Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladniutkaaaa

brzydcy ludzie!!!!

Polecane posty

Gość ladniutkaaaa

maja pecha :classic_cool: uroda niesamowicie ulatwia zycie :classic_cool: kilka moich sytuacji dzisiaj stoje na dworcu, czejam na pociag, oczywiscie nie chce mi sie zapierdalac przez pol dworca zeby zajarac, wiec wyciagam papieroska pod samym znakiem zakazu palenia i odpalam :classic_cool: pewna ze ochrona nic mi nie zeobi [col] i oczywiscie, widze ida :classic_cool: wyszli zza rogu wiec nie zdazylam zgasic fajeczki. bylo ich trzech. ja od razu usmiech nr 5 na twarz (tzw zawstydzony ale jednoczesnie pewny siebie) i slodkim glosikiem mowie: juz gasze :classic_cool: pan ochroniarz szeroki usmiech na twarz i poszli sobie dalej :classic_cool: a mogli mi wlepic mandat :classic_cool: rowniez sytuacje z pociagow - jak nie kupi sie biletu w kasie, w pociagu trzeba placic 5 zl do biletu jak sie go chce kupic. a ja czesto jestem na ostatnia chwile wiec pare razy kupowalam w pociagu bilet. mili panowie konduktorzy oczywiscie tej doplaty nie doliczali :classic_cool: brzydcy ludzie jak znosicie swoja brzydote?:classic_cool: zazdroscicie mi?:classic_cool:

Gość dscssfsa
nie masz samochodu, przegrałaś życie :classic_cool:

Gość tamara_26/łódź
jak to się stało jesteś ładna i nadal bez samochodu sponsorzy - odeszli - SAMI?! coś mi nie gra z ta "twoją urodą"

Gość tamara_26/łódź
Twoja uroda - poprostu Twoje urojenie

nie szukam sponsora :classic_cool: ja piertole, czy kazda ladna musi miec sponsora? szanuje sie :O zreszta jak zrobie prawko to tatus mi kupi samochodzik, nie musze doopy dawac :classic_cool:

Gość czarnyaaaaaaaaaaaaa
faceta tez nie masz, ani kolegów :D przeciez by ktos po ciebie przyjechal a nie pocigami dupe wozisz biedoku

oj tamarka zazdroscisz :classic_cool: to co takie sytuacje jak te powyzej znacza ?:classic_cool: znowu z pociagu - mialam wysiadac ale jechalam takim pociagiem co trzeba samemu drzwi otwierac a ja to taka slabiutka jestem :classic_cool: widze ze stoi za mna facet, katem oka widze jak co chwile sie na mnie gapi :classic_cool: przy wejsciu stal inny facet, mowie do niego "czy moglby pan..." w sensie otworzyc drzwi ale nie dokonczylam nawet bo ten co za mna stal wprost rzucil sie na te drzwi zeby mi je otworzyc :classic_cool:

Gość omnaaa
nie rozumiem czym tu się chwalić...

nie mam faceta bo nie chce byle czego :classic_cool: facet ma mi dorownywac atrakcyjnoscia a takiego wolnego jeszcze nie spotkalam :O wozic kto mnie by mial, tylko ze brzydkie dziewczyny tych kumpli im nie pozwalaja :classic_cool: a prawko zrobie niedlugo, tatus zaplaci a egzaminator na pewno mi zaliczy na pierwszym egzaminie :classic_cool:

Gość omnaaa
musisz mieć nieskie poczucie własnej wartości skoro chwalisz się takimi rzeczami na kafeterii ja mam tak od zawsze i dla mnie to norma a nie powód do zakładania posta

Gość czarnyaaaaaaaaaaaaa
bo widocznie te brzydkie dziewczyny sa dla nich wazniejsze niz ty brzydulko i ciebie maja w dupie :D

Gość wklej fotę
i się okaże jaki z ciebie pasztet (zalatuje od ciebie pasztetem, to naprawdę czuć)

Gość tamara_26/łódź
jasne tatuś kupi - taaa a teraz powiedz przed soba czy napewno kupi? wiesz papier zniesie wszystko wiec mozna pisac i pisac opowiesci czekamy na kolejny watek tak zazroscimy ;)

nie wkleje foty idioto :O IQ tez mam wysokie :classic_cool: jestem szczesciara :classic_cool: jaka brzydulko? w takim razie co oznaczaja powyzsze sytuacje? ze jestem brzydulka?:classic_cool: wmawiaj sobie :classic_cool: doopy nikomu nie dalam i nie dam bo jestem bezcenna :classic_cool:

Gość ja jestem z Łodzi...
tez mysle ze zwykle urojenie, wyjdź na ulice jakiegos duzego miasta, co druga mloda kobieta jest ladna, zadbana (moze niekoniecznie ladna ale na pewno bardzo zadbana, markowe ciuchy, a to sprawia ze jest atrakcyjna i rzuca sie w oczy) wiec nie jestes nikim wyjątkowym, na pierwszej lepszej ulicy znajdziesz 10 ladniejszych od siebie... wiec radze zejść na ziemie

Gość inna ładniutka
ładniutka ja też jestem ładniutka ale jednocześnie mam w sobie pokorę i powiem ci, że b ez niej bedzie ci mimo urody w życiu bardzo cieżko

Gość inna ładniutka
a powyższe sytuacje oznaczać mogą bardzo wiele kochana, n. to że dziś są swięta i nikomu nie zależy żeby robić komuś problemy tego dnia

niebiesko-zielona, dziekuje za mila odp, pewnie tez jestes ladna :classic_cool: mam sliczna buzie, niebieskie, kocie oczy (moj najwiekszy atut) :classic_cool: i delikatne regularne rysy twarzy :classic_cool: tak, kupi mi samochod i obiecal ze zatrudni mnie w swojej firmie, wiec o robote tez sie nie musze martwic, zwlaszcza ze to co jego to moje :classic_cool: oj, zazdroscicie :classic_cool: dlaczego zaden brzydal sie do tego nie przyzna?:classic_cool:

Gość obsikana jenny a błyszczy
prowo tepaczko :O prawka nie zdasz bo sa kamery wiec nawet jakby cie egzaminator chciał wydupcyć to nie zdasz jak nie bedziesz umaiła jeździć :o

Gość tamara_26/łódź
do ja jestem z lodzi i inna ladniutka Wasze komentarze to strzal w 10

Gość zostawcie tego paszkwila
nie dość że brzydka to jeszcze głupia i myśli że ktoś się nabierze na jej historyjki pisane z nudów...samotne brzydkie i nudne paszkwile cierpią na samotność dlatego zakładają topiki aby przyciągnąć uwagę co w prawdziwym zyciu im nie wychodzi nigdy :P

inna ladniutka - jedna sytuacja miala miejsce dzis, raz mnie psy zlapaly i nie zaplacilam tez :classic_cool: widzisz, ty z pieknej wsi lodzi, widze baaaardzo duzo zadbanych kobiet ale jak boga kocham nie widzialam jeszcze nikogo z ladniejsza twarza od siebie :classic_cool: jest kilka rownie ladnych, ale ladniejszej nie widzialam :classic_cool: acha, i jestem sliczna rowniez bez makijazu co sie baaaaardzo rzadko zdarza :classic_cool:

Poza tym mam jedynie z dupa problem jakas taka niewymiarowa.Cycki mam wprawdzie ale zwisly jak u murzynki z kambodzy. Jednek zrobie sobie operacje i bede szczesliwa.Ocju wlasnie robie dobrze reka i musze zmykac.

zostawcie tego paszkwila nie dość że brzydka to jeszcze głupia i myśli że ktoś się nabierze na jej historyjki pisane z nudów...samotne brzydkie i nudne paszkwile cierpią na samotność dlatego zakładają topiki aby przyciągnąć uwagę co w prawdziwym zyciu im nie wychodzi nigdy ten post swiadczy o waszej niewyslowionej zazdrosci :classic_cool: ja nie musze sie dowartosciowywac staden malo przystojnych kumpli i przecietnym facetem :classic_cool: wystarcza mi spojrzenia na ulicy kazdego dnia :classic_cool: