Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edretrey

WSZYSTKIE CHCEMY BYC NIEZALEZNE, A JEDNAK BEZ MĘŻCZYZNY JESTESMY NIESZCZESLIWE W

Polecane posty

Gość edretrey

Kobieta bez bliskiego mężczyzny jest nieszczęśliwa w zyciu... Chocby nie wiem jak wmawiała sobie,że nie chce faceta, chce być niezależna, ma fajną pracę itd... to jednak pragnie być przez kogos kochana i darzyc uczuciem faceta. Tylko facet może z kobiety wydobyć kobiecość. Przeciez dla naszych mężczyzn dbamy o urodę, o figurę, chcemy byc jedne, jedyne i najpiękniejsze... Nawet najpiękniejszy kwiat zwiędnie bez wody, tak kobieta bez mężczyzny marnieje.

nieprawda! sa tez kobiety lesbijki i takie jakby aseksualne - one nie potrzebuja facetow zeby zaspoic potrzebe bliskosci, po co tak generalizowac?

laski bez factow tez sa bardzo sczzesliwe - jesli to jest ich decyzja a nie okolicznosci. Moja kol juz miala brac slub - po kilku zwiazkach - ale doszla do wniosku ze jeszcze nie chce rodziny, rozstala sie z narzeczonym, nie weszla w zaden zwiazek przez ok dwa lata (miala 28 lat) a miala "kandydatow" , ze tak powiem;-) powloczyla sie po swiecie doszla do wniosku ze juz wie czego chce - znalazla faceta i wydala sie za maz;-) tak wiec roznie to bywa

Dobrze powiedziane ;) My mezczyzi mamy tak samo, chociaz bysmy zaprzeczali. Ludzie to zwierzeta stadne i w samotnosci usychaja ;)

Gość a na co chorujesz
szkoda, że jakoś niewiele kobiet o tym dziś pamięta

nie kazdy jeste heteroseksualny i potrzebuje zycia w parze/stadzie;-) as easy as it is;-)

Gość a na co chorujesz
nie chodzi o uogólnianie bo wiadomo, że ludzie są różni

wiele zalezy od tzw. okolicznosci zyciowych, ja uwazam ze w zyciu trzeba zakosztowac roznych stanow - na koncu i tak zostajemy sami ze soba;-) chocbysmy i 5 slubow brali;-)

Gość oj i ja tka wlasnie jestem
i akurat trafiles na mnie nie chce nie potzrebuje \ nie mam seksulanych potzreb aniz adnych innych uwielbiam i kocham byc sama od lat jakos tak podobnie mam jak matk a moja tylko ta se dzsiecko dala zrobic a ja nie dam nigdy ludzie sa rozni i maj rozne potrzeby , to fakt moje sa sepecificzne

dlatefo tez generalizacje sa niesluszne nawet jesli pasuja do 90% ogolu - bo nigdy nie wiadomo czy nie mamy do czynienia z dwojgiem osobnikow z tych 10%;-)

Ror Nawet jak ktos jest homoseksualny, to i tak potrzebuje 2 osoby, wiec glupoty opowiadasz. W tym wypadku tylko miejsce 2 osoby zajmuje ooba tej samej plci ;)

No może nie wszystkie kobiety potrzebują faceta do okazywania uczuć. Chociaż zdecydowana większość!!! Są takie którym facet potrzeby jest tylko do sexu. Może to przykre ale prawdziwe.

Pepi - a skad ta zlosc?;-) czyzby : prawda w oczy kole? tak - zasdaniczo masz racje - ale ja nawiazalam do tytulu watku kt mowi ze kobieta zawsze potrzebuje mezczyzny, poza tym sa tez osoby kt z roznych powodow nie potrafia /nie chca tworzyc wiezi 1 na 1 - sa tez tacy kt potzrebuja tlumku lub trojkatow (emocjonalnych) tak wiec twierdzenie w tytule jest nieprawdziwa generalizacja, moim zdaniem;-)

jarek - wyluszczyl jeszcze inna opcje (bardzo prawdziwa w przypadku obyduo plci)

Gość jak niskie poczucie wlasnej
wartosci muszą miec kobiety, ktore dla partnerow dbaja o siebie... same nie macie takiej potrzeby?