Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixi co pierze w ixi

Najgłupsi faceci / dziewczyny z jakimi się spotykaliscie

Polecane posty

Gość z napisu na murze:
ja nie odmawiam ci racji rev ja odmawiam ci prawa do pogardy świadomość zobowiązuje.... ale dla ciebie jest powodem do pychy... jesli pozwolisz - kolejne biblijne skojarzenie: W mojej głowie, na moim łożu, widziałem takie obrazy: Patrzałem, a oto - drzewo w środku ziemi, a jego wysokość ogromna. 8 Drzewo wzrastało potężnie, wysokością swą nieba sięgało, widać je było aż po krańce ziemi. 9 Liście jego były piękne, a owoce obfite, dawało ono pożywienie wszystkim. Pod nim szukały cienia zwierzęta lądowe, na jego gałęziach mieszkały ptaki powietrzne, z niego żywiło się wszelkie ciało. 10 Patrzyłem, w moim łożu, na obrazy w mojej głowie, a oto Czuwający2 i Święty2 zstępował z nieba. 11 Wołał On głośno i tak mówił: "Wyrąbcie drzewo i obetnijcie gałęzie, otrząśnijcie liście i odrzućcie owoce! Zwierzęta niech uciekają spod niego, a ptaki z jego gałęzi! 12 Lecz pień jego korzeni pozostawcie w ziemi, i to w okowach z żelaza i brązu wśród polnej zieleni. Niech zwilża go rosa z nieba, a trawę polną niechaj dzieli ze zwierzętami! 13 Jego ludzkie serce niech ulegnie odmianie, a niech otrzyma serce zwierzęce; siedem okresów 3 niech nad nim przeminie!

Gość biusciatka
Jedna kura domowa rozczytana w tanich romansach była przekonana, że marzeniem każdej kobiety, w tym moim, jest założyć rodzinę i dogadzać mężowi na wszystkie możliwe sposoby. Powiedziała mi coś takiego: "bo my kobiety to już tak mamy, że jesteśmy wrażliwe i tak siedzimy w domu i martwimy się o naszych mężów" albo podobnie. Uważała, że kobieta spełnia się przez "męczeństwo" i poświęcenie i tego w życiu pragnie. A tak poza tym była bardzo dumna z tego, że mąż jej nie bije i miała jeszcze kilka innych odchyleń od normalności. Teraz chyba jest w psychiatryku... Albo i nie, bo mąż kasiasty, to nie dał jej sczeznąć.

jesteś świadkiem J. ? :D nie możesz mi odmówić prawa do niczego - jesteś pyłem i puchem istotko...:P pycha to za daleko panienko...doskonale znam 7 grzechów głównych , bo są mi bardzo bliskie w świadomości :)

Gość z napisu na murze:
nie, nie jestem świadkiem J. nie jestem tez panienką :P a pyłem i puchem jestem takim samym jak ty :D tak samo jak ty mam swoją drogę i tak samo jak ty - jestem monolitem :P I powiem ci coś jeszcze - obwarzanki sa paskudne w smaku :D

mam to szczęście , ze jestem dla niektórych paskudny i gorzki - inaczej nie wytrzymałbym w swojej skórze :P

Opiszmy tu swoje zabawne historie, a Wy załózcie sobie nowy temat o katechezie, co WY na to?

Gość z napisu na murze:
wow! rev sie przyznaje do mechanizmów obronnych :D :P

Gość z napisu na murze:
pixi co pierze w ixi ja odmawiam :classic_cool: :D

z napisu na murze to opisz cos zabawnego (tylko nie siebie) ogólnie jakąs historię na temat :))

autorko przepraszamy...temat jest o najgłupszych , więc pasuję do tematu , a tej pani katechetce wybacz , ona tak już ma...:)

tak szczerze to mi tam wszystko jedno, miałam tylko nadzieję, że poczytam jakies zabawne historie

Gość z napisu na murze:
a cóż ty możesz wiedzieć jak ja mam, rev? :D wyłapałeś z moich wypowiedzi mój "szkielet"? Pochwal się. Ja twój połozyłam ci na talerzu bo katechetką nie byłam, nie jestem i nie bedę :P co najwyżej pasjonatką Biblii

mój , to masz marzenie położyć na talerzu i schrupać , bo aż sie oblizujesz :P

Gość z napisu na murze:
rev, to twoje pobożne życzenia :D już ci pisałam co sądzę o obwarzankach :classic_cool:

Gość z napisu na murze:
ale będę jędza, ponowię pytanie: wyłapałeś z moich wypowiedzi mój "szkielet"? Pochwal się.

oszczędź mi poczucia humoru i nie życz innym siebie :P jędzę spalimy na stosie i nawet szkielet nie zostanie

Gość z napisu na murze:
rev przeszedł do ataku, bo nie umie się przyznać, że bładzi we mgle :D no i na hooy ci ta zawsze racja, skoro z jedną mała jędzą masz problem :D

Gość sfsfsd
debile rozjebały taki fajny tematełe

Gość misiek jash
moja była kiedy brakowało jej na markowe buty lub ciuchy to pisała lub dzwoniła i przyjeżdżała robić mi loda, z czasem rzuciła pracę bo to zajęcie było bardziej opłacalne

Gość misiek jash
zapomniałem dodać że wcześniej robiła to samo Arabusom ale oni mniej płacili

Gość z napisu na murze:
revolver najlepszą obrona jest atak jasne, rev tylko atak na tym topike pokazuje twoją słabość :P a nie siłę :D p.s. ch*ja zostaw w spokoju twojego - zawsze :P już ci pisałam moje zdanie w tym temacie bodaj ze dwa razy :D

nigdzie nie widzę tu swojej słabości , co innego Twoją ochotę na kontynuowanie problemu ze sobą i próby udowodnienia komuś własnych słabości

Gość z napisu na murze:
rev - migasz się ja z tobą rozmawiam jak z partnerem a ty ze mną - jak z kims kto może zagrozić twojemu systemowi wartości wniosek: to ty sie boisz :D

nie..rozmawiasz ze mną jak z próżnym i pysznym cynikiem ,którym do końca nie jestem i nie muszę tego udowadniać , bo są ludzie , którzy mnie b.dobrze znają i wiedzą o tym nikt mi nie zagraża , ani nawet nie jest w stanie zagrozić systemu wartości - to Ty się boisz próbując wmówić mi swój strach , bo dobrze wiesz , ze jestem silniejszy i bardziej bezwzględny - zapamiętaj -Twój strach , to nie ja

Gość z napisu na murze:
nie..rozmawiasz ze mną jak z próżnym i pysznym cynikiem ojojoj, ktoś tu sie uniósł dumą :D poczytaj ten topik raz jeszcze - może jutro :P jak emocje opadną nikt mi nie zagraża , ani nawet nie jest w stanie zagrozić systemu wartości gdyby było tak jak piszesz nie zapodawałbyś obrony przez atak :D bo dobrze wiesz , ze jestem silniejszy i bardziej bezwzględny dla mnie jesteś tylko bardziej bezwzgedny - wybacz szczerość :P Prawdziwa siła jest wewnątrz, a ty mi tylko pokazałeś swój obwarzanek z dziurka w srodku póki co :D zapamiętaj -Twój strach , to nie ja :D, :D, :D, :D masz jeszcze jakies dobre rady skarbie? 😘

tak , mam jak następnym razem będziesz chciała sie wyżyć , to poszukaj mnie :)

p.s. cierpliwość kiedyś sie kończy i trzeba wyjąć atak , zamiast zbędnego tłumaczenia

Gość z napisu na murze:
rev odwalasz tu najbardziej chamską projekcje z mozliwych ( poczytaj co to takiego :P) to ty przeszedłeś w atak i to ty na pytanie najzwyklejsze w świecie: wyłapałeś z moich wypowiedzi mój "szkielet"? przeszedłeś do prób dewaluacji mojej osoby: oszczędź mi poczucia humoru i nie życz innym siebie po czym zamotałes się dokumętnie między atakiem, próbą pokazania /że na ciebie lecę: o masz marzenie położyć na talerzu i schrupać , bo aż sie oblizujesz a samousprawiedliwieniem: którym do końca nie jestem i nie muszę tego udowadniać , bo są ludzie , którzy mnie b.dobrze znają i wiedzą o tym nie pierwsza to nasza rozmowa, w której przyznajesz że mnie nie rozumiesz :D i nie pierwszy to topik w którym ja kładę ci przed oczy twoja pogardę jako winę... nie jestem panienką którą posterujesz według własnego widzimisię - na mój szacunek trzeba sobie zasłużyć :). on na tupanie ze złosci sie nie załaczy :) co oczywiście nie znaczy, że nie ma chętnych aby go wymuszać twoim sposobem :( ale rev - to sposób malutkich :D a ty pretendujesz do wielkości. Badź więc wielki ... i nie atakuj ze strachu :D