionej pogardy zazwyczaj i zastanawiam się co dale ci prawo czuć się ltym lepszym po prostu masz starannie pielęgnowany zwyczaj dokonywania wyboru pogardy zamiast zrozumienia między innymi dlatego wyłapuję twoje posty niezależnie od nicka jaki przybierzesz

naprawdę jesteś nakręcona używam tylko jednego nicka , a pogardy nie ukrywam , jak i pozytywnych postów z resztą , co dziwne , zwracasz uwagę na moje posty i to mnie dziwi , bo normalnie można je obejść obojętnie i bez emocji , chyba , ze je lubisz lub nienawidzisz...

Gość b v c x
ja raz spotkałam się z facetem, który "niby" :D zaprosił mnie do zoo... czekał na mnie na przystanku i tak sobie idziemy, gadamy, a on coś przebąkuje o tym, że ma 10zł w kieszeni i chciałby z nimi wrócić do domu... ja tak tylko na niego spojrzałam i mówię, że dla mnie to nie problem zapłacić 4zł za bilet chciałam dodać, że jemu też mogę kupić ale się powstrzymałam :D no ale dochodzimy do tego zoo i jego radości z powodu tego, że zoo było już zamknięte nie da się opisać hahaha :P ale to jeszcze nie koniec tej cudownej randki... pojechaliśmy do parku i koleś cały czas rzucał tekstami, że "brałby mnie w tych krzakach" że mam zajebisty tyłek i chodzę jak modelka ale żeby nie było tak słodko stwierdził "szkoda, że masz taki mały biust ale to nic" hahaha :D to jeszcze nie koniec....facet miał 24lata i jak dowiedział się, że studiuję to ucieszył się i stwierdził, że po studiach to ja będę go utrzymywać bo będę więcej zarabiać....on dorywczo rozwoził pizze bo jak stwierdził " lubi jeździć samochodem" no i mieszkał z mamusią hahah :D całą "rankę" wspominam jako coś kompletnie surrealistycznego i nie wierzę, że to mi się przytrafiło :D

Gość z napisu na murze:
ani lubię ani nienawidzę, nie pochlebiaj sobie :D po prostu zwracają moją uwagę a że mam troszkę inny od przeciętnie spotykanego sposób odbioru swiata i ludzi. a przy tym jestem ciekawska :P to drążę :D

a jeśli chodzi o pogardę - głupocie należy ją okazywać bez dwóch zdań , czasem w jednym zdaniu...:P

b v c x - dobra historia !!!

Gość z napisu na murze:
nie, rev błąd w założeniach :D wykazanie głupoty w postępowaniu jest ok wykazanie pogardy świadczy o tym, że ty dajesz prawo swojemu ego do nakarmienia się cudzym błądzeniam

Gość b v c x
najgorsze, że to zdarzyło się naprawdę :D

Gość z napisu na murze:
więc logicznie - mniej je w dupie i będzie OK tak dobrze nie będzie :D stymulujesz mnie swoim uporem intelektualnie :P Zwłaszcza, że w tym akurat aspekcie który tu wałkujemy nie masz racji :classic_cool:

ja nie muszę się karmić głupotą - ludzie sami mnie ją karmią , uważając , ze mają rozum, uważając , ze są świadomi...:P do istot rodzaju ludzkiego nie zawsze można przemawiać grzecznie i uroczyście , z pieprzoną poprawnością ich niepoprawnych działań - to była by czysta obłuda

przykro mi , ale ja mam zbyt często rację i wielokrotnie chciałbym się mylić - lecz nie mogę ...cóż....taka natura...:D